Pokoj č. 9

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 9

Příspěvekod Charlie Weasley » 28 bře 2018 12:41

V Bukuresti? *obočí mu vyjede až někam do vlasů, protože tohle je teda neskutečná pecka * no do prdele *ježí se mu chlupy na zátylku jenom si to zkouší představit.* tohle ale..... *v hlavě mu to docela šrotuje, dříve býval docela chytrý kluk* chci ji vidět, mluvit s ní. Tak velký zásah do samotné její podstaty musel nechat nějaké nasledky....* nechci ti nic říkat, ale doufám, že jsi se za rozvedl dřív, než z tebe Syr udělala vdovce *protože nevěří že by to nechala jen tak.*
Jo v Tichomoří dívej *dojde k batkhu a po chvilce z něj vyloví peněženku. V tyma fotku mladé ženy, s krátkým rusýma vlasama jak sedi na utesu a divase na moře. A z profilu vážně vypadá jak Syrianino dvojče. * mazec co?
No vzhledem k tomu, že všechny mé skvělé plány vždy ztroskotají *rozhodí rukama* ja vážně sakra chlape nevím. *pak mu něco dojde* takze vy dva, jste spolu? *konečně se mu na tváři objeví něco velmi podobného úsměvu *
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 28 bře 2018 19:53

Jo, asi bude nejlepší, když hodíte řeč...+a že to bude asi fakt zábavná debata:D+ No, bylo trochu složitější, ale nakonec se vlastně zabila sama. S aktivní pomocí jedné bývalé členky smečky. +zavrčí trochu podrážděně. Tohle ho taky furt docela žere+ Hmm, tak to je teda fakt divný. Ale každej prý máme někde dvojče..+pokrčí rameny+ Možná bys mohl začít tím rozhovorem se Syr? +navrhne zkusmo a pak se usměje+ Jasně že jo, nebo myslíš, že bych ji nechal odejít, jen jsem ji po takový době našel? +zasměje se+ Kecá ti to z hladu, ne? +ušklíbne se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 12 dub 2018 18:56

jo, asi jo, takze bych s ni mluvil co nejdriv.? *Vypada jak kdyby se mu do obehu dostala uplme nova krev.* no trochu, asi * vi ze si vlkous dela srandu ale hlad vlastne fakt ma. * nevypadnem nekam do mesta? *prohrabne si vlasy a podiva se na Gabriela co on na to. Pak se ale zatváři * no vlastne * je trochu hodne v rozpacich* ja vlastne nemam prachy *pokrci rameny* do hajzlu, mel bych si hledat nejakoh praci a ne chlastat. Ug tak jsem dost ztroskotanec
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 12 dub 2018 19:36

Rozhodně, čím dřív, tím líp. +přikývne a pomyslí si, že to musí zařídit tak, aby tu show mohl vidět:D+ Nemáš prachy? +zvedne obočí a tak ho jako sjede pohledem a jakoby mnohé pochopil:D+ No hlady tě umřít nenechám. +zasměje se+ Práce počká, chlast nikoliv. Tak jdem do víru velkoměsta. +zašklebí se a zvedne se+ Ale pěšky nejdu, takže mě přemísti před můj byt a vezmem na projížďku Bestii. +zatváří se tajemně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 12 dub 2018 20:03

Hele prostě mě to stálo všechno co jsem měl, jasný? ale prachy si vydělám raz dva +ušklíbne se, jakože on není žádná socka.+ No oukej, ale musíš mi říct kam by to jako mělo bejt, vim já kde máš všude byt? +pozvedne obočí ve stylu starého Charlieho+ a teda já tě objímat nebudu +nakrčí nos a nabídne mu ruku.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 12 dub 2018 20:25

Jasný, nic jsem neřekl. +zvedne ruce a ten další pobavený úšklebek si teda odpustí:D+ No stačí do centra. +pokrčí tak ležérně rameny. Přece nebude mít byt někde na předměstí že jo:D+ Božínku, ty jsi ale citlivka. +protočí oči, chytí se ho a vyšle rychlou modlitbu ke svým oblíbeným bohům:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 12 dub 2018 20:36

Kam jinam +zakroutí hlavou a koukne po pokoji, jestli něco potřebuje, jo, mobil si vezme.+ tak můžem, a ne že mě pobliješ +jo, on si ten úšklebek neodpustí. Následně je přemístí do centra Gabrielova města :D+
Charlie Weasley
Mág

Předchozí

Zpět na Hotelové pokoje