Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 23:40

+Sanzové jí ukážou vztyčený palce a uznale zapískaj, Locke nad nima jen protočí oči, ale pak se taky zazubí+ Není důvod čekat, čas hraje spíš v jejich prospěch, a připravenější už nebudem. +přikývne+ Asi by bylo lepší, kdybys tu nebyla. Nevím, co se stane, až to zkusím. +souhlasí+ Jasný, zařiď si, co potřebuješ. Jean půjde s tebou. +koukne na Jeana a ten přikývne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 23:56

+dojí ten chleba a zavrtí hlavou+ Ale co mu řeknete, když se bude ptát, kde je Jean? Navíc byho pak mohl hledat a zjistil by kde je a s kým. +vstane+ Půjdu sama, neboj se, Locke. +usměje se a vezme si jablko+ A vrátím se kolem poledne, na oběd, jo? +usměje se a kývne na něj, ještě počká, jestli ji pustí a pak se vydá do ulic Camorru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2013 01:20

+jde s ní až k východu z chrámu a tam si ji k sobě přitáhne za pas+ Jen aby bylo jasno +vtiskne jí polibek+ nechce se mi tě pouštět samotnou až do přístavu, obzvlášť dneska. +políbí ji znovu+ a obzvlášť vzhledem k tomu, co je v sázce. +sjede jí rty na krk+ Buď opatrná, hm? +políbí ji na rameno a poněkud neochotně ji pustí a dívá se za ní dokud mu nezmizí za rohem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2013 11:52

+zasmeje se+ Neboj se Locke. Já ti jen tak nezmizim mám ještě spoustu plánu s tebou a postelí.+mrkne na něj a zmizí v ulicichmiri sice směrem k přístavu ale nakonec, když si jejista že ji nikdo nesleduje tak změní kurz k severu. Pomocí pár triku a kouzel získá svou vlastní mrtvolu pečlivě vybranou a dopraví ji ddo dokumenty. Tam ji lehce zacaruje a schová aby ji nikdo nenaasel načež se vrátí do chrámu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2013 13:52

+vrátí se do Chrámu, Sanzy a Brouka pošle žebrat na schody a sám se s Jeanem usadí u stolu, zbraně po ruce, pokusí se z hlavy vyhnat všechny myšlenky na Wenai, i když mu to moc nejde, kdyby se mu Sokolník nějak pokusil přečíst mysl, kývne na Jeana a zapálí tu svíčku, co dostal. Chvíli se nic neděje, svíce jen tak divně čadí, ovšem pak se najednou u stolu objeví sokolník, jako kdyby se zhmotnil ze vzduchu, jen tak tam stojí, ovšem ptáka s sebou nemá, ten nejspíš lítá kolem chrámu a počítá Sanzy. Locke silou vůle odolá potřebě šáhnout po stilettu, ale pak se uklidní a zachmuřeně pozoruje Sokolníka+
Co chceš? +zeptá se podrážděně mág+ Tvoje úloha ve věci mého klienta přijde až za pár dní. +pohledem zhodnotí, že v pokoji kromě Jeana a Lockeho už nikdo není+
Chci mluvit s tím zkurvysynem. +založí si Locke ruce na prsou a intenzivně si v mysli představuje sebe a Šedého krále v boji na život a na smrt, načež ho vzápětí skolí vlna nesnesitelné bolesti, až má pocit, že mu hoří morek v kostech. Jean mu vyrazí na pomoc, jenže v tu chvíli ho neviditelná síla přirazí ke zdi a jeho vlastní Zvrhlá sestra se mu přitiskne ostřím do kůže na krku, dokud nevyrazí pár kapek krve+
Řekni mi, Lamoro, proč bych tě neměl teď hned zabít a vypálit tohle tvoje směšné doupátko do základů. +otáže se konverzačně Sokolník, jeho prsty kmitají, jak udržuje kouzlo bolesti, a Locke má pocit, že každou chvíli prostě bolestí zešílí+
Protože mě ten šedivej cvok potřebuje. +procedí skrz zuby mezi zoufalými výkřiky bolesti a lapá po dechu, jak se mu všechny svaly v těle svírají a brání a plíce přestávají plnit svoji funkci+ Nemůžeš jít proti přání klienta. +upřímně doufá, že to je pravda, i když vyhlídka na smrt mu v tuhle chvíli nepřipadá zas tak špatná+
Přednesu tvůj návrh svému klientovi. +řekne mág zamyšleně a bolest zmizí z Lockeho těla stejně rychle, jako se objevila, Locke se stočí do prenatální polohy a tělo se mu chvěje vyčerpáním a přestálým šokem+ Dneska večer, až v Chrámu Aza Guilly odbijou na večerní mši. V tom opuštěným skladu v přístavišti. +dostane ze sebe rozklepanými čelistmi, Sokolník přikývne a se zavířením pláště prostě zmizí ve vzduchu+
Locke! +vykřikne Jean, když ho Zvrhlá sestra konečně pustí, vrhne se k Lamorovu zhroucenýmu tělu a pomůže mu posadit se na židli+
Mám pocit, jako by mě profackoval ledoborec. +ušklíbne se bolestně Locke, nechá si od Jeana nalít pohár kořeněnýho vína a pomalu se dává dohromady+ Všechno jde podle plánu. +pousměje se na Jeana a myšlenkama se zase vrátí k Wenai a kde asi je+

(Ou, to se mi koukám trochu vymklo z ruky. :D )
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2013 19:18

(Ty jo! :shoced2* :D)

+vrátí se asi za dvě hodinky, předá si nějaký posunky se Sanzama, jestli už je vevnitř bezpečno a pak tam vleze zadním vchodem, kdyby jakože náhodou, koukne do kuchyně, kde Jean vaří, tak mu sebere pár dobrot, pod prstama a culí se na něj a na Lockeho taky+ Tak co? +přijde k němu+ Jak to šlo? Skočil nám na to? Seš nějakej bledej. +měří si ho starostlivě pohledem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2013 21:25

Šlo to výborně, myslím, že to zbaštil. Večer tam skoro určitě budou. +zazubí se, ovšem tvář přitom zkřiví bolestí+ Ten ptáčník měl nějak výhrady, ale s tím jsem počítal už je to skoro dobrý. Jean se o to postaral. +pohyby má sice ještě trochu opatrný, ale celkově je v podstatě provozuschopnej+ Co ty? Vyřídilas cos potřebovala? Nesledoval tě někdo? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2013 21:39

+překvapeně zvedne obočí+ On ti něco udělal? Co ti udělal? +vyvaluje oči a opatrně ho osahává+ Neměla bych to zkontrolovat? +zeptá se děsně nenápadně+ Určitě bych to měla zkontrolovat, aspoň trochu. Ne že bych Jeanovi nevěřila, ten má moji naprostou důvěru. +koukne na Jeana+ Ale mohl tě nějak magicky tento!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2013 21:58

+mávne rukou, jako ať se nevzrušuje+ Já nevím jak to dělá. +pokrčí rameny+ Takhle kmitá prstama a trochu to bolí. +předvede jí to+ Už jsem to párkrát zažil, za chvíli to přejde a ani to tak moc nebolí. +dělá ramena+ Kecá. +přeruší ho Jean+ bolí to jako by to někdo lámal všechny kosti najednou a pak je zase narovnal. +koukne na Lockeho přezíravě, ať si jako nehraje na hrdinu+
Nó, asi bys to měla zkontrolovat. +zavrtí Locke vážně hlavou, ale oči mu blýsknou+ Mohl bych bejt magicky potento. Pojď, jdem to zkontrolovat. +čapne ji za ruku, přinutí svoje tělo fungovat, a odvede si ji do jejího pokoje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2013 22:28

+zasměje se+ Jasně, ty hrdino. +dá mu pusu na tvář a v pokoji ho hodí na postel+ Promiň. +usměje se, když jí dojde, že to nebylo moc šetrný, ale klekne si tam k němu a vyhrne mu košili, promne si dlaně a sáhne mu na kůži. Vážně ho kontroluje, nejde o žádnou sexuální provokaci, tedy víceméně, rozhodně ne prvoplánově. Dlaněmi mu jezdí po kůži a kouká, jak se u toho tváří, neomylně najde ty místa, kde to bolelo nejvíc, z dlaní jí vychází příjemné teplo a trošku to v Lockem rezonuje, jakoby rozechvívá, ale je mu líp a líp a taky teplejc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí