Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2018 01:25

jo. +uculí se, a jen tak se s ním pohupuju a občas ho pohladí rty na krku+ mám tě za to moc ráda, víš? že takový věci říkáš. +pousměje se+ hezky voníš. +usměje se mu do kůže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2018 01:29

No, já nevím, jak jinak ti to dát najevo, jsem v tom trochu neohrabanej. +uculí se na ni+ Tak si myslím, že nejlepší je, ti to říct. +zazubí se na ni vesele+ To je jistota. Není to moc romantický, ale o se dá dělat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2018 01:43

jseš v tom báječnej. +zazubí se na něj+ mně to přijde děsně romantický. +koukne na něj a políbí ho na rty+ mně přijde spousta věcí, co děláš, děsně romantická. i když sou obyčejný. +pousměje se+ třeba když m občas doneseš něco dobrýho když jdeš nakoupit. nebo že vezmeš sophii si hrát abych se dýl vyspala.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2018 23:09

Ty jsi cvok, kočko. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Já mám takovej pocit, že my sme do sebe pořád ještě zamilovaný, jako na začátku, nebo jako víc. Ale pořád zamilovaný. Spousta lidí říká, že ta zamilovanost přejde, ale já nemám ten pocit. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2018 23:12

jo, já taky ne. +pousměje se+ jako jo, je to trochu jiný, než to bylo, ale nepřijde mi to min intenzivní nebo tak. spíš takový hlubší a silnější. Ale ten svíravej pocit když na mě koukneš, nebo že mě pořád rozechvěješ dotekem, to nezmizelo. spíš zmizela nějaká část nejistoty, co sem měla předtím. +koukne na něj, jestli to dává smysl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2018 23:13

+usměje se na ni a přikývne+ Je to hezčí, že jo? +pohladí ji ve vlasech a skloní se k ní+ Miluju tě, kočko. Víc, než před tím. A myslím, že to nikdy nezmizí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2018 23:16

já tebe asi taky víc než předtím. +pousměje se, natáhne se k němu a vtiskne mu pěknou pusu+ jsem si v tom taková jistější teď. víc tomu věřím. jako furt se bojím různejch věcí, ale... je to lepší. +usměje se na něj a obejme ho kolem pasu+ já tebe taky, abys věděl. jseš pako, ale moje pako. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2018 23:21

Doufám, že aspoň půlka toho pokroku je díky mě. +uculí se na ni vesele a ještě se s ní zatočí+ Já vím, že jsem pako. +zasměje se+ Já jsem rád pako. +zazubí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2018 23:24

asi tak 98% je kvůli tobě +uculí se, a udělá na konci efektní pózu+ tadááá. +zasměje se dá mu pusu+ půjdem? +navrhne a přitulí se k němu+ sem trochu utahaná, a než dojdeme do hotelu... +usměje se+ slibuju že až se narodí tenhle prcek, budu zase víc tvoje.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2018 23:26

Já ti moc rád pomáhám, mám pak pocit, že jsem důlažitej. +zazubí se na ni vesele a přikývne a chytne ji za loket, jako gentleman+ Ty seš moje pořád, já to vím a to je pro mě důležitý. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner