Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 23:29

jo, ale je to veselý, zvídavý dítě, a to je možný jen proto, že ví, že je s tebou v pohodě a v bezpečí. ona to ještě nechápe, ale já jo, a děsně moc si toho vážím, abys věděl. +pousměje se, nakloní se k němu a dá mu pusu+ ráda bych s ní taky měla tak pěknej vztah jako ty. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 23:34

A taky proto, že má tebe. +koukne na ni a pohladí ji po tváři+ Nepodceňuj se, kočko. +uculí se na ni+ Ty jsi pro ni o moc víc důležitější než já. jsi její máma a k tobě chce dycky do postele bez tebe neusne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 23:35

to není pravda, ty jseš pro ní hrozně moc důležitej. +koukne na něj vážně+ jo, ale já neumim bejt zábavná a vymejšlet hry jako ty, s tebou se nikdy nenudí. já ji akorát nutím jíst zeleninu a nosit čepici. +pousměje se+ víš, proto... ráno někdy vstanu s ní dřív. abysme měly chvilku jenom my dvě spolu. +usměje se tak rozpačitě a zčervená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 23:37

Fakt? +koukne na ni a pak se postupně usměje a usmívá se čím dál tím víc+ Ale to je super, kočko. já jsem si dycky myslel, že utíkáš. promiň. +zasměje se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 23:40

já se snažím najít si k ní nějak cestu po svým, najít něco, co budeme mít společnýho. +přizná se a zrudne ještě víc+ a ona je ráno stejně vzhůru. +pokrčí rameny+ ale stejně moc nevím jak na to. někdy kreslíme, někdy kouzlíme, někdy zpíváme a děláme snídani nebo zalíváme bylinky... +zakryje si obličej pač je jí trochu trapně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 23:42

To je krásný. tak já vás nechám spolu dýl, jo? +koukne na ni+ Budu chodit na snídaně pozdějc. +uchichtne se a přide mu to boží a stulí si ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 23:44

nee, já jsem ráda, když jsme spolu jako rodina. +uculí se+ a s miminem to bude jště složitější. +usměje se a stulí se k němu+ čtu teď nějakou knížku o sourozenecký rivalitě a jak jí zabránit. +zamumlá mu do ramene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 23:46

Ááááha. +zazubí se na ni+ A jak zlý to bude? +uculí se a hladí ji po zádech a tak a mazlí se s ní+ Ona bude moc hodná, když už jí o ní vykládáme.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 23:50

píšou tam, že ze začátku to bude spíš v pohodě, možná bude trošku žárlit, ale musíme se snažit ji hodně zapojovat a dávat jí najevo, jak moc nám pomáhá a jak je důležitá, a taky s ní trávit čas jenom s ní. +vykládá mu poučeně a přitom ho hladí rty po rameni a občas ho políbí+ horší to prej bude až prcek povyroste. až začne lézt a taky vyžadovat pozornost, a bude se muset začít dělit o hračky a tak. +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 23:51

Ty seš tak chytrá, kočko. +povzdechne si s úsměvem+ tak jo, já s tím nemám problém. Mohli bysme ji víc vodit k tvýmu bráchovi, aby si hrála s jinejma d+tma a dělili se o hračky a tak
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner