Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:09

pšt! +zazubí se a honem mu dá pusu aby ho nikdo neslyšel vzdychat, a nenápadně se s ním přesouvá vedle ke zpovědnici+ noo, třeba teďka nemůžu přestat myslet na tvůj jazyk v mým klíně, a jsem z toho celá mokrá. +uchichtne se+ a taky na to, jak by vypadal v sutaně, jako nemravnej kněz, a místo otčenáše bych ti ho musela vykouřit. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:15

To bys teda musela, protože seš nemravná holka, +koukne na ni a nenápadně s ní vklouzne do zpovědnice, místa je tam teda málo, ale vlezou se tam+ Pověz mi o svejch hříchách. +vydechne a přitiskne si ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:21

+to jí vůbec nevadí, že tam je málo místa, aspoň se k němu může tisknout úplně beztrestně, a sjet mu rukou k poklopci+ pořád na to myslím. +pošeptá mu potichu, aby je nikdo neslyšel+ můj muž mě děsně rajcuje. +zpovídá se a zatím mu rozepíná kalhoty+ a má děsně boží péro. +uchichtne se mu do kůže na krku a trochu ho tam kousne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:25

Jo? To má? +uculí se a dělá mu to teda dost dobře a v péru mu zacuká, sám sklouzne dlaní po jejím těle a vyjede s šaty nahoru a pohladí ji prsty v klíně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:27

jo, a já už sem jich v životě pár viděla, poznám to. +zazubí se a zalapá po dechu, když ucítí jeho doteky, trochu se ho chytne za rameno, a sevře v ruce jeho erekci+ a taky děsně šikovný prsty. +zavzdychá mu do vlasů a najde jeho rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:35

No tak to ho rozhodně těší. +zasměje se ale pak zasténá a přirazí jí do dlaně. Prsty jí vklouzne do klína a začne tam trochu čarovat a najdevzrušivý místo, o lterým ví, že ji přiměje sténat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:38

+zavzdychá mu do rtů, líbá ho a trochu mu okousne ty, a zavlní mu boky vstříc+ jo... +vydechne, trochu se tam opře o stěnu zpovědnice a přivře oči+ udělej mi to. +zašeptá a oči jí svítí, když na něj koukne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:42

A jak rád, kočko. +zavzdychá a pokračuje v jejím klíně, tiskne ji na dřevo stěny a sleduje ji, jak se jí to, co on dělá líbí, aby to mohl změnit a palcem najde klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:46

+tlumeně zasténá, tiskne se k jeho prstům a snaží se ho přitom laskat v podobným rytmu, ale trochu se mu rozpadá pod rukama+ jo, přesně takhle... +zavzdychá, pohřbí mu obličej někam mezi krk a rameno, ay tlumila svoje vzdechy, a je z něj celá pryč+ byrone...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:52

+tiše vzdychá, snaží se tlumit vzdechy+ Vicky.... +zavzdychá a tiše jí zasténá do vlasů+ Já... už.... už.... udělej se pro mě. +zasténá prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner