Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 21:14

+chvilku je trochu mimo, jak je to intenzivní, sklouzne na něj a oddychuje mu do kůže, ještě se kolem něj trochu svírá, a culí se+ bože to bylo skvělý. +zasměje se tiše+ byrone musíme spolu odjet někam aspoň na jeden den jen spolu. chci prošukat několik hodin, nahlas a bez obav. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 21:17

Ty seš skvělá, to proto. +usměje se na ni a natáhne se, aby ji mohl krásně a dlouze políbit a pohladí ji po pažích+ Jo, já jsem naprosto a totálně pro. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 21:21

jo, ještě dřív než přijde tenhle prcek, jestli ti teda nebude vadit šukat celej den velrybu. +zasměje se+ chci s tebou jednou bejt a nemuset se ohlížet kdy vrznou dveře. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 21:22

Prosim tě, ty nejseš žádná velryba. +zasměje se+ No rozhodně musíme dřív, než se prcek narodí, protože něco mi říká, že pak už nebudeme mít vůbec ale vůbec žádnej čas.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 21:23

ale já vím, jak to je. +zasměje se+ jo... trochu se toho bojím. +pousměje se+ že se vzdálíme, a tak. já vím, že se nepřestanem mít rádi, ale pro mě je tohle děsně důležitý, tohle... ne jenom ten sex, i když ten teda taky. +zazubí se+ ale tohle intimno, ty malý chvilky pro sebe. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 21:55

Tohle je moc krásný, takhle bejt. +usměje se na ni a něžně jí dá pramen vlasů za ucho+ Budeme dělat všechno proto, abysme se nevzdálili, jo? +pousměje se a dá jí pusu na nos+ Je to krásný. Ty jsi krásná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 22:12

jo, já to potřebuju k životu. +uculí se+ je to moje dobíjení baterek. +uculí se a stulí se mu na rameno, aby se mu mohla tváří otírat o kůži jako kočka+ co kdybysme si třeba dali pravidl, že jeden večer v tejdnu bude vždycky náš? i kdybysme měli jít jen do hotelu a usnout tam, prostě budeme jenom spolu. holky to s jeefesem nebo s chůvou zvládnou. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 22:18

Jo? a myslíš, že by to šlo? +usměje se na ni+ Ale musíme si stanovit pevnej den v týdnu a žádný vyjímky, to je jedna a pak druhá a už to lítá. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2018 22:21

no, úplně na začátku asi ne. +připustí+ první dva tři měsíce budu furt jen kojit, nebudu moct odejít na tak dlouho. +pousměje se+ já vím, že to není spontánní a boží jako dřív, ale... bude to jen na pár let, než povyrostou. +slíbí mu a vtiskne mu pusu+ jo, a nerušit to. pokud nedojde na naprosto extrémní situaci jako jsou dvojitý neštovice nebo tak. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2018 22:24

No, tak určitě v šestinedělí a chvilku po tom, ale do té doby máme ještě dost času jenom sami pro sebe, co ty na to? +pousměje se a pěkně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner