Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2018 00:55

Myslíš, že jo? +zachichotá se a uculí se na něj a vklouzne mu dlaněma pod košili+ Já bych chtěla, abys bláznil ty. +pošeptá mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2018 12:13

jsem si tím docela jistej. +zazubí se na ni+ já myslím, že o to ses zasloužila už před pár rokama. +pousměje se, a trochu se pod jejíma dlaněma zachvěje+ jsem úplně šílenej. +pošeptá jí do vlasů, najde její rty, ten spodní lehce skousne a políbí ji, jako by nemělo bejt zítra+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2018 16:34

Hmmmm +protahne a pousmeje se+ chces abych te dodelala? +vydechne mu do rtu a polibi ho vasnive a vroucne a vytahne mu kosili k pasu a brichem se k nemu pritiskne+ Nebojis se spat s vedmou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 bře 2018 19:05

+rukama jí vjede pod tu blůzku a líbá ji v dekoltu, než se zase vrátí k jejím rtům a sevře jedno ňadro v dlani+ měl bych? uřkneš mě? +uculí se jí do rtů a trochu se jí tiskne k boku, aby věděla, že je z ní celej pryč+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2018 20:33

když budeš šikovnej, tak tě neuřknu. +uchichtne se a olízne mu krk, kousne ho pak do kůže pod ucho, chytne ho za boky a kouzlem ho pošoupne až na postel a pomalu k němu jde a shazuje ze sebe kousky oblečení+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 bře 2018 16:34

+zasměje se jí do rtů, ale jak ho kousne, smích ho přejde+ hej! +vyjekne když mu najednou pod rukama zmizí, trochu hekne, jak dopadne na postel, a jak tak leží na zádech, je mu v kalhotách poněkud vidět stan+ pojď ke mně, krásko... +uculí se vzrušeně, oči se mu lesknou touhou, a natáhne k ní ruce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 bře 2018 20:29

+uculuje se a už je nahatá, kalhotky z ní spadnou jako nic a ona ně něj mrkne a opře se o postel+ Tak se svlíkni, krasavče. +zavrní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2018 12:58

+sleduje očima ty kalhotky až na zem, a pak zase po jejích nohách zpátky nahoru+ jo. +vyhrkne, a vyjede z oblečení v národním rekordu, ostatně je zvykle se rychle převlíkat, takže mu to nedělá problém, zahodí kalhoty, a stáhne ji nahatou za ruku k sobě na postel, oči mu vzrušeně svítí, a je tvrdej jako skála+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2018 20:08

+zachichotá se, jak ho vidí nahatýho, pohladí ho po břiše a pomalu vleze na postel a na něj, nakloní se k němu a políbí ho a jak se narovnává, nechá ho do sebe vklouznout, pořádně a až na dno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2018 20:23

+jen se na ni žádostivě uculí, pohladí ji po stehnech, stiskne její kůži, a jak do ní pronikn, zvedne boky z lůžka, aby do ní vklouznul úplně a naprosto+ Bohové, tohohle se snad nikdy nenabažím. +zasměje se udýchaně, palci ji pohladí po bocích, a vystoupá až na ňadra, polaská je v dlaních+ rozpusť si vlasy. +zaškemrá+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí