Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 20:49

+usměje se a nkaloní se k ní, aby jí dal pusu a dá jí velkou a pak zaplatí a v čekárně si sedne vedle ní a taky kouká na plakáty a snaží se aby se mu neudělalo blbě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 20:52

+pohladí se po břiše a zadoufá, že jim nabídnou externí dělohu, koukne na byrona a trochu se uculí, a poněkud mu mačká ruku, když v tom vyleze sestřička a pozve je dovnitř+ Už! jdem. +přikývne vytřeštěně, vejde dovnitř a posadí se na lehátko. Doktor vypadá celkem mile, tak pookřeje a vykládá mu všechny svý potíže, a pak trochu zbledne, když jí chcou brát krev+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 20:55

To bude dobrý, lásko, jsem tu s tebou. ++usměje se na ni a drží ji za ruku i když jdou dovnitř, i když se tam ona posadí+ Zvládneš to, kočko? Nějak jsi zbledla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 20:58

jo, já se jenom nesmím koukat. +přikývne, skousne si rty a kouká na něj na druhou stranu, aby tu jehlu neviděla, a trošku mu mačká ruku, ale zvládne to a dostane náplast se zvířátkama+ Hcg vypadá ve správných hodnotách... +pochválí je doktorka+ a ještě ultrazvuk. +pobídne ji s úsměvem a Vicky si lehne na záda a vyhrne triko, břicho ještě moc nemá, spíš jen takovej kopeček mezi pánevníma kostma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 21:02

Tak se koukej na mě. +zazubí se na ni a udělá pár obličejů a zašilhá, aby se na tu jehlu tak moc nesoustředila+ Jů ultrazvuk! +zbystří Byron+ Je tam už něco vidět? Je tam idět, jestli to bude holka nebo kluk?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 21:06

+trochu se hihňá, ale optrně, aby se jí netřásla ruka a nevytrhla si jehlu, a pak je to najednou dobrý+ to skoro nebolelo. +usměje se, nechá se opatlat gelem a trochu vypískne, že to studí, a pak už jí tam jezdí ultrazvukem a na obrazovce se objeví miniprcek, má i ruce a nožky, a Vicky se děsně rozculí+ No... je ještě celkem brzy, ale je to vidět docela dobře. +přikývne doktorka+ Dítě už má viditelný pohlavní hrbolek, takže to můžu určit tak s 80% jistotou. Chcete to vědět? +usměje se na ně+

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 21:10

Páni, už tak brzo se to dá zjistit, jo? +hvízdne a kouká na ten obrázek a pak na Vicky+ Co myslíš, kočko? +zeptá se jí+ Já nevim.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 21:14

hm? +koukne na něj zmateně, pač nedávala pozor o čem se baví, jelikož civěla na obrazovku a culila se jak pako, jak tam to cosi klepe rukama a třepe nohama+ jo, no... jak chceš. +usměje se+ mně je jedno, co to bude. Klidně se nechám překvapit. Ale nevadí mi to vědět. +zavrtí hlavou, a je z toho taková trochu naměkko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2018 21:16

Tak... my se zatím necháme překvapit asi. +ucul íse Byron a koukne na Vicky+ Kdyžtak si to můžeme nechat říct pozdějc, ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2018 21:21

jo, to můžem. +usměje se na něj tak děsně pěkně, a už zase civí na tu obrazovku+ Dobře. +usměje se doktorka+ Samozřejmě, na kterékoliv kontrole. čím bude větší, tím si budeme jistější. Nebo můžete zavolat, bude to napsané ve vaší kartě. +přikývne, a aspoň jim pustí zvuk, aby slyšeli děsně rychlý bušení malýho srdce+ Páni. +vydechne jenom+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House