Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 26 úno 2013 00:27

+zatváří se poněkud zoufale+ Já budu taky testovanej? +koukne na Vici, že by jako radši nebyl, ale co by pro ni nepodstoupil, že jo, při zmínce o zahradách hned zpozorní+ Co? Jaký zahrady? Co se tam stalo? +snaží se to Vici vytáhnout+ To mě teda zajímá.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2013 01:21

Nebudeš, neboj, já tě nedám. +pohladí ho po stehně a zamračí se na Angie+ Ovšem tohle je docela vhodnej moment pro to, abych zmínila, že jestli tě někdy nachytám s nějakou jinou, budeš už zpívat pouze sopránem. +uculí se na něj mile+ No to vůbec nechtěj vědět. +protočí oči+ Původně to měl bejt improvizovanej noční koncert v těch zahradách u Lucemburskýho paláce. Skončilo to tím, že někdo vysekal do záhonu před zámečkem sprostý obrázky, celá akátová alej lehla popelem a Angiin tehdejší šamstr obarvil vodu ve všech kašnách manganistanem na fialovo, takže jsme pak všichni byli fialový, protože jsme se v nich koupali, že jo. A kdo ucpal vodotrysk, to by mě teda do dneška zajímalo. +zavrtí hlavou+ A Ang se samozřejmě nechala chytit.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 26 úno 2013 01:29

No jo, tak ne. +uculí se+ Ale měl bys vědět, že tohle je prvně, co mi to na jejího šamstra zakázala zkoušet. +zahýbá významně obočím+ Ale to nebyla moje vina! +brání se plamenně+ Zdrhali jsme v prádle, žejo, protože jsme se koupali v těch fontánách, a Francois tam nechal kalhoty a měl v nich peněženku. Kdyby ho sebrali, byl by to děsnej průšvih, on byl syn nějakýho poslance nebo co. Tak jsme se museli vrátit. +zamračí se+ A vodotrysk ucpal dredatej Mitch, co měl všechnu naši trávu, protože když přijeli chlupatý, zpanikařil a chtěl ji schovat do tý trysky. +zasměje se+ Já budu muset jít, za chvíli máme sraz. Chcete jít se mnou sprejovat po Upper East Side, nebo zůstanete radši tady? +koukne na ně+
Angela

Příspěvekod Byron » 26 úno 2013 13:07

To bych si v životě nedovolil. +oznámí Vici s naprosto vážnou tváří v odpověď na to podvádění+ Já dávám do fontán saponát. To je taky pěkná prdel. +zazubí se+ Dal jsem ji do takovýho moderního fontánovitýho výmyslu a na bok napsal: městský lázně. +típne dokouřený cigáro do popelníku+ Já jsem pro, už dlouho jsem nic neposprejoval, ten domácký život mě pěkně zklidnil, abych řekl pravdu. +koukne na Vici, ale uculuje se u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2013 14:47

Já vím, že ne. +usměje se na něj a rozesměje se při tý představě tryskajících bublinek+ To zní taky dobře, to musíme zkusit. +zazubí se+ Já bych taky šla, už jsem taky nějakou dobu necourala po nočním městě. +přikývne souhlasně+ Musíme začít víc chodit mezi lidi, básníčku. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 26 úno 2013 14:53

Oukej. +zasměje se, vyskočí z křesla a za chvilku se vrátí s batohem plným barev, vezme si bundu a klíče a zamkne za nima byt, vyrazí na ulici, sjedou pár stanic metrem a na rohu dvou ulic se přidají ke skupince asi šesti poměrně alternativně vypadajících individuí, Angie se se všema přivítá a představí jim Vicky a Byrona a vyrazí+ Máme dvě šablony, který chceme použít. +ukáže na Caleba, kterej je nese děsně nenápadně zamaskovaný+ ale jinak můžete bejt kreativní jak se vám zachce. +uculí se+
Angela

Příspěvekod Byron » 26 úno 2013 22:16

Vždyť chodíme mezi lidi. +podiví se a vyjde s nima ze dveří a seběhne schody zase dolů a když přežije cestu metrem, tak se seznámí s Calebem+ Nazdar. +kývne na něj+ Já budu spíš asi kreativní, co, Vici? +koukne na ni tázavě a jde s partou dál+ Už vás u toho někdy chytli? Mě teda asi dvakrát, ono kreslit zhulenej není moc dobrý. Zvlášť když se do toho zabereš a nedáváš pozor kde co lítá.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2013 23:31

No jo, občas jo. +souhlasí+ Já jsem stejně nejradši s tebou. +usměje se a dá mu pusu na tvář+ Jasný, sprejuj si co chceš. +souhlasí, chytne ho za ruku a jdou s ostatníma, než dojdou k takovýmu na první pohled zbohatlilckýmu baráku, co má čistě bílou fasádu se spoustou volných ploch+ Teda tohleto fakticky provokuje. +uculí se, vezme si od Angie černou barvu a pomáhá Calebovi správně umístit šablonu, ostatní se zatím rozmístí okolo domu a začnou se umělecky realizovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 26 úno 2013 23:35

Chytli. +přikývne+ Takže se teďka střídáme a vždycky někdo hlídá. Kdybyste slyšeli kohokoliv pískat Another brick in the wall, zahoďte spreje a zdrhejte. +varuje je ještě, pak si taky vezme sprej a začnou tam sprejovat nějaký děsný moudro pravděpodobně z Fight clubu, Angie to diriguje a za chvilku mají hotovo, tak vezmou ještě barvy a trochu to vyhipízujou okolo, jenže pak se ozve klasická melodie "We don't need no education", všichni odhodí barvy a koukaj zmizet+ Sejdem se v Modrý Vopici. +sykne Angie na Vicky, ostatní očividně vědí, kde bývá sraz, přeskočej plot a prchaj, to už se objeví auta s modrýma majáčkama a začnou je honit muži zákona+
Angela

Příspěvekod Byron » 27 úno 2013 00:01

+koukne na barák a hvízdne+ Boží plátno. Neposkvrněný, jak pana maria. +zazubí se a pomůže Vici přeskočit plot, pak si vezme tradiční černou a začne tam zobrazovat svoji vizi ducha svatýho+ To je jakože neposkvrněný početí. +vysvětluje ten svůj psychedelickej obrázek, co je spíš ve stylu Van Goga, než co jinýho, když se ozve melodie, tak pustí sprej a koukne, kde je Vici a spolu utečou pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner