Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2018 16:29

no to rozhodně. +zasměje se+ už jsme skoro v půlce. +pousměje se+ jo, moc se mi to líbí. +uculí se+ Nemůžu od tebe odtrhnout oči. +zazubí se, nakloní se k němu a políbí ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2018 15:52

No ja doufam, ze ti to vydrzi i kdyz budu zpocenej po koncerte a nekdo po me hodi kelimek s pivem. +zasmeje se a da ji pusu+ Budes se mnou jezdit na koncerty? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2018 18:48

no a co, já budu taky zpocená. +uculí se a dá mu pusu+ a když to bude děsně blbý tak tě nenápadně vmanévruju do sprchy. +uchichtne se+ no... to asi úplně nepůjde. +pousměje se+ jako někdy můžu přijít, ale když budu hodně těhotná, tak nemůžu skákat v kotli, někdo by mě moh praštit do břicha nebo tak. A pak s dvěma malýma dětma... +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2018 21:59

Jo? a vmanévruješ se do sprchy se mnou? +uculí se na ni a zavlní obočím a pak na ni vyvalí oči+ V jakým kotlim prosím tě? Vy budete v zákulisí, všichni. Sophie by určitě chtěla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2018 22:02

jestli se tam s tím břichem vejdem. +uculí se a uchichtne se do dlaně+ no to by asi chtěla, ale myslíš, že je pro ni metalovej koncert vhodnej? asi nebudete zpívat o elze. +usměje se+ a bude vám chtít běhat na podium.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2018 22:06

Já si pro tebe vyžádám extra prostor. +zazubí se na ni+ Než budeme hrát, břicho už mít asi nebudeš, kočko. +dá jí pusu+ No... děti chodí na koncerty. Mají takový ty protihlukový sluchátka a je to. A na stage klidně může. Zatrsá tam a budeme mít úspěch. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2018 22:10

myslíš? já jsem nikdy v kapele nebyla, tk nevim, jak dlouho se musí zkoušet. +uculí se+ že bych jezdila s novorozencem jo? +usměje se+ já nevim, nemůžem jerryho a wenai nutit, aby trávili čas s dětma. +pokrčí nejistě rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2018 22:14

Nutit ne, ale oznámit jim to můžeme klidně. +zazubí se na ni+ No jo Wenai a Jerryho, ale ještě nemáme bubeníka. +koukne na ni a pokýve hlavou+ Dřív toho stejně moc nenazkoušíme.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2018 22:17

já jen nechci bejt to... yoko ono. +uculí se+ aby se vám kapela nerozpadla kvůli nám. +usměje se a usadí se na gauč+ já bych... moc ráda, ale neumim si představit, jak bych to s miminem zvládla. A asi bych si přišla jako špatná matka. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2018 22:21

Co že nechceš bejt? +zasměje se a zavrtí hlavou+ Hele, je to první večer, sotva jsme se seznámili, já bych to ještě neuzavíral, co? +zazubí se na ni a zatočí se s ní v náručí+ Uvidíme, až se trochu sehrajeme a víc poznáme, no ne?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house