Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 lis 2018 00:50

Ze všeho nejdřív chci, abys věděla, že nemusíš jít se mnou. Nebo spíš s náma, abych byla přesná. +protočí oči pobaveně+ Protože tam může zůstat kdokoliv, ale ty máš rodinu, děti...+podívá se na ni vážně, aby tomu dala důraz+ Každopádně, Jade někde vyšťoural nějaký rituál, který by nám měl pomoct připravit Setha o část jeho "božství". +naznačí uvozovky a ušklíbne se+ A taky by ho měl odříznout od všech jeho upírů, takže by je nemohl vysát, aby si zachránil vlastní zadek. +pokračuje a trochu se napije+ A k tomu rituálu je potřeba krev. Kouzelník, upír, vlkodlak...+odmlčí se a podívá se na ni+ čímž se dostávám k tomu, co od tebe potřebuju. Kouzelnickou i upírí krev máme. A říkej tomu předtucha, ale skutečnost, že jsme všichni i kouzelníci, tomu nejspíš dá pořádný grády. +dodá nakonec a zadívá se na ni, aby zjistila, jak se tváří+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 lis 2018 08:21

+Dobře, tak teď už ji tím pohledem přímo propaluje, zvlášť po té, co řekla že nemusí jít s ní.+ Jade, no ovšem... +pousměje, tak to máme suma sumárum, docela představu.+ Hmm... +zamručí vážně a přemýšlí, důkladně.+ Víš, tak nějak se mi nechce být zase trasnfůzní stanice,+odmlčí se a lokne si, a pak zamyšleně otáčí prstýnkem na svý ruce.+ Ale nikdy bych tě neodmítla, +dodá po chvilce a podívá se na svou kámošku+ a zatraceně bych tě nikdy nenechala jít do takových sraček jenom s Jadem a jeho psycho náslendíkama. +Zase jim dolije a zapálí si.+ Zavolej Gabrielovi, že mě právě na několik dní unášíš na rozlučku se svobodou, protože jinak nemám páru, jak to zařídit abych mohla s tebou.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 lis 2018 23:22

Jo, jak jinak...+ušklíbne se+ To chápu, ale nemyslím si, že by šlo o víc, než jeden nebo dva odběry. Nemám pocit, že by to byl rituál, kterej půjde trénovat. A pokud se nepovede na poprvé...+pokrčí rameny a podívá se na ni+ ...tak už nás to nebude muset zajímat. +proč, ani neusí dodávat+ Upřímně, z toho obavy nemám...+přizná pak a podívá se na ni+ Jeho lidi by proti jeho rozkazu nešli. +prohlásí s jistotou. Na Mitche nezapomněla...ale každej někdy může udělat chybu, že jo:D Vezme si skleničku a napije se, ale vzápětí se málem zadusí. Když vykašle bourbon z plic a otře si slzící oči, zadívá se na ni šokovaně+ Co..rozlučku...?! To myslíš vážně? +vyjekne a šok přejde do úsměvu+ Ale že mu to trvalo, vlčákovi starýmu, co? +zasměje se, vstane a obejme ji+ Gratuluju, honey. Moc ti to přeju. +usměje se a zase si sedne+ Nicméně souhlasím, že drobná lež asi bude nutná. +konstatuje pak zamyšleně+ A doufám, že tím půjde obhájit i skutečnost, že k vám musím poslat Payne...+koukne na ni s pochybnostmi v očích+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 lis 2018 23:37

No...+pečlivě ji poslouchá a klepe při tom popel do popelníku+ já to chápu, ale stejně... +řekne opravdu zamyšleně.+ jeden nebo dva odběry pro Jadea.... kdo ví kolik kapiček krve by se z nich ztratilo. +Zamračí se.+ Možná jsem se nakazila tou vaší věčnou paranoiou +ano její i Gabrielovou.+ Ale já prostě krev do zkumavky dávat nebudu, a rozhodně ne do Jadových rukou, takže jestli ji chce, musí mít komplet balení +ušklíbne se.+ no... jo +usměje se a pevně jí objetí vrátí.+ Možná spíš čekal, až se některý věci vyřeší. A mimochodem za tohle mě zabije ještě dřív než budu jeho žena, jestli to praskne +nakrčí nos a má trochu vnitřní dilema, ale je rozhodnutá jít s Beccou.+ Jo, to bude dobrý, vím, že by to všecko zvládl, ale přece jenom... bude dobře když tu bude Payne, vsadím se že Dave se nebude moct dočkat až s ní bude zas koketovat. +zasměje se.+ takže... kdy?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 lis 2018 16:02

+nemůže říct, že by ji její rozhodnutí a pochyby překvapily.+ Rozumím a jsem ráda, že půjdeš taky. +usměje se na ni+ A upřímně, opravdu se těším na Jadeův výraz, až mu to oznámíme. +ušklíbne se potměšile, když si to představí+ Jo, možná a to je taky to jediný, co ho omlouvá. +uculí se pobaveně+ Aale, to nebude tak horký, než se vrátíme, tak vychladne a bude jenom rád, že jsi zpátky. +mávne rukou s úšklebkem+ Ale neříkej, to se Payne nepochlubila...+koukne na ni zvědavě, ale pak zase přeladí na pracovní mód+ Nejspíš během pár dnů. Počítám, že Jade se ještě před tím bude chtít sejít, představit celý tým a tak podobně. +mávne zlehka rukou+ A řekla bych, že to bude brzo po tom, co mu řeknu, že vlkodlačí krev už mám...+zvedne koutek v úšklebku+ V jaký formě netřeba upřesňovat...+zatváří se jako neviňátko a v očích jí zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 16:39

možná máš pravdu, +přikývne, ale stejně si myslí že pak budou mít zas pěknej fight. Protože je to prostě Gabriel.+ No, já se Payne ani nedivím, ještě bys rýpala do Deana +uculí se.+ tak mu zavolej, nebo napiš. Potřebuji to vědět, ať můžu zařídit těch trilion věcí, které musím zařídit. Ale s Gabrielem si to vyřiď, jakože já o ničem nevím. +Jop, pravděpodobně to pak taky pěkně schytá.+ To abych si nachystala komplet výbavu co? +už přemýšlí co si sbalí, a jak to bude s dětma, a co smečka, jaká je fáze měsíce, na koho hodí řešení sporů a vážně doufá, že nebudou pryč dýl než jen pár dnů.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 lis 2018 20:58

Joo, možná rýpala. Jenom malinko. +uculí se škodolib+ To zařídím, myslím, že ten únos je skvělej nápad. A dá se tím obhájit i to, že sem půjde Payne. +zatímco Syr přemýšlí, pošle zprávu Jadeovi na jeho secret číslo+ Hmm? Jo, vem si, co potřebuješ, ale myslím, že zbraní budu mít dostatek. +zazubí se na ni+ Tak počkáme, myslím, že odpověď přijde co nevidět. +položí mobil na stolek a místo toho se zase chopí skleničky a napije se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 22:36

+Mají takovou malou administrativní chvilku, tak Syr rozešle pár smsek, udělá tři hovory a něco napíše do Gabrielového diáře co je na stole.+ Fajn, na dalších 5 dní, mám volno, takže bysme měly vypadnout co nejdřív, +kopne do sebe dalšího panáka.+ Fajn, bylo by nápadný asi hodně kdybych se na rozlučku se svobodou musela stavit doma a vyzbrojit se +ušklíbne se.+ Ale... +vytáhne na stůl svýho starýho kámoše magnuma.+ možná bude Jade chtít vidět, jestli se o něj dobře starám +vyzubí se.+ Ale vážně, jak to vy dva mezi sebou máte? +zadívá se na ni zkoumavě, zatímco čekají na odpověď+ já jen abych mu náhodou neukousla hlavu a ty zas nespadla do truchlících sraček
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 lis 2018 23:23

Dobře, dýl to snad trvat nebude. A jestli jo, budem fakt v průseru. +ušklíbne se+ Jo, to by asi bylo. To bych ukecala tak možná já. +ty zbraně na rozlučku:D+ My dva? +zvedne pak obočí a koukne na ni, jakoby jí zrovna oznámila svoji alfa-abdikaci:D+ Žádny "my dva" není. Máme křehký příměří, protože zatím je pro oba výhodnější, nechat toho druhýho naživu. +uvede to na pravou míru+ A občas spolu spíme. +dodá jakoby mimochodem:D+ Ale...+podívá se na ni úplně smrtelně vážně+ ...jestli se to tam někdo dozví, bude to moc moc špatný. Pro mě. Ale i pro něj. Asi víš proč. +podívám se na ni TAK+ Dean to asi ví. Nebo tuší. Ale radši by si upižlal pravou ruku tupým nožem, než by to řekl nahlas. +ušklíbne se pobaveně+ Jo a hlavu Jadovi neukusuj, prosím. To bysme totiž obě velmi rychle umřely a to se mi nechce. +poví jí s úšklebkem, ale myslí to vážně+ Takže...ještě nějaký otázky? +zamrká na ni vesele+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 23:56

+Hehe, holky probírající svoje kluky, to je taková sranda :D+ já to věděla +protočí jenom oba, protože jsou prostě oba dva psychopati, rasista kterej spí s upírkou a upírka která... no to je jedno.+ dobře, píšu si poznámku že žádné my není. No já mu ji neukousnu, když nebude prudit +nakrčí nos.+ A vlastně, doufám, že někdo neupižle tu moji, když přijde do tuhýho a já se jim předvedu ve své super kráse... +dívá se na ni důkladně, protože to by bylo opravdu nemilé.+ Jestli ta jeho banda psychoušů unese, že jdu s nimi... +no to se ovšem brzy dozví že jo, takže nač spekulovat.+jo, vlastně ještě jednu mám.... +poví děsně vážně.+ Má Seth nějaký zvíře na zavolání? +dolije jim, štědře. Protože tohle by mohl být krapet problém, kdyby to byl zrovna zatraceně vlk. A když něco jinýho... řekněme že Syr se bude moct procvičit.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti