od Margarit Black » 25 úno 2013 13:24
Zbraně? Koks? *pokrčí rameny* Řekla bych, že co tě napadne..kdo ví, co ta Ruska vymamlasila..a co je vůbec zač..jo, mám takový pocit, že Siriusovi zavolám *sotva to dořekne, už jí drnčí telefon* My psovi.. *uculí se a zvedne mobil* Ahoj zlato *mile se usmívá* No, jsem v databázi FBI.. *pozvedne obočí* Proč je u vás kvůli tomu haloo, když jste nám poskytli přístup? *mračí se* Jo, aha..ta ruska..no, tak to jsme našli fotku u našeho psychopata.. *ani se nenadechne, aby pokračovala* Co všechno? Počkej, co? Jako my vám máme poskytnout všechno, co na něj máme? *obočí už snad nemůže mít výš* A proč bysme to dělaly? *pro změnu se zase mračí* Jo, už asi tak nějak tušíme, co s kým máme do činění.. *odsekne* Jo, tak nemáme..aha..*vrčí* ale asi jsme šláply někomu na kuří oko..Cože?! Proč nás FBI sleduje?! *vyjekne* Siriusi, tohle už je moc a evidentně to jde na vysoká místa..uvědomuješ si, že tady lítá manijak, který kosí rodiny? A moc se s tím teda nesere?! *už téměř ječí* Jak víš?! Cože?! *teď jí něco secvakne* Nevyvádíš náhodou kvůli té, která má být pod tvou ochranou? *uklidní hlas a snaží se dýchat* Přestaň mi koktat do telefonu a konečně kápni božskou *zavrčí* Aha, takže je to ona..no, skvělý.. *vrtí hlavou* Tohle nemá smysl..až to tu doděláme, tak se sejdem u nás doma..jo..ne..end of dicussion.. *utne telefon* Pochopilas něco z toho rozhovoru nebo to mám opakovat? *koukni na ni děsně přemile*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)