Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 26 bře 2018 09:41

Ses desne pekna a desne moc boží. +uculi se na ni a pohladi ji po prstech protpze ridi a pak tamjde s ni az na pokoj a nenapadne jí okukuje ty zada co tam nema+ Jak ti je kocko? +zepta se ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2018 12:39

Zima na zadek. +zazubí se, vleze si do postele, a dopoledne tam s ním stráví vtipkováním, plánováním co budou dělat až se vrátí domů, jak Sophii musí nachystat první velikonoční hon na vajíčka, koukáním na telenovely v televizi, nebo tím, ž ho prostě jen tak drží za ruku. Občas někdo přijde ji připravit na operaci, napíchnou jí ruku, a po obědě, kterej ona nedostane, ji přijdou uspat+ Na sál nesmíte se šperky. +podotkne sestřička, tak si sundá naušnice, a pak taky snubní prstýnek+ pohlídáš mi je? +pousměje se nervozně na byrona+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2018 13:58

+je tam s ni a snazise ji zabavit aby na to nemylsela a mela setam aspon trochu dobre. Pak vezme jeji pserky a usmeje se na ni+ Pohlidam kocko. Az se vbudis tak ti ho zas nasadim. +slibi ji a da ji jeste pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2018 20:48

Tak jo. +usměje se, a nechá si píchnout uspávač, nahmatá jeho ruku, a stiskne ji+ Miluju tě. +pousměje se, a pohřební řeči si nechá pro sebe, a dívá se na něj, dokud se jí nezačnou zavírat oči+ Za hodinu bude zpátky. +usměje se na něj sestřička, a když usne, odveze ji i s postelí pryč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2018 21:34

Taky tě miluju, kočko, nech si zdát něco prdlýho. +usměje se na ni a drží ji za ruku, než mu ji odvezou a pak se tam sesune na židli a trochu se kouše do rtu, protože neví, co má dělat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2018 21:42

+sestřička se za chvilku vrátí zapsat něco do karty+ Vy tu budete celou dobu? to j od vás hezké. +usměje se pěkně+ Nedáte si kávu? dole v kantýně máme moc dobrou... +pousměje se a prohlíží si ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2018 21:50

Jo, já tu na ni počkám. +přikývne+ Dobře. +koukne na mobil na hodiny+ Takže za hodinu tu bude... tak já si tam skočím. +usměje se na ni vděčně a vydá se hledat kantýnu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2018 21:57

to je vaše dcera? +podívá se na fotku na mobilu, když byron kontroluje hodiny+ j moc roztomilá. +usměje se mile+ já vám ukážu kudy, ať se neztratíte. +připojí se k němu+ mám zrovna pauzu, takže... +prohodí a srovná s ním krok+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2018 22:21

Jasně, je to náš poklad. Kolikrát mě porazí světelným mečem úplně sama! +řekne Byron pyšně+ Je to tu tak složitý? +zeptá se jí a jde a myslí na Vicky, jak jí asi je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2018 22:42

to je moc hezký. +usměje se na něj zářivě+ Není to úplně obvyklý, chlap, kterej se takhle stará o svoje děti. +zalichotí mu maličko+ ale tak normálně... jen nechci, abyste tu bloudil zrovna vy. +usměje se+ tady. +objedná jim dvě kafe, a jedno mu podá a dá si záležet aby se dotkla jeho ruky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House