Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 22:14

Miláčku. +pošeptá jí do rtů+ Všechno bude v pořádku. Já to zařídím, ano? +pousměje se a hladí ji ve vlasech+ Jenom mi řekni, čeho se bojíš, jestli ti to pomůže.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 22:21

s tímhle nic neuděláš +pousměje se, ale je ráda, že to řek, protože se cítí klidnější+ no, tak. že umřu. +pokrčí rameny, a poodvede ho za ruku ke kuchyni, aby sophie neslyšela, o čem si povídají+ že se něco zvrtne a prcek bude mít problémy. že... to pak nebude jako dřív, že to nezvládnem a že nás opustíš. +sklopí oči, protože ví, že bude slibovat že ne, ale nedokáže ten pocit rozumem potlačit+ že bude sophie žárlit a vyvádět že se rozpadneme.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 22:24

Kočko. +usměje se na ni+ V žádném, ale opravdu v žádném případě tě neopustím a nerozpadneme se. A taky bych chtěl zdůraznit, že neumřeš, to ti zakazuju. A jako hlavu rodiny mě musíš poslechnout. +usměje se na ni+ A všechno ostatní vyřešíme. +políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 22:26

promiň, já vím, že nemáš rád, když o tom mluvím. +sklopí oči a sklouzne mu rukama po pažích+ jsem prostě hysterka no. +uculí se trochu+ jsem tedka nějaká marná. nevim, nějak mi ten prosinec nedělá dobře.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 22:30

Ale ne, že bych to neměl rád. No... a ty o tom mluvíš ráda? +pousměje se+ Ale musíme si o tom promluvit a nechci aby t to trápilo. +hladí ji dál a tulí k sobě+ Chceš si jít lehnout, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 22:37

jo, je to zvrácený? +uculí se trochu, a přitiskne ho k sobě blíž+ já se budu snažit netrápit. +slíbí mu svatosvatě a opře se o linku+ nee, nechci. furt jen ležím +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 22:38

To pochybuju, že by to bylo zvrácený. +zazubí se na ni a pohladí ji po zádech až na zadek+ Dobře, tak budeme vystřihovat se Sophií vánoční hvězdičky. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 22:45

možná je. +uculí se+ já bych chtěla někdy nemít děti. +pošeptá mu strašně potichu+ já jsem strašně šťastná že je máme a jsou zdravý ale někdy mám takový momenty, že chci jenom bejt u tebe a nic neřešit a o nic se nestarat, nic nemuset a pít celej den tequilu a barevný drinky a bejt nahá a s tebou, a aby moje největší starost byla kdy se ti asi tak postaví potřetí, a jen se tejden v kuse milovat jako cvoci a jíst hranolky a tisknout se k tobě na parketu a mít čas prozkoumat každou tvoji pihu a dívat se ti půl hodiny do očí a nikam nespěchat. +pousměje se a pohladí ho nosem na krku+ prostě jen bejt, ty a já, a nic jinýho, a připadat s zase hezká a lechtat tě až se počůráš a běžet s tebou v noci po ulicích dokud už nebudeme moct.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2018 22:51

Náhodou ty seš děsně moc hezká, abys věděla. +usměje se na ni a líbne ji+ A taky se mi postaví hnedka. +zasměje se+ No tak to budeš moct zase dělat. +usměje se+ Zachvíli, hele,. příští léto! +koukne na ni povzbudivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2018 22:54

stydím se za to. jsem děsně děsná matka. +oznámí mu velmi vážně+ a moc tě miluju. +pousměje se, přitiskne se kněmu a vleze mu rukama pod triko+ chcu pomazlit. +kňourne si úplně jak sophie+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London