od Syriana Spinnel » 26 pro 2018 23:29
+Zhluboka se nadechne. Tohle nebude pěkný, ví to, ale je potřeba, aby si vyjasnili spoustu věcí. Gabriel vypadá vážně naštvaně. Tak nějak měla dojem, že Indii už spolu vyřešili, ale asi... ne. A očividně ho sere víc věcí než jen Indie. Malinko nakloní hlavu bokem, jak jí to v hlavě začne šrotovat. Rusko. na milion procent. Těžce polkne a nemá moc chuť mu skočit do řeči a začít se hájit. Ale...+ nejsem si jistá, co ti na tohle mám odpovědět. Ale rozhodně si nemyslím, že jsi idiot. +Začne, aby uvedla na pravou míru. Stojí, ruce ovinuté pod hrudníkem, a je mezi nimi asi dva metry. Asi si každou chvilku bude muset sednout, ale ne ještě teď.+ Našla jsem ve sklepeních Rajasthánu zaživa zazděného Lestata. +Významně se na něj zadívá a jestli řekne, že ho tam měla nechat, asi ho praští. Protože ví, jak tohle nenávidí. Jak se několik měsíců budila v noci hrůzou, že je zpátky v tom sklepě.+ nakrmila jsem ho třemi upíry, a pořád to bylo málo. Nenechala bych ho tam. +Přimhouří oči..+ a udělala bych to znovu. +Zkousne si ret.+ Beccy... +zkousne si ret víc, až to zabolí. A na chvilku na nšj upře nevěřící oči. To by přece...+ nabízíš se místo mě? +zvedne obočí v otázce,+ protože ta chvíle určitě zas přijde, a bude to samozřejmě totálně na hovno.... +projede si trochu zničeně vlasy.+ Dost blbě se dívá na to, jak ti umírá nejlepší kámoška. +Zavrčí naštvaně. Ale před jeho pohledem malinko zakolísá.+ Chceš, abych toho nechala, nebo mi to přikazuješ? +protože sice říká první, ale slyší druhý. Chce v tom mít jasno. Jedno totiž dává prostor, to druhé nikoliv. Teď nastala ta chvíle, kdy si potřebuje sednout. Není zvyklá od něj přijímat rozkazy. Není její... Tahle její mantra ale dostane docela vážný trhliny, který si do teď neuvědomovala, nebo spíš nechtěla si je uvědomovat. Svý místo ve smečce si sice vybojovala, ale je to Gabrielova smečka. Ne Gabriela a Syriany. Jeho dům. Její manžel. Její alfa. Patří mu, ať už si to zatraceně uvědomuje, nebo ne. Ne jako majetek. To vůbec. Dlouze vydechne, jak to uvědomění do ní nabourá, jako náklaďák v plné rychlosti. Nikdy jí to neomlátil o čumák a snažil se minimálně tolerovat její výbrky. Ale nemusel. Dělal to jen proto, že ji miluje, jinak by...+ Dobře... +přkývne naprosto vážně a zadívá se mu do očí.+ Už svou žílu nikomu nedám. +Pronese a zní to zatraceně definitivně. Na chvilku ho strašně nesnáší a modlí se, aby kvůli tomu B. neumřela. Ale na druhou stranu.... má pocit, že je jí nějak lehčeji. Že z ní právě sejmul nějaké neviditelné břemeno, které měla na hrudníku a tam ji tlačilo.+ Když jsi byl... +zamračí se a trochu nechápe, co chce vědět. David mu už určitě všechno řekl a četl zprávu, kterou spolu sepsali...+ Fajn, +položí si ruku na stehno a vytře si z oka neviditelný ospalek. Je to spíš unavené gesto.+
Asi pět hodin po tvým odjezdu jsem procházela naše účetnictví, když mi Dave přišel oznámit, že mám asi 15-20, už sama nevím kolik jich bylo, výzev o post. +Zavře oči, jak se snaží vybavit si to, kolik jich bylo ale je to marný.+ Trvalo to zasraných 26 hodin. +Když se na něj podívá tentokrát, je to tvrdý pohled.+ Dostala jsem se do postele, a padla skoro do komatu. Domlácená, bolavá a unavená. Jak psychicky, tak fyzicky. Spala jsem sotva pár hodin, když mi Dave přišel oznámit tu bezva novinu, že na nás táhne Rollo. V tu chvíli tady bylo zhruba do padesáti bojeschopných. Dave vymyslel geniální plán. Děti a nebojovníky jsem zapečetila dole v bazénu a uvařila lektvar, který mi pomohl uzavřít kolem našeho pozemku bariéru. +Chvilku zaváhá a tak se na něj jako podívá.+ Dala jsem do něj svou krev, aby nemohl projít skrze ni nikdo, kdo trpí Lupismem. +V hrdle už má trochu sucho a rty jí začínají pálit.+ Na nádvoří zbyl malý asi 3m průzor, kterým na nás mohli. Dave měl za úkol je případně všechny sejmout napalmem z Blackhawka. My dole... bojovali. +Teď přijde ta nejblbější část a Syr trochu splašeně začne tlouct srdce. Pohled sklopí.+ Rollo.. dostal se ke mě a použil na mě svou alfa moc. Byla... byla silnější než tvoje. +Řekne mu nakonec pravdu.+ Chtěl abych s ním odešla a byla jeho. Políbil mě. +To poslední zavrčí.+ A já ho za to s hrůzou nechala utéct i s celým zbytkem smečky, aby sis to s nimi mohl vyřídit. +Pokrčí rameny a tak nějak neví co víc k tomu dodat, protože je to všechno.+ Chceš... +otře si dlaně o kalhoty a hrozně se potřebuje napít, ale nechce se jí vstávat, v tuhle chvíli je vděčná, za prostor mezi nimi.+ chceš vědět něco dalšího? +zvedne k němu oči a pátrá mu ve tváři, snaží se v něm číst, tak jak dřív, ale už to nejde tak lehce.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me