Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 23:30

Hmmm já a můj zadek jsme poctěni. +zazubí se na ni a ještě ji líbne+ Myslím, že bysme měli jít za tím naším pokladem. Je tu nějaký podezřelý ticho, vsadím se, že už snědla celou nutellu. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 23:34

no to si myslím. +uculí se+ jo, jsem prostě špatná matka. +povzdychne si, ale spíš tak vesele. uplácím děti palmáčem, abych mohla muchlovat jejich otce. +odlepí se od něj neochotně a jde se kouknout+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 23:36

To se mi líbí, musím koupit velký balení. +zazubí se na ni a nechá ji jít první, aby se mohl koukat na její zadek a culí se jak sluníčko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 23:42

+dojde d kuchyně a shledá že to není tak zlý jak by mohlo, sophie se rozhodla že bude mít piknik, takže všechno jídlo je na zemi, a robinovi odstrkává čumák od nutely+ ty nemíš, seš pes. +oznámí mu přísně, a patlá přitom nutelu po koberci, a špinavý prsty si strká do pusy a olizuje je+ na papej jahodu.. +strčí psovi pod čumák, a robin si ji teda opatrně vezme, byronovu slaninu už sežral, a sophie se v tom všem rochní a vypadá ohromě šťastně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 23:46

Ukaž? +koukne jí přes rmeno a uculí se+ No nádhera, to je naše velká holka. +zasměje se a klekne si k ní+ Tak co to tady máš? +vezme si taky jahodu a namočí si ji do nutelly+ Máš piknik, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 23:48

jo piknik. +přikývne sophie důležitě+ obin nejí nutelu. +informuje ho vážně a okusuje palačinku ze země, vicky si jen útrpně povzdychne, a lehne si k nim na bok, pač tak se jí leží nejlíp+ na. dej mimi. +strčí jí sophie do pusy jahodu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 23:51

No, to nejí, to je pravda. +přikývne a dá si taky palačinku+ Ale musíme to tady pak taky poklidit, jo? +koukne na malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 23:54

jo. +přikývne a dělá si z palačinky pizzu+ no to žís uklidí. +uculí se na něj děsně moudře+ to já necu je pinavý. +ukáže mu flek na koberci, a vicky se děsně rozkašle a trochu se otřese potlačovaným smíchem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 23:57

No to teda ne, mladá dámo, uklízet se musí a nemůžeme všechno hodit na Jeefese. +zasměje se+ Však my to zvládnem. Seš už přece velká holka, no ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2018 00:03

+vicky se trochu culí do svýho čaje, protože byron je děsně cute, když říká sophii mladá dámo, ale jen tak decentně, aby to malá neviděla+ ale to nene. žís je uklízík. +plácne sophie nespokojeně rukou do jahod+ já musim placovat, nemuzu. +zvene prst+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London