Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 22:36

No, tak to musíme přece zkusit, co když to vydržýím třeba i hodinu a půl! +zazub íse na ni+ O mě se neboj, kočko, já se budu starat o tebe a o dětui a ty si budeš odpočívat, platí? +podá jí ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 22:41

promiň. +usměje se na něj omluvně+ já mám zase trochu paniku z toho nechat tě ty věci dělat. +přizná se, protože s ním chce jednat na rovinu+ nechci tě... uvázat, já prostě... nechci abys ty věci dělal, protože máš pocit že musíš. +pokrčí rameny+ ale věřím, že seš dospělej, a víš co děláš. +přemluví spíš sebe než jeho, a chytne ho za tu ruku+ jo, platí. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 22:44

No, ty se na to díváš úplně blbě, totiž. +zazubí se na ni+ Musíš se na to koukat jako na hru. Já to beru jako hru. bude to přece zábava. A kdykoli se můžeme prostřídat. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 22:47

já se na všecko dívám úplně blbě. +zasměje se+ ty jsi báječnej, víš? +usměje se, palcem ho pohladí po prstýnku+ já se jdu kouknout, jestli se to moje dítě někde nezabilo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 22:53

No tak to už se nedá nic dělat. +zazubí se na ni+ když jsem boží, že jo. +mrkne na ni+ Já jdu s tebou. +zvedne se+ Já myslím, že někde dělá zase bubliny. +tipne si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 23:00

dá se dělat že mě políbíš. +uculí se+ no na zahradě by to tak nevadilo. +zasměje se, vyjde ven, a tam sedí robin v záhonku bylinek a hrabe do něj díry, a sophie chodí za ním a hází do těch děr různý věci co našla, jako třeba vickyin telefon, klíčky od auta, papírky od bonbonů, a tak+ deláme poklad. +oznámí jim+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 23:01

Oh to dělám opravdu rád. +zasměje se a chytne ji ještě a políbí jin a pořádně a dlouze, aby jí to chvilku vydrželo a pak s ní vyjde na zahradu+ Jo? No to ste ale moc šikovný, že děláte poklad. +zasměje se a koutky mu cukají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 23:27

+tak to to musíme dělat častějc. +zazubí se, a oplácí mu polibky+ joo? +vytáhne honem ty důležitý věci a odhrne z nich hlínu+ no a co kdybysme radši udělali poklad z něčeho dobrýho? třeba čokoládový penízky? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 23:32

Jo! Já chcu čokoládový penízky! +vyhrkne Byron, ale pak se trochu uklidní a uculí se+ Co ty na to prďolko, tohle Robin nevyčmuchá a taky musíme nakreslit pořádnou pirátskou mapu k pokladu. +pousměje se a posbírá klíče a mobil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 23:40

tak víte co, já vám udělám cestu za pokladem, co vy na to. +uculí se+ a vy potom budete muset hledat. ale nesmíte se koukat, jak to chystám. +přimhouří oči+ přísahejte na kočičí svědomí! +zvedne prst+ šup dovnitř! +zažene je, vezme si blok a tužku a začne kreslit mapu k pokladu a různý nápovědy a pomůcky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house