od Asher » 23 úno 2013 23:10
+nakloní nepatrně hlavu na stranu, jakoby poslouchal hudbu, kterou nikdo jiný neslyší. Spší ale poslouchá poplašený tlukot jejího srdce. Pousměje se a pohledem zalétne k oběma dlakům, má v plánu mnohem víc, než nechat je si hrát samotné. Znovu se zadívá na Jasmine a když mu řekne své jméno pomalu přikývne.+ Je to zvláštní, jak někdy jméno vystihne jeho nositele. +pousměje se.+ V běžném životě jsem Asher. Teď jsem aztécký bůh. +rty mu zvlní povýšený úsměv, ale v očích mu zajiskří.+ Víte, bylo by vážně úžasné, takhle si vás tu nechat, jen sám pro sebe, ale...+zalétne pohledem k Jasonovi a Nathovi a všimne si, že Jason zamířil k němu. Nepatrně se pousměje se a znovu se jí zadívá do očí.+ Ať se teď bude dít cokoliv, nic se vám nestane, to slibuju, Jasmine. +řekne vážně, ale tak tiše, že ho může slyšet jen ona. S tím se otočí a zadívá se na Jasona, který natáhne ruku, aby si Jasmine převzal. Když se zadívá do jeho očí, jindy barvy letní oblohy, slabě se pousměje a k překvapení všech, vloží Jasmininu ruku do Jasonovy dlaně.+ Zatanči si s Jasonem, Jasmine...+vyzve ji hebkým, sametovým hlasem, není v něm žádný náznak příkazu, přesto není možné té výzvě, či snad prosbě, nějak odolávat nebo odporovat.+
Jsem přesně takový, jak vypadám.