Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 lis 2018 22:19

Prima. +ušklíbne se jenom. Co taky k tomu dodat jinýho:D+ Jade a nebude prudit? +koukne na ni značně skepticky+ Ale no tak...Víš přece jak k smrti rád do každýho rýpe a čeká, kdy se rozsype. Zjistila jsem, že to je skvělý trénink sebeovládání. +uculí se+ Myslím, že to bude v pohodě. Proti vlkodlakům víceméně nic asi nic nemají. Technicky vzato je lykantropie nemoc a za to těžko někdo může....+pokrčí lehce rameny+ Pokud vím, tak nemá. I v tomhle značně vybočuju ze svýho klanu. +zatváří se lehounce povzneseně:D Pak jí pípne smska a když si to přečte, ušklíbne se a ukáže mobil Syr, aby si to mohla přečíst.+ Vypadá to, že máme pár hodin. Nicméně to nejspíš bude posledních pár hodin, který bude možný využít k spánku. A já si trochu pohovořím s tvým nastávajícím a pak nám půjdu nachystat hračky.. +uculí se pobaveně+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 lis 2018 23:26

Já vím, a věřím že si smlsne hned na první věci kterou mi sdělí +ušklíbne se, páč ji pravděpodobně urazí hned v oslovení, nějak, neví jak, ale on to rozhodně dokáže.+ Klídek honey, já to zvládnu, koneckonců jsem 10 dní byla jeho manželka +zakření se.+ Hm, to je moc dobře, myslím že tímto máme dost velkou výhodu, zvlášť když tady +poklepe si na kebuli+ to už nejde víc zdevastovat i kdyby chtěl +věnuje jí svůj stále ještě dost vyšinutej pohled, ale za ty roky už to má v celku pod kontrolou, i když se občas najdou světlý chvilky, kdy je fakt jak vyšinutý psychopat. Tak nějak tuší že by ta chvíle tam mohla nastat. Vezme si mobil a přečte si smsku.+ Prima, +chvilku přemýšlí, jestli se jít rozloučit nebo ne, ale hrozí, že by G fakticky vyčenichal že mu lže, nebo přinejmenším něco tají, tak to neudělá. A s dětmi radši taky ne. Není si jistá jestli by pak odešla.+ Hm? to si moc ráda poslechnu +Věnuje jí hodně pobavený pohled a pak přejde k té jejich obří zabezpečené skříni, kde mají s Gabrielem výbavu do boje. Otevře ji, popadne svůj bágl, kde jsou stabilně naskládaný náhradní hadry. Přihodí tam pár lahviček všemožných lektvarů a celej karton cigár. Pak si stočí jedny do rukávu, druhý do obou kapes u bundy a třetí do kapsy u kalhot. Jo jo, závislost je závislost. A co teprve až bude skoro týden bez kafe :P Vezme si taky své oblíbené boty, které kdysi dostala právě od B. Do jedné z nich schová obzvlášť hnusně vypadající kudlu a na zápěstí si připne stiletta.+ To by pro začátek stačilo, zbytek až půjdem k Jadovi. +Jen si do batohu ještě přibalí podpažní pouzdro. Chvilku přemýšlí nad kevlarem, ale vzhledem k tomu, že by ho stejně nespíš roztrhala, až se přemění, tak ho tam nechá. Ví že Jadovi lidi pravděpodobně budou pálit stříbrem, a už teď se modlí, aby nějakej horlivec nestřílel i na ni.+ Já jsem připravená, až si to vyřídíš s panem a vládcem, můžeme vyrazit. +Skříň za sebou pečlivě zamkne, ale ještě předtím si neodpustí duplikační kouzlo, aby nebylo poznat, že odtamtud něco brala.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 lis 2018 18:51

No jo, pravda. Máš tu nejlepší kvalifikaci. +uculí se pobaveně+ No, nechci ti brát iluze, ale o tom pochybuju. Taky jsem si to myslela...+taky si poklepe na hlavu+ ...a víš, jak to dopadlo. +prohlásí poněkud hořce+ No to si poslechni a buď připravená zdrhat. +zašklebí se na ni+ Kde vůbec ten starej vlčák je? +koukne na ni zvědavě. Když ale otevře tu jejich skříň, s pozvednutým obočím to sleduje, dokud se neozbrojí+ Mám takový dojem, že na tebe mám fakt špatný vliv. +konstatuje suše, ale oči jí pobaveně zajiskří+ Bezva, tak jdeme ke mně, tam si to pro tebe aspoň nebude moct dojít. +uculí se na ni a natáhne k ní ruku+ Můžu se přemístit odtud? +zeptá se ještě a jestli jo, tak je přemístí k sobě do NY:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 lis 2018 19:35

No uvidíme, já si myslím, že tam už je to totálka, kde nemá co víc zničit, když tam nic moc není +pokrčí rameny a pak se zakření.+ Neříkej že se ho bojíš +nakrčí nos.+ Ale nemusíš, dneska je ve městě, má tam nějaký vyřizování, takže klidně můžem zdrhnout do NY a zavolat mu odtamtud. Hele! klidně bys mohla požadovat výkupný! +kření se.+ jj, můžem odsud, mám to na tebe nastavený +mrkne na ni a čapne ji za tlapku, připravená se přemístit.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 pro 2018 10:55

+Bezpečně zaparkuje Beast v garáži, ví proč Gabriel to auto miluje a náležitě si jízdu užila. V domě to hučí jak ve včelím úle, všichni na ni koukají tak jako úkosem, a je jasný, že se o něčem bavili - o ní, ještě pár vteřin před tím než přišla. Ale ne zas uplně všichni. Dave na ni zamává a pár dalších se na ni usmějí. No jo, těžkej život vladařů. Zapadne do kanclu, rozhodnutá zkontrolovat účetnictví palírny za poslední kvartál. Otevře si počítač a všechny papíry a na chvilku se ztratí v číslech. Nevede se jim úplně špatně. Pak ale začne přemýšlet, kde teď asi Gabriel je, a jestli letadlo nespadlo.... Z myšlenek ji vysvobodí zaklepání na dveře.+ Syr... +vejde dovnitř Dave a má takový omluvný posmutnělý výraz.+
S: Jo?
D: +otevře dveře dokořán a za ním stojí špalíř ženských, deseti, až patnácti.
S: +pozvedne obočí a koukne na hodiny na stole.+ Prima, trvalo to přesně 4 hodiny, 51 minut, než se někteří rozhodli pro puč. +vstane od stolu, najednou plná neskutečnýho vzteku, jak můžou být tak neloajální. Nicméně to vypadá, že na nějbližších 24 hodin má o zábavu postaráno. Nezabije je, to ne, chce aby si pak, až se Gabriel vrátí, připadaly jak ty největší čubky na světě.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 pro 2018 23:18

+vejde za Syr do pracovny a zavře za nimi pečlivě dveře+ Tak co říkala naše zubatá kámoška na další výlet na Matičku Rus? +zvedne koutek pobaveně a vtiskne jí rychlý polibek na rty+ Navadí jí, že si z ní děláš kurýra? +nadhodí s úšklebkem, opře se zadkem o stůl a přitáhne si ji k sobě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 pro 2018 23:24

+poměrně dost drze se přemístí přímo do pracovny; proč by toho privilegia nevyužívala, když už ho má:D+ No jo, věděla jsem, že mám ve vlastním zájmu pohnout...+protáhne s pobaveným zablýsknutím v očích, když je tam uvidí v těsným obětí+ Chytej. +hodí Syr mobil+ A dávej na něj pozor, je to žhavá novinka, nedá se odposlouchávat, spousta užitečných vychytávek. +oznámí jí značně spokojeně+ Fakturu pošlu tobě. +zamrká na Gabriela a udělá i pohodlí v jednom z kožených křesel+ Ví náš přítel vlkodlak, že se někdo objeví? Že se objevím já? +opraví se pobaveně a koukne z jednoho na druhýho+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 21 pro 2018 21:05

Vlastně zněla... no nadšeně uplně ne, ale rozhodně jí to nevadilo. +narkčí čelo, protože je to podezřelý. Nechá se vtáhnout do objetí. Proplete svý prsty s jeho a když se tam vzápětí objeví B., tak se jen otočí a opře se o něj.+ to víš, prvních pár týdnů po svatbě bejvá nejžhavějších, pokrčí ledabyle rameny a potutelně se zakření. Když chce B. rýpat, ať si to užije se vším všudy.+ Díky. +Chytí mobil v letu a chvilku na něj kouká a osahává si ho.+ No, +zatřese s ním+. Jelikože jsem svůj nedopatřením rozdrtila, tak Dimitrij nemá tušení. +Cítí, jak se G. lehce napjal, když vyslovila jeho jméno+. nicméně, odtud nemůžu v následujících dnech odjet, a Gabriel taky ne.. Takže... +věnuje výmluvný pohled kámošce a zvedne ruce, že jedinej, kdo zbývá, stojí před ní.+ Ale už je na čase, Už je to docela dlouho od poslednějška. +Nakloní hlavu bokem.+ Jak si užíváš denního světla a slunce? +zvedne obočí v úsměvu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 pro 2018 23:45

Aha. Takže jsem hádal správně, že se nejspíš nudí. +konstatuje s úšklebkem a jen se podívá přes Syr, na Beccu, které je pojem soukromí, očividně cizí:D Nad tím, když Syr vylsoví vlkodlakovo jméno mu trochu zaškube ve tváři, což upírka zaznamená pobaveným úšklebkem. Protočí nad ní oči a raději se začne tvářit pečlivě neutrálně a soustředit se na objímání Syr+ Možná by sis měla taky někoho najít, třeba bys pak nebyla tak kousavá. +rýpne si jen úplně maličko a zvedne koutek v úšklebku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 pro 2018 23:59

No, to tak úplně nevím, ale řekla bych, že to bude skoro jako když máš někoho novýho. +zamyslí se nad tím poctivě, ale pak se zarazí a koukne upřeně na Syr+ Řekla jsi po svatbě? +ujišťuje se trochu nevěřícně a pak si všimne i třpytivých kroužků na jejich prsteníčkách.+ To si děláš prdel...+okomentuje to vcelku trefně+ Kdy? Kde? A možná jsem teď trochu uražená, takže čekám nějakou pořádně romantickou historku. Jinak budu uražená ještě víc. +oznámí jí, ale očí ji pobaveně blýsknou+ Nedopatřením rozdrtila? +zvedne se zájmem obočí; no na druhou stranu to při jejím temperamentu není až tak překvapivý asi:D+ Hmm, takže přepadovka...+přivře oči+ To se mi líbí. +konstatuje spokojeně+ Tvůj zájem o můj milostný život je dojemný, ale nežádoucí. +podívá se na Gabriela s až příliš sladkým úsměvem, což nikdy neznačí nic dobrého+ A slunce si užívám naplno a nemůžu se toho nabažit. Mám trochu deficit. +uculí se+ Myslím, že až teď mi došlo, jak moc mi to opravdu chybělo. +pokrčí lehce rameny+ No nic, hrdličky moje, nebudu vás zdržovat. Kde mám zásilku? +zvedne a začne se tam rozhlížet po přenosném chlaďáčku na červenou:D+ Jo a víš co je taky fajn bonus? +koukne na Syr, když si najednou vzpomene+ Můžu se teď přemístit na jakýkoliv místo na světě, za předpokladu, že jsem tam už někdy byla. +oznámí jí nadšeně+ Což znamená...že nutnost cestování tou plechovou obludou, klesla na naprosté minimum. +zatváří se, jakoby vyhrála Jackpot:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member