Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 21:41

to je děsně pěkný. +usměje se a všechno ji nadchává a dělá jim fotky i spolu, a oslněná je dost, a trošku ji to bere+ Tak jo, ale na věž nepolezu, umřela bych. +zasměje se, chytne se ho za ruku a jde s ním do katedrály, kde je to celý secesní a plný barevnejch světel, jak mají abrevný okna+ to je krááása. +vydechne úplně užasle+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 21:43

Nee, nahoru nepolezeme. +zavrtí hlavou a jde tam s ní, je tam trochu zima, tak ji obejme kolem ramen, aby jí zima nebylo a trochu po ní pokukuje, že by to tam znesvětili+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 21:45

to je dobře, to bys mě pak musel snést dolů. +zazubí se, a trochu se k němu přitulí, pač je tam fakt chladno a ona má jen lehký šaty, opře se o něj a kouká kolem+ je to tu pěkný, viď? +usměje se na něj tak zblízka+ na co myslíš? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 21:49

Jo, moc pěkný. +usměje se a kouká při tom na ni, když to říká+ Hmmm? uculí se moc+ Na to, že bych si tě nejradši vzal támhle na tom oltáři a udělal ti to, až bys křičela. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 21:51

+trochu ho pohladí po ruce, a koukne tam na jednu obzvlášť pěknou vitráž, ale pak jí skoro zaskočí slina+ jo? tady ve stánku páně, jo? +musí se děsně uchichtnout a schová mu úcul do ramene, aby ho nikdo neviděl+ a přede všema? +uculí se, a musí trochu stisknout stehna k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 21:53

Jo, tady, bych si tě vzal před bohem a přede všema. +zazubí se na ni+ No neříkej mi, že tě to ani nenapadlo. +koukne na nenápadně kolem+ Nebo aspoň v támhle tý zpovědnici. Vklouznul bych ti rukama pod sukni... +zašeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 21:56

no... napadlo, to jako jo. +zazubí se, a trochu se k němu přitiskne blíž, aby to vypadalo, že ji zahřívá+ to já bych se asi měla vyzpovídat. +uculí se mu do kůže na krku+ jo? +vydechne trochu+ a co bys dělal pak? +přimhouří oči a jen jí svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 21:57

Já jsem věděl, že jsi děsně nemravná. +koukne na ni a uculí se a trochu se k ní natiskne bokem, jenom tak nenápadně, ale aby věděla, že to s ním dělá věci+ Pak bych si kleknul. +špitne jí do ucha+ a začal bych tě uctívat jazykem. Prostě bych tě vylízal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2018 22:03

+nenápadně se rozhlídne a cítí, jak jí červenaj tváře, a v podbříšku se jí všechno sevře a jaksi zavlaží, očkem zkontroluje pár turistů nejblíž k nim, a nenápadně mu sjede rukou do klína a trochu ho stiskne přes kalhoty+ ježiš já sem z tebe hotová. +vydechne trochu+ bych se měla za ty nemravný myšlenky vyzpovídat. +koukne na něj vesele a koukne ke zpovědnici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2018 22:06

Uuuuhhh. +zasténá a natiskne se jí do dlaně+ To bys rozhodně měla. +přikývne a pomalu s ní jde ke zpovědnici+ A měla bys začít už teď. Jaké jsou ty toje nemravené myšlenky?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner