Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 22:02

To by mi strach nedovolil. +vydechne a koukne na něj, tak odevzdaně a nevinně, že by měla dostat oskara+ Vezmi si co chceš, můj život ušetři... +vydechne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 22:11

já si vždycky vezmu co chci. +pousměje se a přejede prsty podél jejího dmoucího výstřihu, přes krk a palcem po rtech+ Máš strach, vědmo? +přimhouří oči a palcem jí lehce vklouzne mezi rty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 22:12

+zatají dech a přikývne, oči má velký, vykulený, lehounce ho pohladí jazykem po palci, polaská špičku+ Co se mnou uděláš? +vydechne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 22:28

+pousměje se+ vstaň. +poručí si, a pak jí vezme tu přikrývku+ musím se ujistit, že nikde nemáš zbraň. +poznamená, a sklouzne jí rukama po pažích a po trupu pod nimi, nevynechá příležitost stisknout prsa, a phladit boky, přejet jí dlaněmi po zadku a po stehnech, spíš ji laská, než prohledává+ co s tebou udělám? +přistoupí k ní a zadívá se jí do očí+ ošukám tě. +podotkne lehce, a přitáhne si ji k polibku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 22:34

Kde bych měla mít zbraň? +podiví se, protože je jenom v noční košili a zalapá po dechu, když ji tak ochmatává a pak pohledem sklouzn e do jeho očí+ Oh bohové... +vydechne a políbí ho, protože je zcela v jeho moci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 22:48

Já jsem jich nahmatal hned několik. +uculí se jí do rtů, a políbí ji, divoce, tvrdě a dobyvačně, přitáhne si ji k sobě, a vytahuje jí košilku po těle+ Chci tě vidět. +zašeptá jí do rtů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 22:53

+nadechne se a pousměje se a přimhouří oči+ tak se dívej. +zašeptá a nechá si košilku sklouznout po těle až na zem a je stane před ním nahatá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 23:07

+přimhouř oči a sleduje, jak se lehká látka snáší k zemi. pomalu, jako omámeně natáhne ruku a pohladí siluetu jejího těla, dvě obliny ramen, hebkost paže, kopečky ňader, ploché břicho, bok a stehna a po jednom z nich vystoupá do klína a dotkne se jí tam+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 23:18

+sleduje ho, jak ji hladí a tiše vzdychá, bradavky jí ztuhnou a postaví se proti jeho dlaním a jak se jí dotkne v klíně, pohne boky proti jeho ruce, takže narazí na její vlhkost+ Vezmi si mě. +vydechne vzrušeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 23:31

+poslouchá její tichý vzdechy, a cítí, jak mu v kalhotách tvrdne, a prsty do ní lehce vklouzne, polaská ji uvnitř+ ššš... +zašeptá, krátce ji polaská, a pak ji strčí na postel, docela jemně+ musíš být potichu. +pousměje se, oči mu blýsknou, rozepne si kalhoty a stáhne ji pod svoje tělo, přitiskne jí ruku na ústa, aby ji nebylo slyšet, a očima se vpije do jejích, když do ní prudce vklouzne+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí