Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 19 zář 2018 20:35

Já bych se pro tebe kliďánko obětoval celej. +uculí se na ni a ještě se k ní nakloní a políbí ji+ Hnedka budu zpátky. +mrkne na ni a odběhne si ven si zakouřit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2018 20:38

+uculí se, pohladí si břicho, a nadzvedne se na loktech, aby se mohla koukat jak stojí na balkonku nahatej a kouří a přijde jí děsně sexy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 zář 2018 20:41

+je mu zima, ale prsí, jak může achvílema jí předvádí svaly a různý pozice hnedka za sklem a pak si dá záležet aby předvedl prvotřídní helikoptéru až konečně dokouří a vtrhne dovnitř+ Brrr tam je zima! Honem do peřin! +vrhne se tam a zlíbá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2018 20:43

+uculí se a stáhne ho k sobě do postele, ještě je celá rozhřátá, takže když se k němu přitulí, ohřeje ho svojí kůží a líbá ho, dlouze a krásně a pak spokojeně zavrní a uculí se+ mňam. +zasměje se+ není to divný, že mi chutnáš, po cigaretě? +koukne na něj s obavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 zář 2018 20:46

Hele, jak mám studený nohy! +ukazuje jí hnedka a hnedka ji taky studí a culí se a líbá ji a hraje si s jejími rty+ Mě to nepřijde divný,mě se to třeba líbí. Já mám cigarety rád. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2018 20:50

děsně moc. +směje se a zahřívá ho+ tak jo. na tvým názoru stejně zálrží nejvíc. +pousměje se+ už bych neměnila, víš? ani za to, jaký to bylo na začátku. teďka jsem úplně nejvíc šťastná jak sem s tebou byla. +řekne mu vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 zář 2018 20:52

+koukne na ni, tak šťastně a pousměje se+ Vážně? Jsi? +koukne jí do očí, a ví, že nekecá+ To jsem moc rád, ani nevíš jak. Doufám, že na tom mám taky zásluhu. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2018 20:59

jo, fakt. +usměje se+ myslím, že úplně největší. myslím, že bez tebe bych tu už nebyla. a... já vím, že to tak není správně, že bych měla bejt tajuplná a sexy a nechat tě občas žárlit a neříkat ti všechno, abys měl pořád zájem, ale já to tak asi neumim. Prostě... sem na tobě závislá, a potřebuju tě, a chci abys to věděl, abys... chci ti věci říkat a nepřetvařovat se a bejt spolu co nejvíc otevřeně. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 zář 2018 21:06

Já nechci, aby ses nějak přetvařova a vůbec nechci, abys mě nechávala žárlit. +uculí se na ni+ Já chci jenom tebe, celou, jak seš se vším všudy, protože takovou, kočko, takovou tě miluju., +kooukne na ni a je to pravda pravdoucí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2018 21:09

já prostě asi neumim bejt správně ve vztahu, a mám pocit, že... mi prostě trvalo tak strašně dlouho všecko překonávat a fakt se ti pořádně otevřít, a prostě... jsem se ti jakoby... dala celá už? a nechci nic brát zpátky. +pousměje se a zavrtí hlavou, aby nebyla trapná+ no prostě někdy zapomenu že jseš vlastně můj první opravdickej normální vztah. To předtím moc normální nebylo. +ušklíbne se+ a furt se to učím.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house