Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Moderátor: Victoria

Re: Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 23:49

Tak jo, myslím, že to bude sranda, Angie je super,ale má hold smůlu na chlapy. +zasměje se potichu a vznáší se s ní ve vodě a trochu se kolem ní točí adá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 23:54

Jo, chtěla bych, aby jí to vyšlo. +pousměje se+ Co Majk, má někoho? že bysme je dali dokupy? +uculí se+ my jsme byly taková tragická dvojka. +uchichtne se+ Ten koncert byl vážně dobrej. Jste fakt skvělý. +usměje se+ a ta písnička cos složil byla taky krásná. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 23:55

No, třeba by Majk chtěl, tak já s ním o tom pokecám. +zazubí se na ni a už to úplně vidí, jak jim založí šťastnej život+ Jo? Líbila se ti? +uculí se na ni+ No, však já ji taky skládal pro tebe, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 00:01

Ona je moc fajn, určitě by se mu líbila. +uculí se+ A jak se majk vůbec má, půjde s náma do trojky? +zazubí se na něj+ Jo, moc. +usměje se a oči jí tak pěkně svítí+ Jo? to jsem fakt ráda. Já jsem si nebyla jistá. +pousměje se+ Byla boží, povedla se ti. +chytne ho do dlaní a trochu dojatě ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 00:02

A myslíš, že on by se líbil jí? Je fakt, že on není tak šílenej, jako ona. +zasměje se+ A má tu maminku... +zamyslí se, ale pak se rozesměje+ Jo? No tak to jsem rád, moc rád, kočko. +uculí se na ni a oplatí jí polibky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 00:06

No jo, asi by nebyli úplně ideální jeden pro druhýho. +pousměje se+ Já bych jen hodně chtěla, aby všichni okolo nás byli šťastný. +uculí se+ Jo, byla fakt... taková osobní. +usměje se a jemně ho líbá, dlouze, vplete mu prsty do vlasů a pak se z chůvičky ozve pláč+ Uhm. +povzdychne si a lehce se odtáhne+ Gotham mě potřebuje. +uculí se na něj, vytáhne se z vody, omotá kolem sebe ručník, a vyběhne nahoru do pokojíčku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 00:16

Třeba jo, kdo ví. +uculí se na ni+ Když je seznámíme, tak se nic hroznýho nestane, no ne? Co my víme, jak to dopadne. +uchichtne se, když se ozve ten pláč+ A pomocník hlavního hrdiny též nastupuje na scénu! +zavýskne a s ručníkem kolem pasu se žene za ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 21:01

+vleze si k nim do bazénu a sophii nandá rukávky, aby si mohla plavat sama, a ona kope nohama jako ocasem a děsně po nich cáká, vicky se opře o kraj a nechá je dělat kraviny a nastavuje se na trysky pod vodou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2018 21:20

+dělá tam vlny a řve jako lochneska, protože chvílema je lochneska a chvílema mořskej muž a někdy ji podplave a vynoří se za ní a cákají na sebe, ale malou nechá dycky vyhrát a je z toho uchechtanej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 21:23

+přijde jí to děsně pěkný, jak si tam spolu hrajou, a sophie se děsně směje a výská a pluje a honí ho tam, a Vicky ho nenápadně odplave a v nestřeženým okamžiku mu stáhne plavky pod zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London