Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Remus » 22 dub 2018 16:04

To já vím. +usměje se+ A o tom vůbec nepochybuji. +přikývne, usadí sedačku s Nickem do auta a posadí se na místo spolujezdce+ To zní dobře, tenhle týden máme několik dodávek, takže bych tam radši byl. Ten příští bude mnohem volněji. +usměje se+ Jenny tě pozdravuje. +vzpomene si, když o ní začne+ Vzkazuje ti, že ten koláč, cos mi posledně nabalila ke svačině, byl báječný. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 30 dub 2018 21:24

+Styx zachvátila velká cestovní horečka, shání si všechny zajímavé materiály o Egyptě, aby byla na dovolené chytřejší než Remus :D , oběhá si s Remusem nějaké to očkování a den před odjezdem balí kufry a organizuje hlídání+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 30 dub 2018 22:38

+opatrně našlapuje kolem :D a chodí z práce celkem pozdě, protože si musí zařídit volno na dovolenou, a taky si hodně hraje s dětmi, do zásoby. Den před odjezdem snáší věci a další knihy, které si naprosto rozhodně musí vzít s sebou, a málem zapomene na plavky :D+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2018 00:14

(to by mě zajímalo, jak se to dělá hrát si s dětmi do zásoby :D) +když má svoje sbaleno, pustí se do balení Remusových zavazadel, protože chlapi jsou v tomhle děsně nepraktičtí. Po očku sleduje Remuse, jak si tam snáší pomalu půlku knihovny, jako by se chystal spíš na pustý ostrov+ To všechno si chceš brát sebou? Vždyť nám to potopí loď +dobírá si ho se smíchem, ale pečlivě a bez řečí mu naskládá ty knihy do bezedného kufru+ Myslíš, že si taky můžu vzít plavky? Abych tam nebudila veřejné pohoršení +uculí se a naskládá do tašky ještě nezbytné drobnosti jako dezinfekční krém na ruce, opalovák s vysokým faktorem, mince na bakšiš, placatku se slivovicí a samozřejmě Antinal :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 kvě 2018 16:19

+do zásoby pro sebe, ne pro ně :D+ Ale tahle je o staré říši, a támhleta o stavitelích pyramid. +uculí se+ No... možná bychom mohli některé nechat doma. +připustí, a přidá ještě foťák a nabíječky k němu+ No jistě, přece bych nemohl dovolit, aby ses mi tam koupala nahá. +zasměje se, a přehlédne jejich zásoby+ Myslím, že jsme připravení na každou situaci. +pousměje se+ A co zapomeneme si kdyžtak dokoupíme. +usoudí+ Těšíš se? +usměje se na ni a obejme ji kolem pasu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2018 21:02

Achjo, zase budeš chytřejší než já +uculí se+ Ale to na tobě právě miluji, jaký máš široký přehled o všem +políbí ho něžně+ Nahá? +pobaví ji, jak to pochopil+ Já jsem myslela, jestli nebudu budit pohoršení právě v těch plavkách +jak jsou tam všechny ženy zahalené+ A ne, burkiny na sebe rozhodně nevezmu +zašklebí se se smíchem a pak ho taky obejme kolem pasu+ Hrozně se těším. Už se nemůžu dočkat. Bude to úžasná dovolená.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 kvě 2018 23:04

To si nemyslím, posledních pár dní jsi jen ležela v knihách. +zasměje se+ Když se budeme koupat v turistických oblastech, neměl by to být problém, tam jsou snad na bělošky v plavkách zvyklí. +uculí se+ Možná se za tebou budou otáčet, protože jsi světlá a blond. +pousměje se+ A nebo protože jsi krásná. +dodá a vtiskné jí polibek na rty+ Málem bych zapomněl... +uculí se, vezme ji za ruku a vyvede ji na zahradu. Venku je sice podzim, takže tam nic moc nekvete, ale stačí trocha magie, a jedna z velkých větví se na okamžik obalí hromadou květů, aby ji pod nimi mohl políbit+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 kvě 2018 12:30

Tak se budeme s vědomostmi vzájemně doplňovat +rozsekne to s úsměvem+ Ale my se do turistických oblastí, kde se dá legálně koupat v plavkách, asi nejspíš nedostaneme +dumá+ A v Nilu se rozhodne koupat nebudu. Být hlavním chodem na jídelníčku krokodýla mi jednou stačilo +zasměje se, jak se jí vybaví ta výprava do Indie+ Vlastně asi ani plavky potřebovat nebudu +uculí se, ale i tak si je přibalí, takový titěrný kousek oblečení jí moc místa nezabere+ Ale prosím tě, ti domorodci jsou už zvyklí na exotické - čili blonďaté bledule - turistky +mávne rukou, ale kompliment ji samozřejmě potěší+ Co... + kouká, kam ji to vede a když se postaví pod rozkvetlou třešeň, hned ví+ Se bojíš, že bych ti uschla, viď? +zahihňá se a pak se postaví na špičky, obejme ho kolem krku a něžně a dlouze ho políbí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 kvě 2018 20:25

Můžeme se zdržet, až doplujeme na konec naší plavby. Třeba v Alexandrii, nebo v Hurghadě. +navrhne+ Jak se nám bude chtít. A nebo najdeme bazén. +zasměje se+ Jsem zvědavý, jak moc bude Nil špinavý. +zamyslí se+ Stejně si myslím, že se otočí. +uculí se, a pod třešní ji obejme a pěkně důkladně ji políbí, protože tradice se mají dodržovat+ To přece nemůžu dopustit. +usměje se jí do rtů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 kvě 2018 22:25

Hm, to je vlastně skvělý nápad. Po tom úmorném putování pouští se ještě rádi vykoupeme v moři +přikývne nadšeně+ Tak pokud se budou jenom otáčet, to mi nevadí. Budu s tebou, tak si nic nedovolí +usměje se a ještě ho chvilku líbá, dokud na uměle vykvetlé větvičce nezačnou opadávat okvětní lístky:)+ Tak konec erotiky... jdeme dobalit +uculí se a pak zmizí v domě, dokončí přípravy na cestu a pak si celé odpoledne hrají s dětmi+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse