Sophie je andilek. Takovej jedi andilek a obcas trochu sith ale co uz. +zasmeje se a polibi ji jeste+ Jo chtela. +prikyvne+ Tak jsem ji nechal. Skoro sme se nevesli do postele kolik si tam natahala plysaku. +zasmeje se+
ona je boží. Musím ještě zabalit ty dárky pro ni. +pousměje se a líbá ho, protože jí to chybělo+ děsně se mi stýskalo. +uculí se na něj+ mohla by s náma spát i dneska? chtěla bych si ji potulit. +usměje se+
Jasne ze mohla. +usměje se a prikyvne+ a plysaky dame zpatky do pokojicku nebo si mam jit lehnout na gauc? +zasmeje se+ A chces poct dort nebo ho mam objednat?
nee, ty musíš bejt u mě. +uculí se na něj+ No, to zvládnu upíct, jenom nějakej jednoduchej. +usměje se+ ale budeš mi muset pomoct nafukovat balonky. +uchichtne se a vyleze z auta+ Už je tak veliká. +pousměje se+
Papa, princezno. +pousměje se a zamává jí taky a chytne Vicky za ruku, jak dou ven+ Vezmeme ssi taxíka? +navrhne, když vyjdou na ulici+
+obuje se a vezme si tašku a když ji chytne za ruku, musí se usmát, pač jí přijde moc pěkný, že se s ní pořád chce vodit za ruku+ jo, to bude nejlepší. Na autobus je moc vedro. +přikývne, a když jim Byron přivolá taxíka, vleze si dozadu a cestou začne bejt trochu nervózní, aby bylo všechno v pořádku+
Vžyť to bude v pohodě. +usměje se na ni+ Udělaj ti ultrazvuk a já tam nebudu moct nic najít, doktorka mi to bude muset ukazovat pětkrát a pak nás vyhodí, když bdu chtít taky ultrazvuk. +zazubí se na ni a dá jí pusu do dlaně+
jo, a všechno bude dobrý. +uculí se, nakloní se k němu a trochu se přiškrtí pásem ve snaze dát mu pusu, a za chvilku sou u doktora, vystoupí z auta, počká na něj a vejdou spolu do čekárny. Tak se tam posadí a kouká po stěnách na ty plakáty na kterejch je vidět, jak děloha postupně utlačuje všecky ostatní orgány+