Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 20:43

Pitomci, normálně klidně spí až do poledne. +protočí nad nimi pobaveně oči+ A Brouk ukradl svoji první mrtvolu, úplně sám. +usměje se pyšně+ Ts, kam si jako myslíš, že jdeš? +koukne na ni přimhouřenýma očima, stáhne ji za ruku zpátky do postele, a pořádně ji políbí, usměje se na ni a teprve pak ji pustí vstát+ Já jenom abys náhodou nezapomněla. +uculí se, taky se zvedne a spokojeně se protáhne a zívne na celý kolo+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 20:57

+se smíchem přistane zpátky v posteli a oplatí mu polibek+ Jdu vstávat, protože sem brzo někdo vtrhne. To se neboj. Já nezapomenu. +políbí ho ještě jednou a pa vstane a začne se oblíkat a upravovat, aby taky vypadala trochu k světu, umyje si obličej a učeše vlasy, to moc nejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 21:22

Aspoň by měli co závidět. +zazubí se, vyhrabe někde svoje kalhoty a tuniku a dojde k ní, postaví se za ni, rukama spočine na jejích bocích a kouká jí přes rameno do zrcadla+ Mně se líbíš víc takhle. +rozcuchá ji ještě víc a uculí se, jak jí zrzavý kudrny divoce trčí kolem obličeje, políbí ji zezadu na krk prsty jí hladí na břiše pod halenou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 21:30

+zasměje se, jak jí rozcuchá vlasy a několika pohyby se pokusí si je zase upravit, ale pak se k němu otočí, tak, aby ji pořád objímal+ A ty se mi líbíš víc takhle. +usměje se a stáhne mu vlasy dozadu a sváže černou stuhou, spokojeně se na něj koukne, obejme ho kolem pasu a políbí+ Tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 21:37

Máš to marný Kůstko, neposlouchaj. +zazubí se, vyčeše jí prsty vlasy na vrcholek hlavy a sváže je tam stužkou, takže jí všechny trčí nahoru jako vodotrysk+ Parádní. +obhlíží svoje dílo se smíchem+ Sokolník se vzdá boje a padne ti k nohám. +mrkne na ni+ Hmm... +prohlíží si sám sebe v zrcadle+ Vypadám pěkně zazobaně. +uchechtne se , oplatí jí polibek a pohladí ji při něm po zádech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 21:44

+koukne na sebe do zrcadla a vyprskne smíchy+ No to snad ne, že to nemyslíš, vážně, že ne Locke? +koukne na něj prosebně a koutky úst jí pořád cukají+ No jo, ty seš zazobanej zloděj. Náhodou vypadáš elegantně. +ještě jednou si ho zálibně prohlídne+ Tak pojď, nebo to Brouk už nevydrží a cvokne se nadšením. +zasměje se a vyrazí ke dveřím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 22:22

Smrtelně vážně. +přikývne s kamennou tváří a ještě jí ten culík trochu utáhne+ Děsně ti to sekne. +uculí se trochu+ To teda jsem! +zazubí se+ Nemáš náhodou nějakej nápad, co bych s tím naším majetčkem měl dělat? +koukne na ni se smíchem, ale myslí to i trochu vážně+ Elegantně, to jsem si vždycky přál. +koukne na sebe útrpně, ale nechá to tak, a jde s ní ven z pokoje, protože už mu taky pěkně kručí v břiše+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 22:34

+po cestě mu se smíchem stáhne tu mašli z vlasů a sobě to taky sundá, takže zase vypadají jako lidi+ Tak co, Brouku? +usměje se na něj a sedne si ke stolu+ Jak pokračuješ, slyšela jsem, že ses vytáh, takže můžeme pokračovat v plánu, hm? +vezme si opečený chleba+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2013 22:46

+zatváří se zkroušeně, když si zničí účes, co jí tak pracně vytvořil+ A taková jsi mohla bejt obletovaná. +zavrtí zklamaně hlavou, ale dá jí pusu na tvář, usadí se, nandá si porci jak pro regiment, poslouchá Broukovo nadšený brebentění o bezchybným plánu a okázale ignoruje Sanzy, co se na ně culej a dělaj nemravný pohyby+ Dobrá práce, Brouku. Už jsi pravej Pán Parchant. +pochválí kluka+ Takže. Provedem to dneska večer. +sdělí všem, a atmosféra trochu zvážní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2013 23:06

+namaže si na chleba máslo a naznačí Sanzům, posunkama, že Lockeho skolila, musí se u toho culit jak blázen+ Dneska? Tak jo. +přikývne a v hlavě se jí rozběhne její vlastní plán, její vlastní mrtvola+ Půjdu si ještě něco zařídit, zjistit. Kvůli Sokolníkovi. Vy ho zatím kontaktujte. Nevíte, co ta svíčka udělá, když přijde, takže já tu radši nebudu. Nebo mám? +zeptá se tázavě a koukne na Lockeho+ Ale fakt bych se ještě potřebovala kouknout na to místo v docích.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí