Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:42

jo, jako šmirgl. +uculí se, přitulí se k němu a trochu se tam s ním mazlí ve světlech stromečku+ děsně moc tě miluju, abys věděl. +usměje se na něj, tak zblízka na něj kouká a hladí ho po tvářích a ve vlasech, a je jí hrozně moc pěkně+ jsem děsně vděčná, že tě mám. +opře se mu čelem o čelo měkce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:50

Jako Rambo. +uculí se na ni a proplete jim prsty, usmívá se a pak zavře oči a jenom se nadechuje její vůně+ Já tě taky miluju, kočko. kdybys to chtěla vědět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:54

jo, jseš můj rambo. +uculí se, opře se o něj, drží se ho a dívá se s ním na stromeček, a vlastně jí vůbec není smutno+ jo, miluješ? +usměje se pěkně+ krásný vánoce, muži můj. +pošeptá mu do ucha, a myslí na to, že příští rok už budou čtyři, a jak to bude pěkný, a užívá si tu chvilku s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 pro 2018 21:11

Jedině tvůj Rambo. +usměje se na ni a políbí ji, tak dlouze a krásně, že musí vědět, že ji miluje už na pořád a chvíli ji tam ješě objímá+ Tak co? Půjdeme sem nanosit ty dárky, aby to třeštidlo mělo co rozbalovat? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2018 21:16

Jo, musíme udělat ježíška. +uculí se, ještě ho chvilku tulí, a pak se zvedne z gauče+ nesmíme zapomenout sníst ty sušenky a čaj místo ježíška. +vzpomene si a z komory tam nenápadně tahá krabice+ víš co, takhle část je docela pěkná. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 pro 2018 21:19

Jo? Chceš, abych ti přenechal čaj a sušenky? +uculí se na ni a jde jí pomoct s krabicema, protože ona nesmí nic tahat a pěkně to tam vyskládá pod stromkem+Ty seš pěkná, kdybys to chtěla vědět. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2018 21:21

já se s tebou rozdělím. +uculí se a nechá mu pár sušenek, a krmí ho cestou, když on má plný ruce, a nosí teda jenom lehký tašky+ No víš, to že to děláme pro malou. Těším se, jak se bude tvářit. +uculí se+ jo? líbí se ti moje tlustý ponožky a vánoční pyžamo? +poplácá se po břiše vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 pro 2018 21:29

Ty seš zlato. +usměje se a dá si sušenky moc rád a pohladí ji volnejma rukama po pyžamu+ Tvoje pyžamo je dokonalý, náhodou. +mrkne na ni+ Chceš jít do postele?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2018 21:33

jo? +uculí se a udělá pozu jak modelka+ sophie má stejný. +zasměje se a dá mu pusu+ jo, půjdem si lehnout, ať něco naspíme. Určitě bude vzhůru hrozně brzo. +pousměje se, ještě ho obejme kolem pasu, opře se mu hlavou o rameno a kouká na stromeček+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 pro 2018 21:34

Jo? +koukne na ni udiveně+ A proč já nemám taky takový pyžamo? Já chci taky pyžamo, jako máte vy. +uculí se na ni a opře si ji u sebe a nenápadně si voní k jejím vlasům+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London