Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:15

+usměje se a když k ní dojde, opře se o něj zády, Zoe si položí na břicho, a usmívá se, jak tam sophie běhá a svítí jí oči+ za chvilku. +usměje se na něj, nakloní se dozadu a vtiskne mu pusu pod ucho+ teďka jsem zrovna děsně šťastná. +pousměje se pěkně a lehce hladí Zoe po zádech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:21

Jasně, kočko. +usměje se a hladí ji po pažích a drží u sebe a oplatí jí pusu+ Muluju tě, kočko. +šeptne jí do ucha+ Miluju tě a jsem teď strašně moc šťastnej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:25

jo? jseš? +usměje se, trochu se k němu bokem natočí a otře se nosem o jeho tvář, o jeho krk, přivoní si k němu a schová mu tam na čelist malou pusu+ já miluju tebe. strašně děsně moc. +pošeptá mu tiše, a cejtí to v každý buňce+ tebe a tyhle dvě třeštidla. +uculí se, zavře oči a chvilku ho jen vdechuje, poslouchá sophii jak brebentí a cítí v náručí zoe a je jí děsně moc dobře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:29

+usměje se a trochu ji tak jako obejme a kolíbá se s ní v náručí a culí se u toho a je mu fakt moc hezky, protože ji má schovanou a josu tam se všema+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:32

+Sophie tam ještě chvilku snáší hračky, až se z toho uhoní a přinese si knížku, tak si chvilku čtou, a Vicky mezi tím nakrmí Zoe, a když dočtou pohádku, zjistí, že sophie vytuhla na koberci+ No vidíš, obě děti spí a to sme se ani moc nesnažili. +zazubí se na byrona, opatrně vstane, a položí Zoe do postýlky, aby se nevzbudila+ Je děsně malička. +uculí se šeptem, a sophii netahá, pač už je těžká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:42

To proto, že seš nejlepší a máš na ně zázračnej vliv. +uculí se na ni a vezme Sophii a odnese ji do postýlky, dá jí pyžamo a přikryje ji+ Je, že jo. Ale byla celá v tobě. +uculí se na ni+ na to je jí víc než dost.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:45

no, to si povíme za pár týdnů. +zasměje se+ asi to teď bude drsný, než si zvyknem. +dobírá si ho trošku, ale usmívá se+ jo, ani nechci věřit, že se tam vešla. je to strašně hustý. +uculí se, dojde k němu a obejme ho kolem krku+ děsně mi chybělo obejmout tě obličejem k sobě. +usměje se na něj+ půjdem do postele? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:50

No hlavně ty seš strašně moc statečná, nejstatečnější ze všech. +usměje se na ni a obejme ji k sobě a dá jí pusu a tulí si ji, protože mu to taky moc chybělo+ Jo, musíš si odpočinout. +přikývne a vezme ji do ložnice+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:53

já jsem statečná jenom když tě mám u sebe. +usměje se na něj hezky zblízka+ ty taky, nespal jsi celou noc. +uculí se+ a zoe je za dvě hodiny vzhůru na mlíko. +dojde s ním do ložnice, natáhne se do postele a když si lehne k ní, přitulí se k němu+ potřebuju pomazlit. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 23:02

já jsem statečná jenom když tě mám u sebe. +usměje se na něj hezky zblízka+ ty taky, nespal jsi celou noc. +uculí se+ a zoe je za dvě hodiny vzhůru na mlíko. +dojde s ním do ložnice, natáhne se do postele a když si lehne k ní, přitulí se k němu+ potřebuju pomazlit. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London