Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » 01 bře 2013 21:03

Beatrix píše:Jason: Myslím, že to by vám takhle po vystoupení nehrozilo, by se o vás obecenstvo spíš porvalo. +hodí po něm úsměv+ Kolik tak běžně ztratíte? +zajímá se+ Rozhazuje do negativních hladin? A co třeba smažák? takovej hermelín mně vždycky spraví náladu.

Ale tak to by byla změna, to bych se možná i podíval...na zápas místního diváctva...*zasměje se uličnicky* čeho, krve? Někdy trochu, někdy víc...jako dlak mám větší výdrž, ale i tak, chybí mi tak jako každému...*pokrčí rameny* no ale už bych si mohl..a smažák?*zasvítí mu oči* no to jsem neměl..no strašně dlouho...*mávne na barmana a nechá si donést smažák..no a i ten stejk* brambůrky si nech..*houkne za ním ještě*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Aubrey » 01 bře 2013 21:11

yohannka píše:né to ne +směje se+ já se ráda koukám, to jo. Ale takhle veřejně.. bych se bála že vám vystoupení pokazím a pokazím tak tu atmosféru. A schovaná nejsem, nejlíp se to přece všechno sleduje z povzdálí +usměje se,napije se, čímž se dostane k pralince tak ji statečně slupne+ mhmm.. to bylo dobrý! +překvapeně+ no možná JC ví, že kdybyste se museli chovat jako loutky.. tak bysme se i my museli víc bát, že skončíme jako předkrm.. nebo zákusek +zašklebí se, že by to asi nebyli moc hodní upírci+ a co vůbec děláte, když nejsou vystoupení? teď třeba byla hoodně dlouho pauza +podotkne nenápadně+ nebo když zrovna nekandidujete na Lemru losu +uculí se nevinně.. no trochu škodolibě že to vyhrála ona+

Čím byste to tak mohla pokazit...*zavrtí hlavou* ahá, takže raději mít přehled s odstupem, jo? No..ono je to možná i rozumné...*přikývne nepatrně* asi by to bylo mnohem...divočejší a nebezpečnější..pro všechny zúčastněné.*zamyslí se* no tak různě...děsím lidi, i mimo pracovní dobu..občas si hraju na hodného a pomůžu některým s úklidem...*koutkem oka zahlídne Beccy, tak se usměje, jak si vzpomene na úklidovou akci kostel* ale jinak nic speciálního...co se tady vůbec dá dělat?*zadívá se zase plně na ni* hm..to jo..by mě zajímalo, kdo mi tu cenu vyfoukl pod nosem...*zavrčí si výhružně, ale nevypadá, že ji za to ted hned posvačí, když donesla ten dort...*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Phillip » 01 bře 2013 21:15

Margarit Black píše:Phil: Jako toho názoru, že "celkem šlo" je slabé slovo *mrkne na něj* Právě jsem koukala, že vás zapáhl všechny *uculuje se a napije se vína* Tobě a Therese to slušelo..i ona umí překvapit *přikývne uznale* Tak co se ti pak nelíbilo na tom, že byl vybrán Nath jako "večeře"? *pozvedne zvědavě obočí* Tak trochu zachtělo a tak trochu z donucení.. *přikývne* Ale líbí se mi tam..člověk se tam doslova ztratí *ušklíbne se* A co vůbec ty? Jak ses válel během té doby volna? Tvrdnul jsi furt tu nebo jsi byl puštěn z vodítka a někam jsi prochnul? *uculí se*

Jo, byli jsme zapřáhnuti, ani jsme nevěděli jak...jsme tady samá lemra...teda, někteří větší někteří mín...jo, to umí, někdy nestačím koukat...hm..*zamyslí se, jak by to vysvětlil* nejde ani o to, že ti vypije krev, ale že tě kousne...o to jde, o ty špičáky v kůži.*zjednoduší to nakonec* z donucení? Co to je, tak trochu z donucení?*zmatený* no jak říkáš, válel jsem se...tady, jinde...různě...kde se dá válet, tam jsem já,...*zazubí se a tváří se jako andílek*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Manori » 01 bře 2013 21:18

Margarit píše:Man: Hm..jinou skovku..tak to bude problém, bo jsem se sama nikdy nedokázala pořádně schovat..*pak se rozsvítí očka* Mohla bych ho nechat zmizet *řekne rozhodně..ale koutky jí cukají* To by ho opravdu nenašel..ale nejsem si jistá, jestli bych ho pak našla já *podrbe se na hlavě, že by to asi nebyl zrovna ten nejlepší nápad a směje se*

Chyba...musíš se přihlásti na seminář skovávání na ministerstvu...tam se ztrácí furt něco a tak, že už to taky nikdo nenajde...*pochechtává se* no to asi ne...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 bře 2013 21:33

Odhadem? Pět set, plus mínus. +mávne neurčitě rukou.+ Nadělají s tím hrozný tajnosti. +uculí se pobaveně.+ No a to ještě nevíš, že jsou tady i upíři, kteří se klidně můžou i opalovat. +potřese hlavou a povzdechne si.+ Život prostě není fér. +v očích jí zajiskří.+ Ne, nebyl to ani rituál ani lektvar. Lestatovi se povedlo probudit ze staletého spánku Akashu, matku naší linie. Chvíli to byla zábava, jenže ona byla trochu...radikální. +nazve její posedlost po světě tonoucím v krvi mnohem poetičtěji.+ A tak jsme ji pro dobro světa vycucli. Spolu s několika dalšími nezvedenými potomky. +zatváří se nevinně.+ Díky její krvi můžu na světlo. +dodá nakonec s úsměvem.+ No..dobrá. V podstatě na tom není nic těžkýho. Najít cíl, zabít ho a nedat se chytit nebo zabít. +pokrčí rameny, jakoby popisovala jak uvařit polívku.+ Hmm, proč? +zamyslí se a přivře oči.+ Kladeš moc náročný otázky. Měla bys víc pít. +poradí jí s uličnickým úsměvem.+ Ale vážně nevím přesně, možná proto, že jsem mohla? Že mi to moje schopnosti umožňovali dělat téměř bez rizika? Nebo možná pro prachy? +poklepe si zamyšleně prstem na rty a zatváří se nerozhodně.+ Nejspíš asi všechno dohromady. +zazubí se nakonec.+ Ale postupně jsem se dopracovala k tomu, že jsem lovila hlavně upíry nebo démony, kteří se takzvaně "utrhli ze řetězu". Prostě takový soudce, porota a kat v jedné osobě. +uculí se pobaveně.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 01 bře 2013 22:15

(už jsem myslela, že Aubrey si hraje na dobráka a pomáhá starým babkám s nákupem:D)

Phil: *zaujatě ho poslouchá a přikyvuje, že to jeho zjednodušené vysvětlení pochopila* To tady měl pak na Lemru LoSu kandidovat rovnou celý klub..Válet by ti šlo, co? *směje se..pak se trochu zvážní* No..jak bych to..*uvažuje nad NY* Vrátil se mi manžel, který neměl moc na výběr..buď pomáhat nebo utíkat..zvolil první možnost a my šly s ním *pokrčí rameny* Nebylo moc na výběr, pokud bych nechtěla ztratit rodinu.. *trpce se usměje a na chvíli si hraje se sklenkou, pak dopije víno a objedná si cosmopolitan* Díky *usměje se na barmana, když jí to přinese* Takže tak *koukne se do té jeho dokonalé tváře a na chvíli si ji prohlíží..nejrači by ji otlapkala, ale potlačí to nutkání a jen se usměje*

yohi: *zaslechne Beu o yohančiném tygrovi a nakloní se dozadu tak, že se musí chytit baru, aby neslítla* Ty máš dalšího tygra? *vyhrkne a vykulí oči*

Man: My máme nějaký takový seminář? *překvapeně na ni hledí* Ostatní totiž zdárně sklím *zakření se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 bře 2013 23:57

Becca: +tak nějak uznale pokyvuje hlavou+ To jako vážně? +vykulí na ní oči snad ještě víc, pokud je to vůbec možné. nikdy by jí nenapadlo, že budou existovat upíři, kteří se můžou klidně opalovat+ Očividně matka roku, když jí vysáli vlastní děti. +zakroutí nad tím hlavou, než se vesele zazubí+ Nic těžkýho? Přijde mi, že na něco takovýho potřebuješ talent, aby si to všechno zvládla a zůstala v celku. +rozhodně nevěří, že je to jen tak být takovým nájemným vrahem+ Promiň... někdy jsem prostě příliš zvědavá. +zatváří se omluvně+ Víš, že mě vždycky můžeš zastavit a poslat do háje? +zazubí se na ní vesele, stačí jí jen říct a přestane se tak vyptávat, i když bude hořet zvědavostí+ To je docela dost praktický, takový tři "povolání" v jednom. +pokývá hlavou s úsměvem+ Vy tu máte i démony? +není si úplně jistá jejich definicí démonstva a její svět jí rozhodně nepřestává překvapovat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 02 bře 2013 00:16

Jasmine Clarvik píše:Styx: +přimhouří očka jak nad tím přemýšlí a nakonec pokrčí zlehka rameny+ Co všechno? +zajímá se s veselým jiskřením v očích jak si jí dobírá+ Takže on je Francouz? +zajímá se dál, tak neskutečně zvědavá+ No, nevím jestli by s tebou sestra souhlasila... jí to rozhodně kolikrát zábavné nepřišlo. +zasměje se tiše+ Ne, žádné salony krásy. +zakroutí zamítavě hlavou+ Magie? Jak funguje? +zajímá se, chudák holka skutečně si myslí, že jde o magii takovou jakou zná+

Všechno, co bylo možné +odpoví schválně stejně rozverně a doufá, že tato odpověď konečně uspokojí Jasmininu všetečnou zvědavost a dá s tím už pokoj :P + Ty nepoužíváš žádné šminky? Ani nesvěřuješ své vlasy odborníkům? Musí to být dost náročné pečovat o ně +kouká po jejích dlouhých hustých vlasech+ Je to obrazně řečeno. Víš co? Přijď někdy do salonu a uvidíš sama +mrkne na ni s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 02 bře 2013 13:04

Meg: no jasně, ale je ještě malinkeeej a papá mlíčko. ale má táákovýhle paceny, tak asi poroste rychle. A je takovej světlestříbrnej.. pusinka malá

Man: né, do páru ne +směje se+ ale aspoň ti bude mít s kým Charon hrát.. přecejenom s liščetem nebo s koťatama ho to zas tak neba.
Vlčák.. čoveče teď si nejsem jistá, ale kdyby nebyl, dá se zařídit, to by nebyl problém +přikývne+ teď tam máme mláďata takovýho toho bílýho ovčáka.. švýcarskýho +vzpomene si+ to je taky moc pěknej pejsek (taky bych mohla udělat nějakou jarní novou várku zvířátek hihi)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 02 bře 2013 13:11

Aubrey píše:
Čím byste to tak mohla pokazit...*zavrtí hlavou* ahá, takže raději mít přehled s odstupem, jo? No..ono je to možná i rozumné...*přikývne nepatrně* asi by to bylo mnohem...divočejší a nebezpečnější..pro všechny zúčastněné.*zamyslí se* no tak různě...děsím lidi, i mimo pracovní dobu..občas si hraju na hodného a pomůžu některým s úklidem...*koutkem oka zahlídne Beccy, tak se usměje, jak si vzpomene na úklidovou akci kostel* ale jinak nic speciálního...co se tady vůbec dá dělat?*zadívá se zase plně na ni* hm..to jo..by mě zajímalo, kdo mi tu cenu vyfoukl pod nosem...*zavrčí si výhružně, ale nevypadá, že ji za to ted hned posvačí, když donesla ten dort...*

no znáte to.. Dupnu někomu na nohu, nebo zakopnu, rozbiju si nos. A víte kolik je pak z toho krve? To už by moc zábavný nebylo +zašklebí se, při té představě+ S úklidem.. to si dovedu živě představit... nebo radši ne +objedná si ještě panáčka+ no.. ještě byste mohl chodit do kina.. v noci.. +zamyslí se co tak vlastně upíři dělajou+ nooo +uculuje se, že vypadá že pukne, jak je na sebe hrdá, že to vyhrál+ ty polštářky jako výhra.. ty stály za to.. a postel! Takže to by pro Vás ani nebylo, ne? Jestli jakooo.. spíte v rakvi? +koukne po něm opatrně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti