Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 22:54

+chvilku na ni kouká+ Vůbec nic si z toho nedělej, kočko, nemusíme mít ještě milion dětí, jenom proto, že si to myslí mí zkostnatělí rodiče. +chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 22:58

jenže to si nemyslí jen oni... to je všude. "jé, a kdy si pořídíte ještě chlapečka?" jako kdyby každej musel mít páreček. +odfrkne si, ale pak zavrtí hlavou+ já vím že ne. +usměje se a pohladí ho po prstech+ to je na nás. a důležitý je, co si myslíš ty. +pousměje se a odstrčí skoro prázdnej pohár+ ty a sophie, a nic víc. +zopakuje si to spíš pro sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 23:00

Lidi jsou pitomí, vůbec je neposlouchej. +usměje se na ni a obejme ji a dá jí pusu a vůbec+ Jo, na tom záleží nejvíc, na naší rodině, na nás. A na tobě. +přikývne+ Ostatní ať si naprděj.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 23:03

+musí se usmát, když ji obejme, a vtiskne mu ještě jednu, a přijde jí to moc pěkný+ jo. +přikývne souhlasně+ ale bude to těžký, víš to? +usměje se a koukne na něj, jak je u něj v náručí+ dvě děti. musíme se snažit, aby nám zbyl čas i bejt jenom spolu. a nebejt jenom rodiče. +umíní si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 23:05

No jo, bude to náročnější. +přikývne a chvilku přemýšlí+ Ale myslím, že to bude v pohodě, kočko. Já budu dávat pozor, abysme to zůstali my a měli na sebe čas.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 23:09

jo, máme jeefese. +uculí se+ a možná bysme si mohli občas najmout nějakou chůvu. nějakou starší. +uculí se a přimhouří oči, aby ho nenapadaly žádný nápady+ já vím, že to se mnou není jednoduchý, když jsem těhotná. +pousměje se+ Ale nechcu o to přijít... o tohle, víš? když jsme jenom spolu, když mi dáš pusu jen tak, protože se ti prostě chce, nebo mě pohladíš jen když jdeš kolem. A jak se na mě někdy díváš, jako kdybych byla to nejhezčí na světě. +uculí se a trochu zrudne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 23:11

Třeba nějakou sedmdesátiletou paní? Ty jsou sexy. +zazubí se na ni, potože to nebvydrží a rozesměje se+ Seš boží když seš i nejseš těhotná. +pousměje se a pohladí ji po ruce+ Kočko, ty jsi nejhezčí pořád. Na celým širým světě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 23:15

jo, nějak tak. +zazubí se+ no budeš to muset zase půl roku vydržet. +uculí se+ Ale na tu dovolenou pojedem, slibuju. +usměje se, a dopije svoji limonádu+ tak co, půjdem se projít, než budeme muset domů? +navrhne a usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 23:25

Však to zvládneme, spolu. +usměje se na ni a pohladí ji po ruce+ Jasně, půjdeme se projít. +přikývne a vstane a chytne ji za ruku a pomalu vyrazí k parku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 23:29

jo. +usměje se, dojde s ním do parku a prochází se tam po cestách, povídá si s ním a dělá si srandu z kolemjdoucích lidí, vymejšlí jim praštěný příběhy, a hodně se s ním směje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House