BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Moderátor: Victoria

Re: BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Příspěvekod Payne » 24 pro 2018 17:21

Ale já je chci slavit. +usměje se a sleduje, jak jim vyčaruje matraci+ Mám ráda, když kouzlíš. +řekne a podívá se na něj, když si zase sedne k ní.+ Měl bys to dělat častěji. +pousměje se+ No ale já umím. Takže myslím, že nějaký ten multikulturní vánoční mix zvládnu. +uculí se pobaveně+ Hmm...nechtěl bys Meg a Bena pozvat sem? +koukne na něj trochu opatrně, ví že to je trochu tenký led+ Třeba další den na oběd, to je už jedno? +navrhne tak neurčitě+ Bude to bezva. +usměje se a jemně mu stiskne ruku, když jim proplete prsty+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 27 pro 2018 13:31

Vážně? +usměje se překvapeně. Vlastně před ní možná podvědomě kouzlí míň, aby jí nemáchal obličej v tom, že on může, a ona ne. Připadalo by mu trochu jako vychloubání kouzlit v běžnejch situacích+ No, tak jo. +přikývne+ Tak já budu dělat co mi řekneš, míchat a tak. +uculí se trochu a uvědomí si, že se... těší? Páni+ Sem? +rozhlídne se a pak pomalu zavrtí hlavou+ Ne, myslím, že to není dobrej nápad. +pohladí ji lehce palcem po ruce+ Donesu jim dárky k lauren, dělám to tak každej rok.
Dean

Příspěvekod Payne » 27 pro 2018 21:17

Jasně. Je to tvojí součástí. +pokrčí rameny, jakoby to přece bylo úplně jednoduchý+ Bezva, tak já něco vymyslím. +zazubí se a už se na to opravdu těší.+ No..dobře, když myslíš. +pokrčí nakonec rameny a nechá to být, hlavně ale proto, že se teď rozhodně nechce hádat, ne když našli tohle křehký "skoro-normálno" po takové době. Protáhne se a zívne, jak kotě.+ Asi bych šla spát, jsem unavená, že bych snad usnula i ve stoje. +uculí se, vstane a dojde ke svý tašce, kde má ještě jedno tílko na převlečení, což se hodí. Protože jí náhle osvítil velice zákeřný nápad. Sice mu slíbila, že na něj nebude spěchat a tlačit na něj. To ale neznamená, že to nebude zkoušet jinak, nenápadně. Takže si teď svlékne tričko i sportovní podprsenku a natáhne si na sebe bílé tílko. Pak si sundá kalhoty a zůstane jen v kalhotkách. Pro sebe se uculí, když je k němu zády a když se otočí, tváří se jakoby nic, dokonce se zvládne i nezačervenat.+ Koupelna je tvoje, já už se sprchovala. +oznámí mu a pousměje se. Pak si sedne na matraci, kterou jim vyčaroval a začne si rozčesávat vlasy+
Payne

Příspěvekod Dean » 28 pro 2018 01:10

Jo, to je pravda. +usměje se+ Máma doma čarovala hodně. +poznamená trochu nečekaně, občas si na takový věci vzpomene, a najednou zatouží sdílet to i s ní+ Různě kolem domácnosti, a tak. +pokrčí rameny+ Ale z těchle kouzel skoro nic neumím. +uculí se omluvně, a k sourozencům už se nevrací, považuje to za ukončený+ Jasně, byl to fakt dlouhej den. +usměje se+ vyčaruju nám- +otočí se k ní zrovna ve chvíli, kdy je prakticky polonahá, a slova mu jaksi uvíznou v hrdle. Jasně, že věděl, že je krásná, ale... připomenout si to není špatný. Na moment si připadá extrémně nemožně, protože nejradši ze všeho by k ní došel, obejmul ji zezadu, odnesl si ji na tu matraci a pomiloval se s ní, ale... na to je ještě moc brzo. Pak ale jeho pozornost upoutá něco jinýho+ ty máš tetování? +vykulí trochu oči překvapeně+
Dean

Příspěvekod Payne » 29 pro 2018 00:31

No, musím tedy přiznat, že ty kouzla v domácnosti se mi hodně líbí. Ušetří to hromadu času. +uculí se pobaveně a když tak ztichne, uculí se poněkud ďábelsky sama pro sebe. Ví, že se dívá a to jí stačí, aspoň prozatím. A někde se začít musí. Pak se trochu překvapeně ohlédne a mimoděk se dotkne tetování prsty+ No jo, mám. Vlastně teprve...+zamračí se, jak se snaží srovnat si dny; ta alkoholová seance jí to poněkud nabourala+ ..den? Dva. Nejsem si jistá. +potřese hlavou a trochu nejistě na něj koukne+ Nevadí ti to? Je magický. +prozradí mu a v očích jí zablýskne, jak ji něco napadne+ Můžem to vyzkoušet. Zkus použít nitrozpyt...+podívá se na něj a je vlastně dost zvědavá, jaký to bude. Hřeben odloží stranou, usadí se na matraci pohodlněji a vyčkávavě k němu vzhlédne+
Payne

Příspěvekod Dean » 29 pro 2018 00:48

Mně? jasně že mi nevadí, je to tvoje tělo. +usměje se a pokrčí rameny+ A líbí se mi +uculí se trchu, přejde k ní a přejede po něm prsty, jen zlehka když je čerstvý+ Vypadáš s ním drsně. +zahýbe obočím pobaveně+ Nitrozpyt? +zamrká trochu, ta představa se mu vůbec nelíbí; obecně lízt někomu do hlavy, a udělat to Payneuž tuplem ne. Chvilku váhá, podle výrazu mu to evidentně není po chuti+ No... tak jo. Ale jen trochu. +přikývne nakonec, soustředí se, zadívá se jí do očí a pak lehce zatlačí na její mentální štíty, počíná si fakt opatrně, takže není divu, že se nestane vůbec nic. Trochu se zamračí a zatlačí víc, krouží kolem stěn a snaží se najít skulinu dovnitř, jako ho to učil Jade, přidává na síle, až skoro agresivně, až je mu to docela hodně nepříjemný, a pak poleví+ Nejde to. +zavrtí hlavou trochu zmateně. Nešel do toho stoprocentně naplno, to mu prostě vůči ní fakt nejde, ale většině normálních lidí by se s tímhle úsilím do hlavy dostal+ Slušný. +uculí se trochu, a vlastně je rád. Že je chráněná i proti tomuhle druhu vpádu. Že jí nikdo neudělá to, co jemu+
Dean

Příspěvekod Payne » 29 pro 2018 01:46

Dobře. +trochu se jí uleví, i když vlastně neví proč, ve skutečnosti si nemyslela, že by mu to vadilo. Slabě se ale zachvěje, když po tetování jemně přejede prsty, bolestí to ale není. Zblízka taky může vidět ten zvláštní lesk, kdy klasická černá barva inkoustu přechází do zvláštní tmavě rudé, vypadá to trochu jako metalický efekt. Trochu napjatě se narovná, složí ruce do klína a zadívá se mu do očí. Zpočátku necítí vůbec nic, ale jak postupně přidává na síle, cítí zvláštní tlak, tuší, že kdyby to trvalo příliš dlouho, mohla by ji začít bolet hlava, ale je to vlastně jen nepříjemné, než nějak bolestivé.+ Viď? Je to super. +uculí se pak a znovu se krátce tetování dotkne+ Bí do inkoustu přidala svoji krev. +přizná pak, protože stejně trochu tuší, že by se asi zeptal, jak to udělala, ví že ho magie zajímá.+
Payne

Příspěvekod Dean » 29 pro 2018 02:01

+zvláštní barvy tetování si všimne hned, ale upíří krev ho teda samotnýho nenapadne, a když to řekne nahlas, instinktivně by se nejradši oklepal, ale ví, že by se nejspíš pohádali, a to tak brzo po usmíření nechce+ Jsem rád, že máš nějakou ochranu. +usměje se radši diplomaticky, a vtiskne jí pusu na rty, když teď ví, že to zvládne, dělá to s větší lehkostí+ Není ti z toho blbě, nebo něco? +ujistí se radši, protože ke konci na ni útočil už docela dost+ Nerad tyhle věci na tobě zkouším, i když je to jen jako. +přizná se, i když asi bude znít jako srab. Dneska večer už mu to nějak je jedno. Sprchu odbude rychle, vrátí se k ní, a vleze si s ní pod vyčarovanou peřinu+
Dean

Příspěvekod Payne » 29 pro 2018 03:03

Nejen ochranu. +uculí se a toho drobného zaváhání si nevšimne, i když by to i tak nejspíš přešla+ Trochu lepší smysly, rychlost, síla. Líp se mi hojí zranění. +vyjmenovává to a tváří se trochu jakoby vyhrála v loterii+ Ne, nic mi není. +zavrtí hlavou a usměje se+ Tak slibuju, že už to chtít nebudu. Ale chtěla jsem zkusit, jaký to je, abych třeba později poznala, že to někdo zkouší. +pokrčí lehce rameny a pousměje se; zatímco je ve sprše, vleze si do jejich provizorní postele a má hrozně zvláštní pocit, když si uvědomí, že poprvé budou spát ve svým bytě, takže když se vrátí, maličko nepřítomně se usmívá. Trochu se posune, aby mu udělala místo, ale nepokouší se k němu přitulit ani ho obejmout; počká až co udělá on, ale tiše doufá, že aspoň něco půjde+
Payne

Příspěvekod Dean » 29 pro 2018 03:17

no... to se hodí. +přikývne, nemůže to popřít, i když by byl daleko radši, kdyby to šlo nějak jinak. Ale něco z jadea ho asi přece jen poučilo, a účel holt světí prostředky+ To jo. Ona to s tebou nezkoušela? +jo, je zpátky u ona, a ještě chvilku mu to asi vydrží. A napadne ho, že už ví, co jí dá k vánocům. Když si k ní vleze pod peřinu, je trochu nervózní, ale neparalyzuje ho to jako před tím+ Dobrou, zlato. +pousměje se, vtiskne jí pusu na spánek a pak ji trochu opatrně obejme kolem pasu. Shledá, že dobrý, tak se přisune ještě trochu blíž, aby si mohla opřít hlavu o jeho rameno, a on jí mohl schovat nos do vlasů, a dál to radši nepokouší+
Dean

PředchozíDalší

Zpět na Jade