Hlavní sídlo smečky

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní sídlo smečky

Příspěvekod Gabriel » 10 pro 2018 22:29

Samozřejmě. Jsem totiž naprosto dokonalý alfa. +zatváří se patřičně namyšleně a koutky mu pobaveně cuknou. Vypne sporák, vezme si svoji porci a když postaví talíř před Syr, kývne na ostatní a ti se vrhnou na snídani jako...no hladoví vlci.+ Jestli tady nasviníte, tak si to uklidíte. +prohlásí temně, zatímco poklidně snídá. Mrkne na Syr a koutek mu pobaveně cukne.+ No moc si na tohle vyváření nezvykejte. +ušklíbne se+ Můžeš to zkusit...+přivře oči+ ...ale víš, jakej efekt to má, že? +podívá se na ni poměrně jednoznačně a šlehne pohledem po nejbližším vlkovi, který vypadá, že se svou snídaní brzo udusí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 pro 2018 06:25

+užívá si každou vteřinu společné snídaně. Energie smečky, hravá a nabíjející se tetelí všude kolem nich a je to totální změna oproti tomu, jak to tam vypadalo posledních pár dní.+ jo, taky byste mohli občas uvařit snídani vy nám? +Zadívá se na všechny a na nikoho v jasném povelu. Ale zradí ji cukající koutky.+ Hmmmmm +odpoví mu jenom a věnuje se svojí křupavé slanině, když se ve dveřích objeví Rina a za ní se schovává Wade. Hovor najednou ustane a všichni se nejdřív podívají na ty dva a pak na svoje alfy... Syr upije z hrnečku a trochu zakroutí očima.+ Prosím, snídaně je dost pro všechny, ale jestli si nepohnete tak budete mít asi jen suchej chleba. +Prolomí to ticho v jasném pozvání, že jsou vítaní. Prohlídne si zpoza hrnku mladého vlkodlaka a pak Rinu, která se chová... Nakloní hlavu na stranu a zaměří se na ni důkladněji. Zdá se, že je mladý vlk nesvůj a ostražitý, ale když je Rina vedle něj, není to tak hrozné, jak by to mohlo být. Zajímavé.+ Po snídani +loupne na hodiny, které ukazují že je to hodně pozdní snídaně.+ Bychom si s tebou chtěli promluvit, Rino. +oznámí jí, ale postrádá to ten osten nepřátelskosti, který by tam někteří možná hledali.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 11 pro 2018 22:57

Jo, to byste fakt mohli. +chytí se toho hned a zašklebí se. Pousměje se, když tak pobídne Rinu a Wade, aby se šli najíst a je na Syr fakt moc, moc pyšnej. Pozvání na kobereček nijak nekomentuje, v klidu dosnídá a zatímco čeká, až dosnídá i Rina a Wade, upíjí svoje kafe a kouká z okna, kde mají nádherný výhled do jejich lesů. Když jsou všichni po jídle, je až příznačné, jak tiše a nenápadně se všichni vytratí, až tam zůstane jen Rina a Wade+ Wade, můžeš jít prosím za ostatními, jen na chvíli? +požádá mladého Omegu a usměje se, aby to nemělo ani ten nejmenší ostřejší podtón.+ Musíme si něco vyřešit s Rinou. +podívá se z Wadea na Rinu a pohled mu trcohu ztěžkne, pořád ale nevypadá vysloveně výhružně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 pro 2018 06:34

+Pod stolem se dotýká stehnem stehna Gabrielova a je to prostě boží. Venku tak pěkně prší a pak se začnou lidi pomalu vytrácet ke svým povinnostem, až tam zůstanou jen oni 4. Mile se na Wadea usměje a v té ňuňátkové mikině prostě vypadá jak roztomilost sama, takže se Wade nemusí vážně ničeho bát. I z emocí může cítit, že je vše v pořádku. Když odejde, usmívat se poněkud přestane a tentokrát na Rinu upře ten svůj krutopřísnej alfa pohled, který se jí zavrtá až do samého koutku duše. Odloží hrnek a položí si ruce na stůl. Dívá se na ni tak dlouho, dokud Rina nesklopí pohled a nenastaví odhalený krk v jasném gestu podřízenosti.+
Chci aby bylo mezi námi jasno, Rino, +řekne naprosto klidně.+ Nikdy ti neodpustím, že jsi nás zradila a byla informátorem Západoamerické smečky. Události, které se díky tomu staly... +výraz jí totálně ztvrdne a malinko jí cukne oko...+ Události, které se díky tomu staly máš ty +ukáže na ni prstem+ na svědomí. +Nehodlá jí je tam vyjmenovávat, ale jsou dost jasný.+ S okamžitou platností +dá svému hlasu náležitou sílu,+ Jsi po čas života v naší smečce vyloučena z jakéhokoliv postupu vzhůru a boje o moc. Nebudeš zastávat žádnou z důležitých funkcí a nebudeš vést lidi. Najdeme ti nějakou práci, ve které nám budeš užitečná.+ Dám ti šanci, jednu jedinou, abys mi - nám dokázala že jsi jiná a že si zasloužíš naše odpuštění.
Všimla jsem si ale, že Wade je s tebou rád, a nepůsobí tak vyděšeně +nakloní hlavu na bok,+ a pokud mě mé smysly neklamou, tak ani tobě není lhostejný, přece jen jste ho dostali z tam toho pekla. Takže prozatím tvou náplní práce bude dělat mu společnost, pomoci mu, aby se sžil se smečkou jak jen to půjde.... +podívá se na Gabriela, protože už k tomu nemá moc co říct, jen si dolije kávu a zase se napije, jakoby ani nevedli nijak důležitou konverzaci.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 pro 2018 23:08

+nechává Syr v podstatě volné pole působnosti, protože tady si musí občůrat území ona a on s tím naprosto souhlasí. Jen se trochu povzbudivě usměje na Wadea, než odejde a pak stejně jako Syr zaměří pohled na Rinu, takže ji tam poněkud grilují oba, i když Syr nepochybně víc. Když Syr domluví, Rina jenom přikývne a podřízeně sklopí oči. Uvědomuje si, že z toho vyvázla poměrně dobře.+ Souhlasím se Syr a jenom dodám, že stačí jediný tvůj přešlap, jediné lhaní, jediný podraz...a budeš jednou provždy vypovězena ze smečky. Vyjádřil jsem se jasně? +podívá se na ni upřeně a počká si na její přikývnutí.+ Fajn, v tom případě můžeš jít. +propustí ji+ A vítej zpátky doma. +dodá pak a trochu se pousměje, aby ostrost svých slov trochu otupil+ Mhmm...+zamručí spokojeně a protáhne se, když Rina opustí kuchyň+ Jsme my to ale drsní a zlí alfové, co? +zašklebí se na Syr a v očích mu zajiskří+ Takže...další plány na dnešek? A další dny? +zvedne obočí tázavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 pro 2018 06:32

+Možná, že kdyby to byl někdo jinej než Rina, bylo by jí jí líto, protože grilovací pohled jich obou je vážně silný kafe.+ Ano, vypovězena, a možná si pamatuješ co jsme slíbili Jadovi a Beccy, když šla Siana do vězení... +protože čistě teoreticky ten slib pořád platí, ehm.+ Takže si dávej sakra bacha. +tentokrát je v tom náznak krutosti.+ Smečka je tu pro tebe. +přikývne pak nakonec taky a když osamí, upije z Gabrielova džusu.+ No, to sakra, zlí a krutopřísní. +přikývne souhlasně s pobavením v koutku rtů.+ Teď se asi nevyhnu to odběru, +povzdechne si, ale nepřipadá v úvahu, že by tam nešla.+ a pak.... +věnuje mu pohled jakože Kámo, já nemám žádný plán, což je u Syr něco divnýho.+ Nějaké nápady? I když zítra vyzvedávám dvojčata a příští týden přijede Nicci na prázdniny. A.. +na chvilku zaváhá.+ Chtěla jsem je vzít všechny na Vánoce sem, +loupne po něm pohledem, co on na to.+ Což mi připomíná, že musíme zrekonstruovat naši ložnici a udělat vánoční výzdobu.... +a už se toho zase začíná docela kupit, ale tak když místo dělníků všechno zkusí opravit kouzlem, taky by to mohlo být rychlejší.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 13 pro 2018 22:56

+zdá se, že zmínka o Beccy a Jadovi udělala opravdu dojem; Riny vyděšený výraz mluvil za všechno+ Mám takový dojem, že z těch dvou má možná větší strach, než z nás. +podotkne tak zamyšleně+ Nejsem si jistý, jestli je to dobře, nebo špatně. +koukne na ni pobaveně+ Jistě, půjdu tam s tebou. +připomene jenom, aby na to náhodou nezapomněla+ A jak to tam dopravíš? Pošleš mu sovu? +koukne na ni tázavě a záblesk pobavení v očích jí prozradí, jak moc ho pobavila představa sovy, kterak doráží na vlkodlaka a dožaduje se sundání zásilky z nožky:D+ No vida, takže plány máme. +pousměje se+ Možná jsme ten protiatomový kryt už fakt měli mít dávno. Nicci a dvojčata...hm, aby nebyla potřeba kompletní rekonstrukce. +zašklebí se pobaveně+ Těším se, aspoň tady bude veselo. +pousměje se a líbne ji spánek+ Tak co, chceš jít hned? Ať to máš za sebou? +zadívá se na ni pátravě a je jasné, že myslí ten odběr+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 pro 2018 21:43

Myslíš? +pozvedne obočí a chvilku nad tím popřemýšlí.+ Možná, malinko +přizná nakonec, protože oni dva by ji prostě asi zabili. A moc si to neužili, narozdíl od například pana J.+ To půjdeš, a to hned. +Vstane a čapne ho za ruku.+ Sovou? +vykulí oči, co to tam mele.+ No, tak jsem si říkala, že bych pro jednou zneužila zas naši kamarádku já. +Podívá se na něj, co na to poví.+ Protože to nechci svěřit jen tak někomu, a za druhý, B. jenom prospěje vypadnout. I když jen na otočku. +Dojdou na ošetřovnu a tam už na ni čeká doktorka, s nachystanou odběrnou sadou, a dokonce sehnala i takový ten stroj, co protřepává krev. No pěkný. Vyleze si tam a vůbec se nedívá, co tam doktorka kutí. Na patře má ale takovou divnou pachuť a trochu naprázdno polkne. Pak ji ale Gabriel pohladí po ruce a připoutá tak pozornost na sebe.+ Asi teda plány máme +pousměje se.+ Aby tady nebylo veselo až moc +zakření se, protože přece jenom jsou to neřízené střely.+ Ale bude to moc prima. Už se těším. +a stroj pomalu hučí a odcucává mililitr po mililitru.+ Mohl bys dát na dům světýlka? +navrhne a už si to představuje, budou to jejich první vánoce, všech pohromadě. No Nicci... Doufám, že to zvládneme. +Tak jo, už to začíná být trochu moc, jazyk se jí lepí na rty a právě v tu chvíli doktorka vydělá jehlu. Syr se posadí, ale pořád se zapomíná, zas moc rychle. Hvězdičky před očima a Gabrielova náruč, pevná a jistá.+ Půjdem uklidit naši ložnici? +navrhne potom provinile, a fakt potřebují spát u sebe.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 pro 2018 21:28

Tak jo. +uculí se jen a nechá se prakticky vytáhnout ven z pokoje+ No..to asi není špatný nápad. Aspoň se trochu zabaví. Když se nudí, dostává šílený nápady, jako třeba jít sejmout boha. +střelí po ní pohledem a koutek mu trochu cukne. Když dojdou do nemocniční části, neujde mu, jak Syr hned pobledne. Postaví si židli vedle lehátka a vezme ji za ruku.+ Jo, to bude. Taky se těším. +oplatí jí úsměv a všechny svoje obavy, jak to zvládne a hlavně jak to zvládne s Nicci, pečlivě skryje+ Jasně, dům zdobíme každý rok. +přikývne s úsměvem+ No tak, nespěchej. +honem ji chytne, když se zapotácí a podívá se jí do očí s ustaraným výrazem+ Půjdem uklidit. +souhlasí a zvedne ji do náruče+ Jen co si odpočineš a možná bys mohla něco pojíst, ne? +zvedne významně obočí a zamíří zpátky do obytné části domu+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 pro 2018 21:36

Jsem odpočinutá, až hrůza +zakroutí očima a teatrálně si povzdechne.+ Jak pojíst? dyť jsme teď snídali? +zakroutí hlavou a má pocit, že to G. trochu přehání.+ Tak jo, dost, je mi dobře, postav mě na zem. +vrtí se mu v náručí a snaží se nohama dostat na podlahu.+ Uděláme to takhle, půjdeš věšet světýlka, a já půjdu uklidit ten brajgl, co jsem tam udělala. +Jenže ji prostě pořád drží.+ No tak, nezlob. Musím zavolat B... +odmlčí se a prohrábne mu rukama vlasy.+ Nezlob +pousměje se a líbne ho. Nejdřív krátce, a pak hezky, dlouze.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti