od Payne » 28 říj 2018 23:48
+chvilku kouká na blikající jméno, pak se zhluboka nadechne a přijme to+ Ahoj...+zní tak zvláštně nejistě, ale zdá se, že naštvaná není+
+už to skoro chce vzdát, pořád to jen zvoní a zvoní, ale pak se najednou hovor spojí a on se nějak zapomene nadechnout+ ahoj? +zkusí to opatrně a sonduje situaci+ promiň, že jsem tak zmizel, měl jsem tu něco... +vyzní to tak do ztracena, protože je mu jasný, že to je pitomá výmluva+
+musí se trochu usmát nad tím jeho opatrným tónem+ To je dobrý, chápu to. Ale nemusel jsi. +odmlčí se a pak dodá+ Jsem naštvaná jen trochu. +pousměje se+
jo? +usměje se, když to uslyší, trochu se uvolní a natáhne se na postel+ no, stejně bych za chvíli šel, za hodinu mám bejt u Jadea. +řekne tentokrát po pravdě+ asi máš proč bejt naštvaná. +připustí a s povzdechem si prohrábne vlasy+ já bych šílel. +zašklebí se a na chvilku se odmlčí+ ale zvládnem to. máme plán. +usměje se+
Popravdě, chtěla bych být naštvaná mnohem víc a trochu mě štve, že mi to nejde. +ušklíbne se do telefonu, protože to zní blbě i jí samotný+ Šílet budu, až budete pryč...+kousne se do rtu+ Vím, že jo...ale stejně to řeknu...buď opatrnej, jo? Víc než jindy. +nechce, aby si myslel, že o něm pochybuje, ale prostě si nemůže pomoct+ Tohle bude...jinej level...+nechá to viset ve vzduchu, protože k tomu stejně nic víc říct nejde+
jo, já vím že jo. +přikývne, i když ho nemůže vidět a trochu si podvědomě přejede rukou po jizvě, co mu zbyla z minule+ mám strach. +přizná po chvilce potichu+ jo, chci tam, musím tam. Potřebuju tohleto uzavřít. Ale... můj táta byl jeden z nejlepších v magickým boji, a stejně se nevrátil. +pousměje se trochu+ ale... bude to dobrý. taky se trochu těším. +uculí se+ Jade neponechá nic náhodě. +dodá s jistotou+
Jasně, že musíš. +přikývne taky, bez zaváhání, protože tohle naprosto chápe+ Kdyby ses nebál, byl bys cvok. +poví mu mile a musí se uculit+ Já vím a ač nemůžu uvěřit, že to říkám, ale jsem ráda, že tam jde Jade taky. Je fuk, co si o něm myslím. Ale o jeho schopnostech nepochybuju...+což je asi ta největší pocta, která se mu od ní dostane:D+ Ale běda ti, jestli mu to řekneš. +zavrčí trochu výhružně, ale i přes telefon je poznat, že se usmívá+
a nejsem? +zazubí se tak, že je mu to v hlase slyšet i přes telefon+ jo, mám pocit, jako kdyby... všechen můj výcvik a příprava směřovaly k tomuhle. +poznamená+ myslím, že by mi stejně nevěřil. +zasměje se+ máme nejlepší výchozí situaci, jaká kdy bude. Lidi co s náma jdou jsou nejlepší v tom, co dělají. +snaží se ji nějak uklidnit+ A Mitch si na akci nic netroufne. +dodá, je mu jasný, že jeho přítomnost tam nemá cenu před ní tajit+
Jo, trochu jsi. +potvrdí mu to vesele+ tohle bude jen uzavření jedný kapitoly, kterou uzavřít musíš. Pak se budeš moct posunout dál. +někdy je trochu znepokojivý, že mluví, jakoby jí bylo mnohonásobně víc, než je+ Ne, asi neuvěřil, to je fakt. +zasměje se, ale pak jí ten smích trochu odumře na rtech+ Trochu jsem asi doufala, že on nepůjde. +jo, jestli je někdo koho nemá ráda ještě víc, než Jadea, tak je to určitě pan Mstitel+ Bí se o sebe postará...+řekne nakonec s naprostou jistotou v hlase+ Budu muset končit...ještě nevíš, kdy jdete, že? +zeptá se i když si nemyslí, že by to už věděli+
vidím to taky tak. +pousměje se+ Já vím, Mitch... on to tky potřebuje, i když jinak než já. +ošije se trochu, ale je mu jasný, že ji v tomhle asi neuklidní+ Jo, toho bych se taky nebál. +uculí se+ Mitch je v některejch věcech dost svůj, ale na misi svýho velitele bezvýhradně poslechne. Všechny ty roky v Anvilu ho docela vycepovaly. +zazubí se trochu+ jo, já taky... ještě nevim, ale myslím, že dneska se dozvím víc. Dám ti vědět, neboj. +slíbí jí+
No, vzhledem k tomu, že s tím nic udělat nemůžu, tak ti musím věřit. +povzdechne si rezignovaně; zjevně fakt asi dospívá, když dokáže nechat být věci, který neovlivní:D+ Jo, svůj, to teda je...+neodpustí si ještě zavrčení. Nicméně ten název si uloží v paměti a rozhodně se hodlá podívat na to, kdeže ty roky strávil. A možná zvládne vyšťourat i nějaký tajný záznamy:D+ Tak fajn. A přinejhorším se to dozvím od Bí, až nastane čas eskortovat mě do Bucurešti. +ušklíbne se trochu kysele+ Tak ahoj. Miluju tě...+poví mu a pousěje se+
no já myslím, že ani Jade nedovolí žádnou nekázen v tomhle směru. +jako třeba mezidruhový vraždění v jeho týmu, že+ Jsem rád, že budeš tam. +usměje se, ne že by měl vlkodlaky nějak v lásce, ale ví, že tam bude v bezpečí+ Tak jo ne že si zatím nabalíš nějakýho chlupáče. +zazubí se+ Já tebe. +pousměje se trochu, a ani se nepozastaví nad tím, že mu to už nepřijde skoro vůbec trapný, říkat to takhle do telefonu+ ozvu se. +dodá ještě, než hovor ukončí+
Ty jsi pako. +zavrtí se smíchem hlavou nad tím, že by si nabalila chlupáče+ Fajn, ahoj. +rozloučí se s úsměvem a típne to+
I'm not a victim. I'm a survivor.