Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 led 2019 19:01

Pravděpodobně se silou atomovky +přikývne souhlasně, prorocky, a nechá se vtáhnout do objetí.+ Mám většinou skvělý nápady. +Uculí se, palcem mu setře svou rtěnku z koutku rtu.+ Mám obrovskej hlad. +Přizná.+ Mám chuť na rizoto, a těstoviny a tiramisu, mmmm +sype to ze sebe a má pocit že sto let nejedla. Podívá se z okna, na tuny sněhu a procítěně si povzdechne.+ Už aby bylo sucho na motorku.... +jo, docela se jí stýská. Pak ale zvážní, drží ho za boky a kousek odstoupí, aby na něj viděla.+ Potřebuji vědět, co budeme s Becs řešit jako první, +pak se kousne do rtu.+ A taky ti musím ještě říct jednu docela podstatnou informaci.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 led 2019 21:14

To máš. Akorát občas akutně hrozí, že mě z nich trefí šlak...+cukne koutky+ Hmm, to zní dobře. Ale chybí tam pořádná flákota. +zazubí se, jak hladový vlk a v očích mu zablýskne+ No na sucho si ještě chvilku počkáš. +poví jí mile, ale když tak zvážní, zkoumavě se na ni zadívá+ Nejdřív bych rád vyřešil toho prašivýho vlkodlaka, který neumí držet slovo. +zavrčí a v očích mu zuřivě zablýskne+ Ano? Poslouchám...+nakloní hlavu na stranu a vyčkávavě se na ni zadívá+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 led 2019 06:15

+Protočí oči a praští ho nežně do ramene.+ flákotu si dáš ty, a já ti budu užírat. +Přikývne, protože to je prostě geniální plán. Z věšáku si vezme chlupatou zimní bundu a trčí jí z něj jen noha a spodek nohou.+ Fajn, tak já pak B. napíšu novou, naprosto podrobnou zprávu, aby měla všechny informace. Dám ti to a zbytek je na tobě můj pane. +řekne mu když jdou k té jeho Bestii v garáži.+ No... vzhledem k tomu, že se zase rozčílíš, tak nemá význam kolem toho chodit po špičkách. +Opře se zadkem o jeho fáro a koukne na něj a vteřinku se odhodlává, pak polkne a prostě to vysype.+ Lorelei NENÍ těhotná, i kdyby se snažila ti nabulíkovat opak.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 led 2019 21:29

Jo, to by asi šlo. +přikývne spokojeně+ Mám lepší nápad. Napiš jí hned a ať jí Dave dá tu zprávu a řekne jí všechno ostatní. Když bude třeba upřesnit nějaké detaily, řekneš jí to, až se vrátíme. +seznámí jí se svým plánem a když dojdou do garáže, zadívá se na ni a je mu jasný, že to zas bude nějaká pecka. No jakmile vysloví TO jméno, ztuhne mu čelist a v tváři mu zacuká. A když mu to dojde, když si uvědomí, že tahle možnost ho ani nenapadla, zbledne a na chvíli má pocit, že bude zvracet. Trvá několik desítek vteřin, než se ovládne natolik, aby zvládnul promluvit.+ Takže jsi podnikla přátelskou návštěvu v Americe? +zvedne obočí, ale hlas mu drhne jako kusy rezavého kovu+ A přežili to všichni? +zeptá se, nakloní lehce hlavu na stranu a rty mu zvlní ne moc pěkný úsměv+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 17 led 2019 06:21

Hm, dobře. +Vezme si mobil a cestou do garáže pošle B. a Davovi smsku s instrukcemi, a že pokud by něco, má jí brnknout. V garáží očekává výbuch, minimálně. Jenže G vypadá, že bude mít spíš infarkt, je bílej jak stěna. Proboha, ho to snad ani nenapadlo.+ přátelskou roozhodně ne, +odpoví mu vážně,+ ale návštěvu nasrané manželky ano. +zkousne si trochu ret,+ přežili, přežila, ale jen kvuli tomu, že mě na tý poliklinice zatkli. A pak jsem vychladla. +Zaboří nos víc do bundy, takže jí čouhá jen šošolka hlavy a oči. Prohrábne si rukou vlasy, zatváří se omluvně.+ už jsem to nemohla vydržet, nemohla jsem přestat myslet na to, že ta... mrcha by mohla mít tvoje....a co by to pak znamenalo. +polkne a moc do smíchu jí teď není.+ Nemůžeme to jen tak přejít. +zvedne k němu oči za závojem řas.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 17 led 2019 22:31

+obočí se mu zvedá stále výš, jak postupně přidává podrobnosti+ Ježišikriste ženská, já z tebe fakt jednou skočním v blázinci. +zavrčí a chvilku ji špendlí pohledem na místě, no pak si povzdechne a zavrtí hlavou.+ Co má s tebou dělat...+protočí oči+ V každým případě jsem rád, žes ji nezabila...+řekne potom a koukne na ni+ ...protože bych u toho nerad chyběl. +ušklíbne se pak mrazivě a hodí jí klíče od jejich teréňáku+ A řídíš ty. Já jsem na to moc nasranej...+oznámí jí suše+ A rozhodně nemám v plánu to jen tak přejít. To mi věř. +ujistí ji a v očích mu vztekle zablýskne+ Tak jedem, nebo umřu hlady. +ušklíbne se a pohodlně se usadí na sedadle spolujezdce+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 led 2019 23:38

+když dostane od Syr zprávu, ať si promluví s Davem a vyžádá si detaily útoku na smečku, zvedne koutek v úsměu. Zdá se, že to všechno vyšlo podle plánu. A protože nemá zrovna nic důležitýho na práci, přemístí se hned do obýváku. Nikdo tam není, ale někoho slyší z kuchyně, tak si jen otevře bar, vezme si skleničku a láhev Jacka a pohodlně se s tím usadí do křesla. Prostě jako doma:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 20 led 2019 17:38

+s talířem plným jídla se přicourá do obýváku, žvýkaje klobásku hmátne po ovladači, pak se prudce otočí, div že mu talíř nespadne na zem.+ z tebe budu mít jednou infarkt +zavrčí na ni nakrknutě, odloží si talíř a pak mu trochu cuknou koutky. + ale asi bych si měl začít zvykat. Můžu pro tebe něco udělat,, nebo můžu koukat na hokej? +zeptá se zvědavě, přesto že ten zápas by rád viděl +
Smečka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 led 2019 21:08

+pobaveně ho ze svýho křesla pozoruje a když si jí konečně všimne, zavrtí naoko pohoršeně hlavou+ Velký, zlý vlk a nepozná, že má v obýváku vetřelce. Ts, ts. +oči jí pobaveně blýsknou+ Jo, to bys asi měl. No, možná zvládnem oboje. Potřebuju podrobný hlášení o tom útoku na smečku. A taky veškekrý informace o tý vlkodlačí smečce, co vás napadla. +podívá se na něj+ No a v neposlední řadě o tom jejich Alfovi. +dodá a vyčkávavě se na něj zadívá+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 20 led 2019 21:53

Náhodou, tenhle barák je tebou tak strašně... +no říct prosmraděnej se neodváží+ plný, že to uplně zastírá smysly. +Zavrčí na ni trochu.+ a navíc jsem měl v puse klobásu, +jako by to omlouvalo všechno :P+ A navíc všechno sleduje operační středisko, +poučí ji a kývne hlavou do koutku u stropu,+ takže o tobě víme. +poučí ji s kývající se klobásou a pak si znovu rafne. Načež dlouze zaúpí.+ Sakra, já říkal že chci hokej, +protoří oči útrpně.+ Zas mě trestají, +mrmle si pro sebe a odkvačí pryč, načež se vzápětí vrátí i se složkou v ruce.+ Syr tam nechtěla uvést.. všechny detaily, než je Gabrielovi řekne sama. +sedne si do svého křesla, natáhne si nohy a otevře pivo.+ Všechny detaily o té smečce jsou v druhé složce, a Rollo... +nakrčí nos a zavrčí jeho jméno.+ Je zmrd jak se patří. Ne jak náš Gabriel. Čti, a kdyžtak se ptej, +vezme si ovladač a pustí hokej, samozřejmě prošvihl už dva góly.+
Smečka

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti