Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:04

+natáhne sophii rukávky a jde s ní do moře, chvilku ječí, jak jim studená voda plácne na břicho, a pak si ji vezme do náruče a houpou se vždycky když přijde vlna, plavou spolu a sophie kope nohama jak ariela ocasem a vykřikuje jak je mořská panna, a zatím se nebe nad nima začne pomalu zatahovat, protože přichází bouřka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 21:08

+koukne na nebe a mávne na ně+ Pojďte holky! Bude pršet! +zavolá na ně a mává aby vylezly a jde pobalit věci na pláži a sebere to všechno do rance do deky+ Holky!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:12

já nemůžu! +zavolá na něj, jak fouká vítr, vlny se trochu zvednou a zaženou je trochu dál od pobřeží, a Vicky musí držet jednou rukou sophii, takže se jí špatně plave a trochu s tím bojuje, než se dostane ke břehu, kde dosáhne nohama na břeh, aby odtamtud vylezla+ utíkej k tátovi, sophi. +pobídne ji, protože se jí dost pletou nohy námahou+ musíme dolů, ať nezmoknem. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 21:13

Majk Bjůkenen už letí! +mávne na ně a jde za nima do moře, pomůže jim na břeh a vezme melou do náruče+ Dobrý, kočko? +usměje se na ni a chytne ji za loket, aby se jí líp šlo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:16

to byl mitch. +zasměje se, a vděčně mu sophii podá+ jo, já jsem jenom děsný máslo, hned se unavím. +uculí se, vezme si boty a šaty a pískne na robina+ tak honem děcka. +zazubí se a už prchají domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 21:17

No a Majk se ti nelíbí? +zasměje se a vezme všechny věci a už běží domů, když fouká čím dál tím víc a začnou kapat první kapky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:20

majk se mi líbí, ale nechce s náma do trojky. +zazubí se, a trochu funí, jak běží+ doběhni s ní domů, já vás doženu. +poprosí ho+ ať nezmokne a nenastydne. +posadí sophii na hlavu čepici, aby jí nezmokly vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 21:24

NO tak kdybys chtěla, tak já s ním promluvím. Nebo ho přivážeme k posteli a nic jinýho mu nezbube. +zazubí se na ni rošťácky až doběhnou k domu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:27

a pak ho budeme lechtat? +zajímá se sophie, co budou dělat se svázaným majkem, a vicky trochu zvolní, kouká na ně jak běží, a když je sophie vevnitř v suchu a v teple, spokojeně se usměje a nespěchá, zvedne obličej nahoru na déšť a užívá si kapky na tváři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 21:31

Přesně tak, drobku. +zazubí se na malou a polechtá ji+ Budeme ho lechtat, dokud se nepočurá! +chytne ji do náruče a vahoupne ji do vzduchu, hele, máma chce zmoknout! +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house