Gabriel píše:Krizi stře...+zakucká se trochu, nechce se smát, ale nemůže se pomoct+ I ty jedna stařešino. +uculí se a pohladí ji po stehně+ No, když to takhle vyjmenuješ, zní to, jakože vážně potřebujeme dovolenou. +zamračí se taky trochu a udělá si mentální poznámku, že jakmile vyřeší Rolla a ty dvě prokletý čubky ve Státech, na tý chatě se zabarikádují nejmíň na týden+ Jo, to si myslíš zcela správně. +přikývne spokojeně+ Je fajn vědět, že umí reagovat opravdu neprodleně. +cukne trochu koutky, vjede do garáží a zastaví+ Doufám, že se ti rande aspoň trochu líbilo. +podívá se na ni, pak se nakloní a políbí ji+ Mě totiž jo. +sdělí jí s úsměvem, než vystoupí a zamíří do domu+
být tebou moc se nesměju, nejsem si totiž jistá, kolik těch sraček ještě zvládnu. Jsem stará a unavená. +pronese cynicky ale pak se pousměje, když se k ní tak natočí.+ Líbilo se mi být s tebou. +Mroukne mu do rtů po polibku. Ještě jdou za ruku, když narazí na ten nejpodivnější pár ever.+
nech mě hádat, plánujete přestavbu garáže na protiatomovej kryt? +obočí se jí vyklene vzhůru když se podívá na Dave a B.+
David: To video ti ukázat můžu, ale díky té vší magii je docela zrnitý. +Řekne právě, když tam začne přijíždět auto.+ A jé, honorace, +koutky mu cuknou jen trošku.+ Tak jo, do hangáru tě vezmu pak, myslím že Tango a Hawk se ti budou líbit. +Docela u něj nasbírala plusový body.+ Eeee, nee, jen ji tady provázím, když je teď naše.... +projede si rukou vlasy.+
Fajn, fajn, tak v tom pokračujte, +mávne Syr rukou a projde kolem nich. Nahoře na schodech se zastaví a koukne na ně, pak na Gabriela.+ Sorry, +zvedne ruce v obraně.+ Já toho víc dneska nedám, jdu spát. +Koukne na G. jestli on se připojí k těm dvěma, nebo bude vůbec zjišťovat proč B. přišla už teď hned, každopádně, projednou se mocenské záležitosti obejdou bez ní. Je unavená, jako by měsíc nespala. Asi nemůže mít volno, jinak to dopadá takhle
+