Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Gabriel » 24 pro 2018 00:09

Tak to je dobře. Když je práce i zábavou, je to vždycky výhra. +pousměje se trochu+ Copak o to, lůza docela poslouchá. Královna..no. Znáš ji...+povzdechne si a tak významně se na něj podívá+ A co ty? Nějaký zajímavý novinky? +koukne na něj zvědavě a pořádně se napije+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 24 pro 2018 00:30

Znám, +ušklíbne se+, a nevím jestli tě mám litovat, že si ji chceš vzít, nebo se ti potutelně smát, do čeho se ženeš. +Vyzubí se.+ U mě? +lehce je v šoku.+ Ve škole není moc šancí někoho potkat... a spát se studentkama... +trochu se nad tou myšlenkou pozastaví, ale pak ji rychle zažene.+ Minerva, totiž ředitelka by mě minimálně stáhla z kůže. Jsem v pohodě. +Dolije jim opět vrchovatě.+ Díky za pozvání na Vánoce. Alespoń jsem se nemusel hloupě vymlouvat Molly.
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 24 pro 2018 00:52

Hmm...+zamručí tak neurčitě a střelí po něm pohledem+ Na obojí je už trochu pozdě, řekl bych. +konstatuje suše a ukáže mu slušivý kroužek na prsteníčku a docela se těší na jeho reakci. Ta upírky stála za to:D+ No jo, to by asi fakt nebyl dobrej nápad. +ušklíbne se pobaveně+ Nemáš vůbec zač. Vždyť jsi Syriany rodina...+pokrčí rameny, jakoby to přece bylo úplně samozřejmý+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 24 pro 2018 01:03

Děláš si ze mě prdel... +šokovaně se nakloní blíž a prstýnek si prohlídne.+ Takže rovnou kondolovat... +narkčí ret.+ Předpokládám, že děcka to ještě neví. +opře si skleničku o rty, ale nenapije se.+ Nicci... možná by bylo jednodušší, kdybyste udělali nějakej fake obřad, než aby zas.... +Odloží skleničku+. Moc dobře tuhle vaši novou etapu nedává. +Významně se na něj podívá, a vážně doufá, že ti dva si to uvědomují+. Pravda. +Pak se ale usměje. A najednou se netváří tak, výhružně, naštvaně. Ale radostně.+ Že ti to ale trvalo, +podotkne.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 24 pro 2018 01:14

Ani trochu...+zavrtí hlavou a trochu cukne koutky+ No..neví. A to mi dělá trochu starosti. +přizná s povzdechem a pro jistotu se zase pořádně napije+ Jo, to by asi bylo nejlepší. +přikývne zamyšleně+ A aspoň bys nám to mohl odsvědčit "doopravdy". +nazančí uvozovky a zatváří se úplně nevinně, že by mu to jeden i sežral:D+ No jo, já vím. +pokrčí tak omluvně rameny+ Ale na mou obhajobu...nebylo to vůbec jednoduchý. Za ty roky...+pousměje se trochu, protože to teda nemůže popřít nikdo:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 pro 2018 01:36

CH: +Přesně to si myslel.+ Hele, myslím, že mám na Nicci dobrej vliv, ale tohle asi nevyžehlím ani já. Takže radši jim neříkejte, že jste happy jak dva grepy. Doopravdy? +tady aby se v tom jeden vyznal.+ Máš pravdu, to ti nikdo upřít nemůže +zasměje se a pak se otočí ke dveřím, ve kterejch už chvilku stojí zrzka, ve vánočním svetru, ruce založený na hrudníku a potutelně se usmívá.+

S: Budiž ti odpuštěno. +usměje se na svého manžela, a dá tak jasně najevo, že něco z jejich rozhovoru slyšela.+ Dole se to lehce zvrhlo ve vánoční oslavu. Tak jsem si říkala, že by bylo fajn, kdyby jste se přidali i vy, než přijdete o všechnu zábavu. +Odlepí se od futer a přejde ke Gabrielovi, zastaví se kousek od něj a projede mu prstama vlasy. Potřebuje vědět, že....+ Opít se můžete pak. +dá jim milostivě svolení.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 24 pro 2018 02:13

Jo, souhlasím. +přikývne jen a opravdu ze srdce doufá, že žádný extra žehlení nebude nakonec nutný+ Doopravdy. +potvrdí s úšklebkem+ Protože imaginárně jste nám to s upírkou už odsvědčili. +vysvětlí to stručně a koutek mu trochu cukne. Když se Charlie ohlédne, podívá se ke dveřím i on a když uvidí Syr, nemůže si pomoct a musí se usmát, protože je prostě rozkošná.+ Máš pravdu, promiň. +podívá se na ni omluvně a objeme ji kolem pasu+ Vážně? +zvedne pak pobaveně obočí, když dostanou svolení se opít:D+ Tak to si asi vezmeme k srdci, že jo? +loupne pohledem po Charliem, kterej se pobaveně šklebí. Zvedne se, vezme Syr za ruku, ale pak se zarazí+ Neměli bysme je sundat? +podívá se na tázavě a poklepe nehtem významně na její prstýnek+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 05 úno 2019 11:53

Gabriel píše:+krátce a pevně mu ruku stiskne a odpustí si i nějaký pokusy o lámání kostí. V domě se dívá za Syr, jak odchází s Ninou, dokud nevyjdou do patra, kde jsou pokoje.+ Díky. +kývne mu zdvořile a otevře dveře do pracovny. Nechá vejít nejdřív Ozeru a pak Bí a zavře za nimi. Pokyne jim ke křeslům a sám se usadí do svýho za stolem+ Dobře. Ze všeho nejdřív chci, abys věděl, že jsem rád, že jsi tu nabídku přijal. Bez ohledu na ty drobný neshody, co jsme měli. +zvedne nepatrně koutek a po pár úderů srdce se mu dívá do očí. Možná to nic neznamená a možná mu jen diplomaticky naznačuje, že je ochotný začít od nuly a předstírat, že se nesnažil Syr oblbovat:D+ Bí? +podívá se pak na upírku, která se bezeslova zvedne, otevře dveře a kouzlem si přivolá z obýváku svůj notebook. Vrátí se s ním zpátky, sedne si a pak ho otevřený natočí tak, aby na něj Dimitrij dobře viděl a pustí mu tu akční show. Hezky čistě, ostře a v detailech. Je na sebe moc hrdá, jak se jí povedlo obraz vyčistit:D Drží notebook tak, aby na něj Gabriel neviděl a on sám se aktivně nesnaží získat lepíš úhel, což je opravdu dobře. Záchvat vzteku teď potřebuje asi jako díru do hlavy. Celou dobu záznamu pozorně sleduje Ozerův výraz, i ten nejmenší záchvěv a všechno si pečlivě ukládá do paměti. Když záznam skončí, zaklapne notebook a odloží ho na stůl.+

+Prochází domem do za Lupeiem a musí uznat, že dům je vážně nádherný. A to ve všech jeho koutech. Sedne si do jednoho z křesel, kůže příjemně zavrže.+ Spasibo. Tvá nabídka mě překvapila. +Zkoumavě se na něj chvilku dívá, jestli to myslí vážně.+ Da, +řekne nakonec, jakoby tu nevyslovenou dohodu právě podepsal, a možná že než tohle všechno vyřeší, přestane zrzku brát jako objekt zájmu :P. Otočí se na upírku, a pak se velmi pečlivě zadívá na puštěné video.+ odinraz +řekne, když to dojede do konce a nechá si to pustit ještě jednou. A pak zas a ještě znovu. Nejprve se soustředí na celek, pak na jednotlivý segmenty, v dané chvíli mu vystoupí žíla na krku a opěrky pod jeho stiskem zasténají. Když už není nic, co by mohl vidět, zvedne pohled na Lupeie, a pak se podívá na Beccu. Prohrábne si vlasy, než najde vhodná slova.+ Nemožno +Zavrtí hlavou.+ Jak? +máchne rukama do vzduchu. Jako ví jak, ale...+ Jestli ji chtěl připoutat, neměla se z toho dostat... +zamračí se, strašně moc. Dlouze si povzdechne.+ Tvaja žena, je silná. Jsi šťastny muž. Tak, kdy? Zabiju ho rád, už jen na to, co provedl. Je to proti všem našim zákonům.
Dimitrij Ozera

Příspěvekod Gabriel » 05 úno 2019 23:21

+stejně jako Becca i on sleduje jeho výraz; tvář má naprosto bez výrazu, jen když pod jeho stiskem poněkud zaskřípají opěrky, vymění si kradmý pohled s Bí.+

No jo. Neměla. Ale dostala. To je moje holka. +uculí se Becca a odloží notebook na stůl+

Vím, že je. Je to jeden z mnoha důvodů, proč ji miluju. +poznamená Gabriel a slabě se pousměje, no hned zase zvážní+ Nejpozději o příštím úplňku. A i když bych tam k smrti rád vletěl a srovnal to tam se zemí, chci postupovat podle pravidel. Je to otravný, ale co se dá dělat. +ušklíbne se kysele+

Souhlasím s tím, že je potřeba dodržet zvyky. +přikývne Becca a podívá se na Dimitrije+ Ale zároveň musíme být realisti. Viděla jsem, že rvát se umíš...+zvedne trochu koutek+ A máš teď i docela slušnou motivaci. Ale Rollo je ve vrcholový kondici a půjde mu o všechno. Dá se předpokládat, že nebude hrát moc podle pravidel. +zadívá se na něj zkoumavě+ Do úplňku máme čas, takže prostor na trénink by byl. Sparing partner taky. +loupne pohledem po Gabrielovi, který se tváří pečlivě bezvýrazně+ Případně i dva, kdybys chtěl zkusit i něco jinýho...+uculí se nevinně+ Souhlasíš, Gabrieli? +otočí se na něj+

+poslouchá Beccu a musí uznat, že za tu chvíli, co o téhle situaci ví a že je Bolverkem sotva pár dní, o tom očividně dost přemýšlela. Když zmíní potencionální trénink, koutek mu trochu škubne, ale hned si srovná výraz a když se na něj otočí, pokrčí lehce rameny+ Nemám s tím problém. Myslím, že to je dobrý nápad. +přikývne souhlasně a podívá se na Dimitroje, co na to poví+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 06 úno 2019 15:00

+Musí se trochu pousmát.+ zdá se, že jste to vážně všechno promysleli. +opře se pohodlně v křesle, tak aby viděl na ně oba.+ Úplněk je za dva týdny, za tu dobu ti vyklepu kožich několikrát. +Ušklíbne se na Gabriela, ale po jejich poslední společné... debatě ví, že nikoho lepšího by pravděpodobně ani nemohl najít. A aspoň si ho trošku prověří, jak na tom vlastně je : P.+ Jestli to vyjde...

+Otevřou se dveře a vejde do nich plný tác obložených sendvičů, s nohama v uplých džínech a martenskách.+ Tak jsem si říkala, jestli jste se náhodou už nesežrali, +ozve se zpoza tácu a pak bokem vykoukne zrzavá kštice.+ vida, pořád žijete. +uculí se a postaví sendviče na stůl.+ tak, jezte, +vybídne je oba dva a pak vytáhne z kapsy láhev todeskussu pro Beccu.+ promiň asi jsem tě vyrušila z nějaké hlubokomyslené oduševnělé myšlenky. +pokrčí rameny a přejde za stůl, kde se bez jakýchkoliv řečí usadí na klín svého drahého.+ Nina se cpe zmrzlinou v kuchyni s našema vlčatama...

+Vykulí oči, na tu hromadu a v žaludku mu zákeřně zakručí nad tou vůní.+ ehm... +zapomněl co chtěl říct a jen sleduje zrzku, jak naprosto nabourala obchodní jednání, ale nikomu to zjevně nevadí. Hm. hm. zajímavé. Se zaujetím pohlédne na Lupeie, jestli to bude nějak řešit, nebo to přejde, koutky mu u toho trochu cukají pobavením. Pak mu oči málem vypadnou z důlků.+ Nina co?

+Pokrčí rameny, povzdechne si a chramstne jeden sendvič, když se k tomu ti dva nemají.+ zmražený hovězí výměšek, s příchutí sušenek. +Uculí se a zakousne se.+ Neboj se, jsou pod dohledem a Nina je naprosto spokojená. Můžeš se jít přesvědčit. Jestli teda nebudeš jíst a nebudete dál kout pikle. +Nabídne Gabrielovi aby si kousnul. nebo spíš mu s tím sendvičem přímo zacpe pusenku.+
Dimitrij Ozera

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti