Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 21:17

To bysme měli? Takovejch se ještě naučí, to bych vůbec znepokojenej nebyl. +zasměje se+ Jenom musíme počítat s tím, že ho použije v tom nejnevhodnějším okamžiku. například před mou matkou. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 21:21

ach jo. +zasměje se, zajde s ním dovnitř, a když Chris sejde dolů, pořádně a pevně ho obejme, pač už se dlouho neviděli, proberou jak se kdo má+ no... a taky jsme ti přijeli sdělit, co je u nás novýho. +uculí se, koukne na byrona a chytne ho za ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 21:29

+pozdraví se s ním a proberou nějaký blbiny a pak se uculí a začne se culit ještě víc+ No jo, něco novýho. +přikývne a olízne si rty a uculí se na Vicky+ Řekni to ty, kočko. Ty to umíš líp.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 21:32

+uchichtne se, protože je roztomilej+ no, já to taky neumím říct nějak speciálně. +zasměje se+ jen že... od příštího roku bude mít sophie ségru. +uculí se a na byrona se zazubí, a Chris na ně vykulí oči+ to je.. vážně? jsi těhotná? +koukne na ně překvapeně+ no... tak to gratuluju. +usměje se, a oba dva je obejme+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 21:34

No, umíš to říct líp než já. +uculí se na ni+ No to jsme, teda Vicky je, ale prožíváme to všichni. +zasměje se+ Já, doufám, jí pomáhám. +pohladí ji po ruce+ Není to boží?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 21:39

moc mi pomáháš. +pousměje se, a Chris na ně chvilku tak kouká+ v životě by mě nenapadlo, že to zrovna vy dva dotáhnete tak daleko. +pousměje se+ takže čekáš holku? +uvědomí si+ To je báječný. +přikývne s úsměvem+ zůstaňte tu jak dlouho chcete, Van bude ráda, že si má s kým hrát.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 21:44

Že jo, mě by to taky nikdy nenapadlo. +zasměje se+ Ale prostě se to nějak vyvinulo. +uculí se+ No, my tu zůstaneme. +pousměje se+ Sophi v poslední době trochu zlobí. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 21:45

jo? +musí se Chris zasmát, trochu škodolibě+ Vanesska byla mezi druhým a třetím rokem naprosto nesnesitelná. kdyby nebyla moje, asi bych ji zabil. +uculí se+ ono to zas přejde. +mávne rukou+ možná taky trochu žárlí, ne? +koukne na ně a vicky se tak zaraženě podívá na byrona+ myslíš? už teď? +našpulí zamyšleně pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 črc 2018 21:50

Že jo,. Že to přejde. +koukne na něj s nadějí Byron a zasměje se+ No, že by žárlila? Mě se nezdá, mě spíš přijde, že se na ni těší, je moc hodná. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 črc 2018 21:54

přejde, pak zas přijdou jiný lahůdky. +zazubí se na ně Chris, dojde s nima do kuchyně a postaví jim na kafe+ to jo, asi se těší, ale taky si uvědomuje, že se věci změní. +pousměje se+ pamatuju si, jak vicky vyváděla, když se měla narodit Alex. +uculí se a Vicky protočí oči+ že už vás nebude mít jen pro sebe. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house