+neodpoví, ale z jeho výrazu je patrné, že by se mu nelíbilo, aby mu ji druzí očumovali+ Negativní vliv, opravdu? Já si toho ale vážím, že sis kvůli mně oblékla tohle. Vím, jak to muselo být pro tebe těžké +usměje se na ni měkce+ Kdy už to Jerry konečně pochopí. Tady, a se mnou, jsi v naprostém bezpečí +okamžik čeká, jestli Bea půjde dovnitř a má připravený plán B vzít ji do pracovny, kdyby nechtěla k němu+ U nás se každý stará jenom o to, o co má, drby nikoho nezajímají. Ale jestli se necítíš... +už jí chce navrhnout kancelář, když se Bea nakonec rozhodne vstoupit do jeho komnaty. Zavře za nimi dveře, přistoupí k ní a dlouze se jí zadívá do očí+ Jsem šťastný, že jsi tady, Beatrix +řekne tiše a konečně ji může obejmout a políbit+
+nevím, jestli už Bea byla někdy v Altairově soukromé cele, místnost je zařízená skromně, ale všude je čisto a vojensky pečlivý pořádek. Zeď nad postelí je celá polepená pohlednicemi Alp+
http://nd06.jxs.cz/015/910/6122303d36_102502942_o2.jpg
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!