Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:24

Páni... +vydechne a koukne na ni+ To jsem netušil, že se s ní takhle... jde si s ní povídat. +chytne ji za ruku+ To je dobře, že jí píšeš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:27

no, je to taková společenská konverzace, nebavíme se o ničem moc vážným. +připustí+ Ale jo, je to kontakt. A musím si dávat děsně moc bacha na pravopis. +uculí se+ Vadí ti to? +koukne na něj s obavou, a je moc ráda, když řekne že ne+ jo, bavíme se hlavně o dětech. +pousměje se+ ale ptá se i na tebe... jak se máš. +usměje se+ třeba se tam můžeš podepsat, jestli chceš. až budu psát příště. +navrhne nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:30

Ne, to ne. +zavrtí honem hlavou+ Já jsem moc rád, že jí píšeš. +koukne na ni+ Tak jo, kdybych mohl, tak já se tam podepíšu. Já myslím,... že by se to mezi náma mohlo spravit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:34

Tak jo, nerada bych dělala něco, co se ti nelíbí. +usměje se+ Tak jo, já ti řeknu, až budu večer psát. +uculí se+ To bych moc ráda, fakt. +stiskne mu ruku+ Nikdo nečeká, že si budete denně volat a milovat se, že jo. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:50

No, spousta lidí by to čekala. +uměje se na ni+ Já jsem moc rád, že to chápeš. +usměje se na ni vděčně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:54

Jasně, že to chápu. +usměje se na něj+ A nechci tě do ničeho nutit. Můžeš co chceš a kdy chceš. +pousměje se a palcem ho pohladí po prstýnku, aby věděl, že ho má ráda+ a když nebudeš chtít, tak si s ní můžu psát jen já. +nakreslí mu prstem do dlaně srdíčko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:58

Tak já to zkusím, jo? +usměje se na ni a proplete s ní prsy a vtiskne jí polibek na hřbet ruky+ A když to nepůjde, tak to dělat nebudu.... Šlo by to? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 01:01

Tak jo. +uculí se+ Jasně, že by to šlo. +projídá se s nima vrstvama palačinek a vyhřívá se přitom trochu na sluníčku na terase, opře se Byronovi o rameno a kouká, jak sophii chutná a je až po uši od čokolády, a je jí dobře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:08

Byron píše:Jo? Myslíš, že se jí tam bude líbit? +uculí se na ni a jde hnedka za nima a umravňuje Robina, aby moc nevyváděl a nesrazil někoho na zem, ale daří se mu to tak na půl, tak ho radši zavře do ložnice, kde si hnedka Robin lehne na postel+

já myslím, že jí se teď bude líbit všude. +zazubí se, dojde s nma do pokojíčku a posadí se se Zoe na zem, protože je ještě trochu utahaná, a sophie hnedka běhá kolem a snáší hračky a všechny je ségře ukazuje, Zoe je to teda ještě dost jedno, ale Sophie je spokojená, a vicky se trochu culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:12

+opře se bokem o dveře a chvíli je pozoruje a usmívá se, než se odlepí a dojde k Vicky+ Nechceš si jít lehnout kočko? +usměje se na ni a pohladí ji po zádech a sedne si k ní+ Musíš bejt děsně utahaná.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London