Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 28 úno 2013 23:56

(nevaaa :D)

Tvoje sestra má pravdu, to je vážně neuvěřitelné. +pousměje se a pořád ji lehce hladí+ Neznám moc lidí, kteří by se po takovém zážitku dokázali neuzavřít světu. +a myslí to jako kompliment+ Ne, neublížil. +ujistí ji s úsměvem+ Je to jiné, ale co kdyby nebylo? Mohl bych klidně být psychopatický vrah, nebo něco podobného. +pokrčí rameny, a pořád má trochu obavy+ Upíra takhle snadno nezabiješ. +zavrtí hlavou+ Dá se s tvou sestrou nějak spojit, když je v jiném světě? Chci jí nabídnout pomoc při lovení toho upíra. +rozhodne se+ Nejsem sice zrovna Buffy, ale moje magie je silná, a jiná než vaše, mohl bych ho překvapit. +už to plánuje+ A víš jistě, že jsi tu v bezpečí? Když můžete mezi světy přecházet vy, jak víš, že nemůže i on? Zvlášť když jsi tu úplně sama a nechráněná. +vůbec ale vůbec se mu to nezamouvá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 bře 2013 00:18

+trošku se narovná a vrátí se zpět k ohlazování jeho tváře, dokonce mu prsty zajede i do vlasů a zlehka je pročísne prsty+ Svět nabízí tolik možností, tolik nových věcí... asi jsem o to nechtěla přijít. +usměje se na něj už o něco veseleji+ Kdyby to nebylo jiné, tak tady nesedíme. +ujistí ho měkce, že sice to tak nevypadá, ale dává si pozor koho si zve domů+ Věř mi. Moc dobře vím jak zabít našeho upíra a oheň je jedna z věcí která ho spolehlivě zlikviduje. +ujišťuje ho, zřejmě s tím má své zkušenosti+ Dá, ale proč... +chce se zeptat proč se na to ptá, ale když jí to rovnou řekne sám očka se jí rozšíří překvapením a strachy, ne o sebe ale o něj+ Na to zapomeň, to neudělám... nebudu riskovat, že ti ublíží. +zuřivě vrtí hlavou a v očích jí rozkvete panika a strach. strach z toho že by mu mohl ublížit, že by o něj mohla přijít+ Sestra to zvládne, bude to sice nějakou dobu trvat, ale není na to sama. Je s ní Marius a ostatní upíři, dokonce i Bourmská smečka. Nakonec ho dostanou. +zní naléhavě a pomalu lituje že o tom začala mluvit, protože takový strach dlouho necítila+ A kam jinam bych měla jít? Je to co nejdál od něj to jde. Navíc na to aby prošel portálem potřebuje magii a správnou knihu... možnost, že bude mít obojí je mizivá. Navíc tu nejsem tak úplně nechráněná...když se tu někdo objeví tak se spustí tichý alarm. +pokrčí zlehka zamyšleně rameny+ A kdyby se tu náhodou někdy objevil? Budu pryč než stačí říct jediný slovo. +ujišťuje ho, že hodlá zdrhnout co nejdřív to půjde kdyby se tu objevil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 bře 2013 00:56

To je dobře. Vážně jsi na svoje mládí neuvěřitelně moudrá. +usměje se+ Tak to spoustu věcí usnadňuje. +přikývne poněkud potěšeně, v hlavě snová plán+ Naše upíry je mnohem složitější zabít. Zahrnuje to bodání do srdce dřevěným kolíkem, stínání, a kdoví, co ještě. +mávne rukou, že ani sám neví+ Ale ty to nechápeš, myslíš, že tady budu jen tak sedět, když po tobě jde šílenej upíří psychopat? +podívá se na ni, jakože to je přece jasný+ Co kdybych... moc hezky poprosil? +protáhne potichu, přejede jí prsty od čelisti přes hrdlo a klíční kost na jemnou kůži dekoltu, najde její rty a políbí ji, popustí uzdu svojí touze a líbá ji hluboce, vášnivě, dlaní ji hladí na boku, a nečekaně v pomalém oblouku vyjede nahoru na její ňadro a jemně ho sevře přes látku v dlani a záměrně zlehka přejede přes bradavku, ale žádný pokus zajít dál neudělá, i tak to od něj není moc fér, tak trochu zneužívat reakce jejího těla, o kterých ona pravděpodobně ještě ani neví+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 bře 2013 11:26

To se ti jen zdá. Nejspíš jsem chvíle spíš praktická. +zazubí se na něj vesele+ Ale ano stínání, kůl do srdce, slunce... to u nás taky funguje a navíc je to víc praktický. Nikdo nechce někoho vidět uhořet zaživa. +zavrtí nad tím zamyšleně hlavou. mračí se na něj a vrtí hlavou, rozhodnutá ho nikdy nevystavit takovému nebezpečí+ Ne to ty to nechápeš. Myslíš, že je to snadné? Chtít něco takového po sestře, aby riskovala svůj život a život ostatních? Stačí, že se každý den bojím o to, že někdo zemře a mám tam poslat ještě tebe? Ne, to nemůžu... nemůžu o tebe přijít... ani nevíme jestli tvoje magie u nás bude něco platná. Co když nebude fungovat? To nebudu riskovat. +kroutí zoufale hlavou a lituje toho, že mu kdy něco řekla. chtít po ní něco takového vyvolává spoustu nechtěných vzpomínek a zoufalý strach o jeho život, kterému sama ani nerozumí+ Ne, ani na to nemy... +chce dál odporovat, ale nemá šanci, jeho rty jí spolehlivě umlčí a v tu chvíli není schopná myslet nebo odporovat. existuje pouze on, jeho rty a ruce. prsty mu zajede do vlasů aby si ho k sobě víc přitáhla snažíc se oplatit mu jeho polibky a ze rtů jí unikne tiché zasténání, když se jeho dlaň ocitne na jejím ňadru a jeho pozornost jí vyšle do těla příjemné chvění usídlující se jí v podbřišku+ Podvádíš. +obviní ho, když se odtáhne od jeho rtů a v očích jí zajiskří, než opět zvážní. položí mu dlaň na hruď a jasně neochotně se od něj odtáhne, držíc si ho od sebe na délku vlastní paže. potřebuje trochu prostoru pro přemýšlení+ Dobře. +souhlasí po chvíli kdy se mračí a kouká trošku do blba na svojí ruku, kterou si ho drží kousek od sebe+ Řeknu o tom sestře... +přikývne trhavě hlavou+ ...ale půjdu taky. +zvedne k němu rozhodně oči. jestli půjde on, tak půjde i ona+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 bře 2013 20:30

Ne, ty se tam v žádném případě vracet nebudeš. +zavrtí rezolutně hlavou+ To radši nepojedeme ani jeden. +povzdychne si, jak je paličatá+ A ty zas nechápeš, že když je někdo, koho máš ráda, v ohrožení, uděláš cokoliv, aby to nebezpečí pominulo. +pokrčí rameny, ale hádat se s ní nechce, tak to nechá být, s tím že ji zkusí přesvědčit jindy, a když ho odstrčí, poněkud neochotně z ní sundá ruce+ Podvádím. +přikývne s úsměvem+ A jde mi to moc dobře. +pochválí sám sebe a v očích mu blýskne+ Má tvoje sestra přítele? +změní téma+ Potřeboval bych si půjčit něco na spaní. +vysvětlí, proč ho to zajímá+ Pyžamo jsem si s sebou opravdu nevzal, a v košili se nespí nic moc. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 bře 2013 20:51

S tím naprosto souhlasím. +pokývá vážně hlavou, když rozhodne že nepojede ani jeden a nakonec se na něj i jemně usměje+ Ale ano chápu... jen... už jsem ztratila příliš lidí který jsem měla ráda, nechci ztratit někoho dalšího a zejména ne tebe. +pohladí ho něžně po tváři a trošku se zamračí, nelíbí se jí, že je od něj tak daleko a že se jí vlastně vůbec nedotýká a jme se to napravit a to tak, že mu naprosto drze vleze na klín a bokem se mu opře o hruď a nohy natáhne na gauč+ Tak se na mě nemrač. +zabrouká tiše a obejme ho kolem krku+ No já nevím... opravdu ti to jde tak dobře? +protáhne škádlivě a nosem mu přejede těsně pod uchem a tiše se zasměje+ Jo myslím, že měla dokonce dva. +pokývá souhlasně hlavou+ Myslím, že bych tu něco mohla najít... když tu nebude nic od nich, tak Marius tu určitě něco má. +přemýšlí kde by co mohla schrastit, i když si kouše ret, aby neprohlásila, že klidně může spát nahý, rozhodně je zvědavá to nemůže popřít+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 bře 2013 16:02

Dobře. Ale nelíbí se mi to. +zamračí se ještě trochu, ale pak si povzdechne+ Já se o sebe dokážu docela dobře postarat, nemusíš se bát. +ujistí ji a uvelebí si ji na klíně, a upřímně doufá, že sebou nebude moc vrtět+ Mračím se, protože mě zlobíš. +sdělí jí vážně, ale v očích mu už zase pobaveně blýská+ No, řekl bych, že to musíš posoudit spíš ty. +uculí se, a jak ji tak má k sobě bokem, sklouzne jí rty od ucha na krk a zanechává za sebou vlhkou stopu polibků+ Dva? +pozvedne trochu obočí+ To je... poněkud neobvyklé. +nakloní zvědavě hlavu na stranu+ To bys byla moc hodná, kdybys mi něco našla. +obejme ji kolem pasu a uvězní ji ve svém náručí, a jak tak na ni kouká, je mu úplně jasný, na co myslí+ Doufám, že to bude něco víc než bederní rouška. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 bře 2013 16:18

Já vím, že dokážeš, ale stejně mám strach. +pokrčí zlehka rameny a zatváří se posmutněle+ Já tebe? +zatváří se dotčeně, ale rty jí cukají v úsměvu+ Tak aby bylo jasno... ty zlobíš mě. +oznámí mu naprosto vážně, než se na něj vesele uculí a v očích jí zajiskří+ No... +protáhne zatímco nastavuje jeho rtům krk a prsty mu zlehka prohrabuje vlasy+ ...myslím, že ti to jde dobře. +připustí nakonec s tichým, ale spokojeným povzdechem+ Jo já vím, sama jsem byla překvapená. Vždycky si na muže dávala takový pozor a pak žila rovnou se dvěma. +zakroutí nad tím hlavou+ Ale kdyby si s ní někdy mluvil, tak tohle téma prosím vynech. Je na to dost citlivá. +požádá ho měkce a zlehka ho líbne na tvář a pak na rty, líbí se jí jak chutnají a tak se sama opatrně pokusí polibek prohloubit, nutně podotknout že dosti nezkušeně, ale něžně tak opatrně a zlehka+ Proč? Taková bederní rouška zní dobře. +rozesměje se vesele trošku růžovějších ve tvářích od toho jak jí a její myšlenky nachytal při představě jeho nahoty. spokojeně se zavrtí a uvelebí se mu v náručí, hlavu si mu položí na rameno+ Už se ti chce jít spát? +zajímá se, když zavře očka a potlačí vlastní zívnutí. je jí u něj tak dobře, že si ani není jistá jestli přesun do postele je dobrý nápad, nejspíš by klidně spojeně spala stulená u něj na klíně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 bře 2013 17:25

Nechci, aby ses bála. +podotkne a ochutná její kůži špičkou jazyka+ Když já si prostě nemůžu pomoct. +zazubí se jako malej kluk+ Doufám, že to nemáte v rodině. Obávám se, že bych se asi nedokázal dělit. +zamumlá jí do kůže a zdá se plně zaujatý jejím hrdlem a dekoltem, který laská jazykem+ Samozřejmě. +přikývne,jakože to je jasný+ Takže to nedopadlo dobře? +zeptá se opatrně, nechá se políbit a vyjde jí jemně vstříc, ovšem vedení nechává na ní+ To by ale nebylo fér ne? +přimhouří oči+ Jestli já mám mít jen jeden kus oblečení, tak ty taky. +navrhne a v očích mu blýskne, chytne ji do náruče a vstane s ní z gauče+ Tak mě naviguj. +uculí se a zamíří ven z obýváku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 bře 2013 17:41

Hmn... +zamručí jen spokojeně a neméně spokojeně přivírá očka jak si vychutnává každý jeho dotyk, které jí pomaloučku rozechvívají tělo tím příjemným způsobem+ Ne, myslím, že něco takového v rodině nemáme. +zakroutí zamítavě hlavou a jemně ho líbne do vlasů, jak je skloněný k jejímu dekoltu, což se jí ovšem velice zamlouvá+ Pokud vím tak ne, ale nechce o tom mluvit, takže nic bližšího nevím. +zakroutí posmutněle hlavou, má zdá se o sestru starost+ No a to je právě ono. +zasměje se tiše+ Já mám jen jeden kus oblečení. +prozradí mu, že nespí v pyžamu, ale v noční košilce. překvapeně vyjekne, když s ní zničeho nic vstane a vesele se zasměje+ Jak si přeješ. +zazubí se vesele a její ospalost ustoupí trošku do pozadí+ Doprava... +zabrouká, když vyjdou z obýváku a položí si mu hlavu opět na rameno a jak tak kouká na jeho krk rozhodne se ho trošku na oplátku pozlobit+ ...rovně... +brouká instrukce zatímco mu přitiskne rty ze strany krku a jme se jimi zlehka laskat tu jemnou kůži+ ...hmn... +zamručí, když vystrčí špičku jazyka a přejede jím po kůži kterou předtím polaskala rty+ ...nahoru po schodech... +naviguje ho, jak očkem mrká kde se zrovna nachází, do svého pokoje nahoru do patra zatímco ho nepřestává škádlit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor