Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2013 12:59

+opře se do židle, trochu roztáhne nohy, aby se mezi ně vešla, jemně ji pohladí po vlasech a nechá se unášet jejími doteky, jeho mužství reaguje dost rychle, Wenai stačí pár šikovných doteků a Locke jí tvrdne pod rukama, uklouzne mu tiché zasténání+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 úno 2013 13:17

+pousměje se, než ho vezme do úst, jednou rukou laská koule, sem tam k němu zvedne pohled, aby viděla, co to s ním dělá, jazykem polaská uzdičku a systematicky mu ho kouří+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2013 14:12

+ostře se nadechne, když ho vezme do pusy, a má co dělat, aby proti ní nevyrazil boky a nevypíchnul jí mandle, a to těsné vlhké horké horko ho přivádí na pokraj šílenství, prsty se jí probírá ve vlasech a když najede na obzvlášt citlivé místo, trochu ji za ně zatahá, tiše sténá a s přivřenýma očima ji spokojeně pozoruje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 úno 2013 14:39

+nechá si ho vyklouznout z pusy a chvilku ho dráždí jenom rukou. Pak vyplazne špičku jazyka a zaměří se na uzdicku než ho zaae celého pohltí a svoje laskani zinenzivni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2013 16:24

+pohlcuje ho vzrušení a brzo se přestává ovládat, pozoruje ji přivřenýma očima a občas mírně vyrazí boky proti jejím ústům, prsty v jejích vlasech má sevřené a rychle se dostává na vrchol rozkoše, když zavře oči a zakloní hlavu+ Já... už... +zasténá hlasitě, když se přes něj převalí orgasmus a jeho semeno jí vytryskne do pusy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 úno 2013 16:39

+nechá si z úst vyklouznout jeho muzstvim a utre si pusu, koukne naa něj a usměje se+ vypadá to že už se nezlobis. +řekne s úsměvem vstane a zapne si košili, načež se bokem opře o stůl a vezme si svůj hrnek kafe+ Tak co podnikneme teď?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2013 18:49

+chviličku se zavřenýma očima rozdýchává orgasmus a pak se na ni uculí+ Nezlobím, +přikývne a stáhne si ji na klín+ Ale už mi to nikdy nedělej. +koukne na ni vážně a políbí ji+ Já nevím. Všechno je zase zpátky při starým. +usměje se spokojeně+ Někdo musí žebrat na schodech, já budu nosit desátky Capovi... Můžem si dělat, co budem chtít. +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 úno 2013 18:54

Neboj se. +usměje se a prohrábne mu vlasy+ Už ti to nikdy neudělám. No... +koukne na něj+ Když já jsem svou částt dohody splnila, tak co bude s tou vaší, Páni Parchanti? +pousměje se a tázavě zvedne obočí+ Kdo mi teď ukradne ty obrazy, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2013 18:57

No to máš pravdu! +zazubí se, nadšený představou normální zlodějský akce bez fingovaných mrtvol a zabíjení+ Tak jo. +prokřupe si prsty+ Přeješ si ukrást něco konkrétního, nebo to chceš jít nejdřív nekam obhlídnout? +koukne na ni tázavě a oči mu svítí, jak je opět ve svým živlu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 úno 2013 19:09

O žádných dílech tu nic nevím, takže budem muset vyrazit na obhlídku. +zasměje se+ Ale radši bych něco z nějaké soukromé sbírky, tam je jistota, že je obraz pravý. Takže jaké mecenáše umění tady v Camorru znáš? +zeptá se ho a jednou rukou ho objímá kolem zad a lehce hladí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí