Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 27 bře 2018 21:53

Dobře, nechám ti ho tady a večer budeme se Sophií nachystaný. +usměje se na ni políbí ji ještě+ Dobrou, kočko. +usměje se na ni a pohladí ji po vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2018 22:03

tak jo. +usměje se+ díky, miluju tě. +pohladí ho po prstech, zamává mu, a pak si ještě dáchne. vzbudí se kolem třetí, pustí si televizi, a z nudy posílá byronovi selfíčka, vtipný obrázky z netu a nemravný smsky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2018 22:05

+k večeři jí tam nechá poslat nějaký super jídlo a ještě víc super pudink, ale nemusí ho jíst, kdyby jí bylo špatně a taky jí posílá selfíčka, někdy i s jeho máti a večer jsou se Sophií nachystaný na skypování+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2018 22:14

+děsně moc se culí když jí dorazí sushi a spokojeně ho sní a vyfotí se jim s ním, chichotá se nad fotkama s lady a povzbuzuje ho aspoň po smskách, a večer jim zavolá+ ahooj! +zamává na sophii do kamery+ Ahoj cvrčku, jak se máš? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2018 22:23

+Sophie na ni kouká asi ze dvou centimetrů, než ji Byron odtáhne a ukáže jí, jak je vidí máma a kde oni vidí ji a Sophie jí nadšeně zamává a směje se+ Máme se dobře, že jo. +usměje se na ni Byron a Sophie přikývne děsně vážně+ meli sme blecku. +oznámí vicky seriózně a Byronovi zacukají koutky+ Kapustovej nákyp není břečka. +řekne jí+ Je! +trvá si Sophie na svým+ Mámě to chutnalo. +uculí se Byron+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2018 22:35

+jen se culí na to obří oko, a pak i na celou sophii+ božíčku, tak to jo. +zachová vážnou tvář, ale trochu se chichotá+ no tak to jsem ráda, že papáte takový zdravý věci. +pokyvuje+ a vzala jsi babičku do parku? +usměje se+ já už mám bříško skoro zdravý. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2018 14:53

Jo. Lobin lobil. +prikyvne Sophie a zasklebi se+ V bahne. +uculi se Sophie+
No jo vletel do bahna a trochu nas zacakal. Mati z toho byla na vetvi. +zasmeje se Byron+
Us se vlatis dom? +koukne na ni Sophie a zase vejra do kammery ze dvou centimertu jestli tam jako neni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2018 17:29

no teda, tak dostal vyhubováno? +uculí se+ to je ale zlobidlo. +pousměje se+ to se asi babička divila... +mrkne na byrona+ no... zítra, jo? až se jednou vyspinkáš. +vysvětlí jí+ táta mě přiveze zase za tebou. +culí se na to obrovský okolo v kameře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2018 19:46

No jo dostal. +směje se a zase Sophii odtáhne+ Tam mámu neuvidíš, tady se musíš dívat.
No jo. +řekne Sophie a pak se zatváří chytře a dělá jakože spí a pak se honem probudí+ Uz sem spala! +oznámí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2018 20:05

tady sem, ahoj! +uculí se a zámává jí+ nenene, takhle to nefunguje ty rozumbradu. +směje se+ musíš spinkat doopravdy, ale třeba tě táta nechá spát u něj, co? +usměje se pěkně+ už to bude za chviličku. ráno se podíváš na pohádku, dáš si snídani, a já budu na oběd doma, jo? +slíbí jí+ já už taky půjdu spinkat, aby nám to rychlejch uteklo. +zamává jí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House