Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:07

nene, máme dělat kompromisy, abys byl taky spokojenej. +uchichtne se a plácne ho po zadku+ hmm, vezmu tě za slovo. +uculí se mu do rtů a okousne mu ret na oplátku+ musíme domů, je m zima a bolí mě z toho prsa. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:10

No vždyť já jsem. Myslíš, že to říkám jenom tak? To teda ne, kočko. Já říkám jenom věci, co chci dělat, tos ještě nepoznala? +zazubí se na ni vesele+ ak pojď. +usměje se a pomůže jí na nohy a do domu, aby neuklouzla, když má mokrý nohy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:14

já v to doufám. +uculí se a dá mu ještě pusu a nechá se od něj vytáhnout na nohy+ dík. ještě bys mi moh navrhnout, že mi ty prsa zahřeješ, když je jim zima. +zazubí se a přimhouří oči+ já mám dneska tak nemravnej mozek. +povzdychne si a promne si kořen nosu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:19

Oh pardon, no tak to bych rozhodně měl udělat. +zazubí se na ni a hnedka se jí jme zahřívat prsa dlaněma+ Tak co? Je to lepší? +culí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:21

+to bys měl dělat jedině za předpokladu že to dotáhneš do konce, protože moje prsa jsou teď fakt citlivý. +zazubí se, tše zavzdychá a trochu se k němu přitiskne+ o dost lepší. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:24

Jo? +zazubí se na ni+ Já budu strašně moc opatrnej. +prozradí jí a je fakt něsně moc něžnej a opatrnej a jenom se culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:28

ty jsi vždycky něžnej a opatrnej. +usměje se na něj děsně pěkně, natáhne se a políbí ho, dlouze a vroucně+ pojď se mnou dovnitř... +pošeptá mu do rtů a vtiskne se mu trochu prsama do dlaní, protože je to moc příjemný+ jsem celá mokrá. +zazubí se, zatřese hlavou a z vlasů jí kape voda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:32

Já tě dovnitř odnesu. +usměje se na ni a chytne ji pod kolenama a pod paří a vezme ji do náruče a odnese ji opatrně do ložnice a položí ji na postel+ Musím tě svlíknout, seš celá mokrá. +uculí se na ni a začne s tím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:38

to nemusíš, strhneš si zuáááá! +vyjekne a rozesměje se, cestou mu olíbává krk a lehce mu ho olizuje+ no to jsem, to bys mě měl olízat do sucha. +zasměje se a zvedne ruce, aby jí mohl stáhnout triko+ to budeš muset, chci tvůj jazyk v místech kam se přes oblečení určitě nedostane. +uculuje se, a hrozně moc ho líbáááá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:40

Ale prd, já tě unesu dycky +zasměje se a stáhne jí triko+ No to mám přesně v plánu. +přikývne a začne ji olizovat nejdřív na krku a pak pokračuje na klíční kosti a na prsa+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house