od Syriana Spinnel » 12 pro 2018 06:34
+Pod stolem se dotýká stehnem stehna Gabrielova a je to prostě boží. Venku tak pěkně prší a pak se začnou lidi pomalu vytrácet ke svým povinnostem, až tam zůstanou jen oni 4. Mile se na Wadea usměje a v té ňuňátkové mikině prostě vypadá jak roztomilost sama, takže se Wade nemusí vážně ničeho bát. I z emocí může cítit, že je vše v pořádku. Když odejde, usmívat se poněkud přestane a tentokrát na Rinu upře ten svůj krutopřísnej alfa pohled, který se jí zavrtá až do samého koutku duše. Odloží hrnek a položí si ruce na stůl. Dívá se na ni tak dlouho, dokud Rina nesklopí pohled a nenastaví odhalený krk v jasném gestu podřízenosti.+
Chci aby bylo mezi námi jasno, Rino, +řekne naprosto klidně.+ Nikdy ti neodpustím, že jsi nás zradila a byla informátorem Západoamerické smečky. Události, které se díky tomu staly... +výraz jí totálně ztvrdne a malinko jí cukne oko...+ Události, které se díky tomu staly máš ty +ukáže na ni prstem+ na svědomí. +Nehodlá jí je tam vyjmenovávat, ale jsou dost jasný.+ S okamžitou platností +dá svému hlasu náležitou sílu,+ Jsi po čas života v naší smečce vyloučena z jakéhokoliv postupu vzhůru a boje o moc. Nebudeš zastávat žádnou z důležitých funkcí a nebudeš vést lidi. Najdeme ti nějakou práci, ve které nám budeš užitečná.+ Dám ti šanci, jednu jedinou, abys mi - nám dokázala že jsi jiná a že si zasloužíš naše odpuštění.
Všimla jsem si ale, že Wade je s tebou rád, a nepůsobí tak vyděšeně +nakloní hlavu na bok,+ a pokud mě mé smysly neklamou, tak ani tobě není lhostejný, přece jen jste ho dostali z tam toho pekla. Takže prozatím tvou náplní práce bude dělat mu společnost, pomoci mu, aby se sžil se smečkou jak jen to půjde.... +podívá se na Gabriela, protože už k tomu nemá moc co říct, jen si dolije kávu a zase se napije, jakoby ani nevedli nijak důležitou konverzaci.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me