Já vím, a věřím že si smlsne hned na první věci kterou mi sdělí +ušklíbne se, páč ji pravděpodobně urazí hned v oslovení, nějak, neví jak, ale on to rozhodně dokáže.+ Klídek honey, já to zvládnu, koneckonců jsem 10 dní byla jeho manželka +zakření se.+ Hm, to je moc dobře, myslím že tímto máme dost velkou výhodu, zvlášť když tady +poklepe si na kebuli+ to už nejde víc zdevastovat i kdyby chtěl +věnuje jí svůj stále ještě dost vyšinutej pohled, ale za ty roky už to má v celku pod kontrolou, i když se občas najdou světlý chvilky, kdy je fakt jak vyšinutý psychopat. Tak nějak tuší že by ta chvíle tam mohla nastat. Vezme si mobil a přečte si smsku.+ Prima, +chvilku přemýšlí, jestli se jít rozloučit nebo ne, ale hrozí, že by G fakticky vyčenichal že mu lže, nebo přinejmenším něco tají, tak to neudělá. A s dětmi radši taky ne. Není si jistá jestli by pak odešla.+ Hm? to si moc ráda poslechnu +Věnuje jí hodně pobavený pohled a pak přejde k té jejich obří zabezpečené skříni, kde mají s Gabrielem výbavu do boje. Otevře ji, popadne svůj bágl, kde jsou stabilně naskládaný náhradní hadry. Přihodí tam pár lahviček všemožných lektvarů a celej karton cigár. Pak si stočí jedny do rukávu, druhý do obou kapes u bundy a třetí do kapsy u kalhot. Jo jo, závislost je závislost. A co teprve až bude skoro týden bez kafe
Vezme si taky své oblíbené boty, které kdysi dostala právě od B. Do jedné z nich schová obzvlášť hnusně vypadající kudlu a na zápěstí si připne stiletta.+ To by pro začátek stačilo, zbytek až půjdem k Jadovi. +Jen si do batohu ještě přibalí podpažní pouzdro. Chvilku přemýšlí nad kevlarem, ale vzhledem k tomu, že by ho stejně nespíš roztrhala, až se přemění, tak ho tam nechá. Ví že Jadovi lidi pravděpodobně budou pálit stříbrem, a už teď se modlí, aby nějakej horlivec nestřílel i na ni.+ Já jsem připravená, až si to vyřídíš s panem a vládcem, můžeme vyrazit. +Skříň za sebou pečlivě zamkne, ale ještě předtím si neodpustí duplikační kouzlo, aby nebylo poznat, že odtamtud něco brala.+