Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 15 zář 2018 23:07

+jak uslyší ten hlásek, tak ztuhne, krve by se v něm nedořezal a vykoukne zpoza Vicky+ Ale kurva. +vydechne potichu a koukne zmateně na Vicky+ My sme... my sme... zaháněli duchy?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 23:09

sophi. +polkne nasucho, vyletí z postele a natáhne si župan+ copak koťátko, tobě se něco zdálo? +usměje se, ale je celá ztuhlá zděšením, a jde ji vzít do náruče+ mimi se naloďuje? +zeptá se sophie a natáhne k ní ruce+ deláš au au au. +koukne na ni vážně, a vicky si trochu oddychne, pač o vypadá, že je jen slyšela, vezme ji do postele a posadí se tam s ní na klíně+ nee, ještě ne, cvrčku. +pousměje se+ my jsme... já musím dělat před spaním takový cvičení, kvůli miminku, víš? tak jsem se protahovala, ale nebolelo mě to, slibuju. +pohladí ji po vlasech+ nemusíš se bát. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2018 23:12

+kouká na Vicky, jak odvádí malou a je rudej až za ušima a padne do peřin na záda a plácne si dlaní na čelo++ Ty demente Duchy! Já se z tebe poseru. +mumlá si pro sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 23:18

+má pěkně stažený půlky a je celá zpocená, ale snaží se vypadat co nejvíc klidně a mateřsky, hladí ji konejšivě po zádech a tulí ji k sobě+ sophi taky cvičit. +vymíní si hnedka+ tak jo, já na tebe počkám a budem cvičit ráno spolu. +uculí se+ mamí. sou tu duchy? +koukne na ni sophie tak opatrně+ nee, táta si jenom dělal srandu. +uculí se a polechtá ji na bříšku+ tak jo. +přikývne sophie a ještě si spolu chvilku špitají, než malá usne, a Vicky ji opatrně položí do postele a tiše se k němu vrátí, plácne sebou na postel a zakryje si obličej rukamaa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2018 23:20

+když se vrátí, tak na ni koukne a vypadá, že by se propad+ promiˇkočko, to byl fakt blbej nápad. promiň. Promiň. +kouká na ni+ Jak to... vzala? +zeptá se opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 23:23

bože, málem jsem dostala infarkt. +zamumlá+ musíme se fakt začít zamykat. +pousměje se a koukne na něj+ jenom nás slyšela, neviděla nic. aspoň myslím. myslela si, že rodím. +uculí se trochu+ panebože. +přitáhne si peřinu přes obličej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2018 23:25

No, mi povídej. +přikývne+ Jo, rozhodně se musíme zamykat, po tomhle už na to nikdy nezapomenu.+schová se k nní pod peřinu a oddechne si+ Ty vado teda.... to bylo... brrrr. +oklepe se úplně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 23:27

nějak sem se z toho vykecala, ani nevím jak. +zavrtí hlavou+ ale nevypadala až tak vyděšeně. +povzdychne si+ jo, nevim, jestli se tu ještě někdy dokážu uvolnit. +zasměje se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2018 23:28

Ty seš fakt parádní, já jsem se nezmohl na nic. +zasměje se, tak napůl odlehčeně a dá jí pusu+ No jo... asi to chvíli potrvá. +ušklíbne se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 23:31

děsně jsem se vyděsila, že bude navždycky traumatizovaná. +koukne na něj tak napůl pobaveně, nakloní se a dá mu velkou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house