Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:04

to psali v knize o sourozenecký rivalitě, co si teďka čtu. +uculí se+ já vím, že to asi nedělám dobře, ale uklidňuje mě to. +usměje se+
No jo. +přkývne+ Robin a Jeefes taky nebudou koukat, budou v posteli. A ráno se vzbudíme a dárky tu budou čekat. +uculí se na ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:11

+Sophie na ni kouká, jako nejchytřejší dítě pod sluncem+ Ale Obin nesmí sppát v posteli. +prohlásí a stiskne rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:13

ne, robin bude ve svý psí posteli. +přikývne, že má úplnou pravdu, a mrkne na byrona jestli kouká jak maj geniální dítě+ a tady v obýváku zavřeme dveře, aby ježíška nikdo nerušil, a necháme mu tady čaj a sušenky. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:17

+Sophie si naprosto tragicky povzdechne+ A dyz se chovám za gauc? +navrhne+ Budu potichu úúúúúplne pppsssst. Neuvidí nic. Žísek.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:20

Sophi ježíšek vidí úplně všechno, toho nikdo neoblafne. +uculí se+ musíme pěkně poctivě spinkat. +usměje se+ Pomůžeš mi nachystat sušenky a cukroví pro ježíška? +natáhne k ní ruku a dovalí se s ní do kuchyně, aby nachystaly talířek a hrneček čaje, a naaranžujou to na stolek+ Tak a šup do postele. +usměje se na ni pěkně, a jde ji uložit+ počkáš na mě? +vtiskne byronovi rychlou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:25

+Sophie si povzdechne a sklouzne teda z křesla a jde chystat sušenky, i když jednu nebo dvě tajně smlsne a Byron přikývne a dá jí pusu+ Počkám, kočko. +usměje se a čeká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:28

+vezmou to ještě přes čištění zubů, když tajně smlsla, a pak ji uloží do postele, zazpívá ukolébavku, a počká u ní, dokud neusne, ještě si povídají o ježíškovi, a když odchází, dá na dveře hlídací kouzlo, aby ji upozornilo, kdyby vstala a šla šmírovat. Pak si vezme teplý ponožky a jde za ním dolů+ už spí. +usměje se na něj a sedne si k němu na gauč+ dáme tam dárky už teď? +uculí se a přijde si děsně spiklenecky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:34

+stáhne ji k sobě na gauč a obejme ji a přitulí k sobě+ Až za chviličku, teďka ti to totiž děsně moc sluší. +uculí se jí do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2018 23:36

+musí se uchichtnout, nakloní se k němu a dá mu vděčnou pusu+ ty seš roztomilej. +zazubí se, a přijde si u něj děsně pěkná, i když vypadá jak vorvaň+ ty taky nejseš úplně marnej. +uculuje se, a konečně ho políbí i bez otloukání kolen+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2018 23:40

Já jsem náhodou děsně moc drsnej. +pousměje se a přitulí se k ní a krásně a dlouze ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London