Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:35

já plácám v jednom kuse. +mávne rukou+ někdy mám pocit, že toho mám v sobě tolik, že bych mohla mluvit a mluvit hodiny, a stejně by to nebylo všechno pryč. +pousměje se+ já vím. +usměje se, koukne na něj, a vtiskne mu pusu na špičku nosu+ tak mě líbej. jako kdyby nic jinýho neexistovalo. Jako kdybys nechtěl nic na světě víc. +pošeptá mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:38

No a proč nemluvíš se mnou? Já jsem tu přece taky od toho, abych tě poslouchal. +usměje se na ni+ Budu tě líbat. +pousměje se a skloní se k ní a políbí ji, vášnivě a vroucně a jako by nemělo být zítra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:41

protože jsou to jenom blbiny, a za pár let bys toho měl plný zuby. +uculí se vesele, pohladí ho pod trikem po zádech+ jo. +vydechne a líbá ho, nechá všechno ostatní zmizet a jen se k němu tiskne a oplácí mu každej dotek, každej pohyb rtů, a tak pěkně se to v ní svírá+ tenhle pocit. ten nechci nikdy ztratit. +vydechne tak rozechvěle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:43

hele, to nech na posouzení mě, jestli mě to bude otravovat nebo ne, jo? +zasměje se a obejme ji a líbá ji a líbá, jako by nemělo být zítra+ Nenechám ho nikdy, aby se vytratil. +pousměje se a ještě chvilku ji líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:48

jo? jakože ty mi úplně upřímně řekneš, až toho budeš mít dost, že už toho máš dost? +zazubí se+ tomu sám nevěříš. +uculí se, a ještě ho líbá, dlouho a krásně, sklouzne mu rukama po zádech, pohladí ho po zadku a trochu se k němu přitiskne, ne že by chtěla nutně dělat nemravnosti, ale má ráda ten pocit lehkýho vzrušení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:51

No jasně, že řeknu, úplně upřímně. +přikývne jistě+ Ale jakože ti to neřeknu, protože to se nestane nikdy. +zazubí se na ni+ +trochu se k ní tiskne a je na něm trochu poznat, že ho to vzrušuje, ale ne úplně do tvrda, trochu se o ni otře a uculí se do polibků+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:54

já myslím, že kecáš. +zasměje se, ale pěkně, chytne jeho rty v polibku a přitiskne se k němu blíž, trochu cítí po kůží to příjemný chvění, ale nejde po tom nijak divoce, jen ho chce mít u sebe a cítí přesně tohle+ pořád mě chceš. +zazubí se tak spokojeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:56

To jako, že mi moje vlastní žena nevěří? +zasměje se+ To ji budu muset zlechtat. Zatrest. +směje se a ještě ji zlíbá+ No jistě, že chci. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 23:00

nooo tak uvidíme. +zasměje se mezi polibkama a oči jí svítíí+ ty mi totiž nikdy neřekneš ne. +uculí se+ no jo, já vím... ale někdy je pěkný to cítit a slyšet. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 23:04

No já tady taky nejsem od toho, abych ti neříkal ne, ale abych ti říkal ano. +zazubí se na ni zlíbá ji+ Kdykoliv, lásko. +uchichtne se a ještě se o ni trochu otře a zlíbá ji a kousne ji do spodního rtu+ Seš boží.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house