Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 22:25

Zšprajclá v posteli? to je dobrej výraz. +zasměje se+ No jasně, že mohl. Vždyť se o mě už staráš a jak hezky. Snídani jsi mi donesl. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 22:38

taky ti musíme pořídit orientální kostým, když seš vědma. +zazubí se+ no jo, to se tak říká ne? +uculí se+ To jo, já se o tebe chci starat i jinak, prostě... protože seš moje holka. moje žena. +usměje se na ni+ někdy v to trochu tápu, ale snažím se. +usměje se na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 22:42

Oh božíčku, já budu orientální vědma, jo, Však něco v kostymérně najedeme, máte tam mraky hader. +zasměje se a pak se na něj tak něžně, pěkně usměje+ A jak i jinak? +zeptá se, protože je zvědavá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 23:14

já nevim, jaký jsou jiný druhy vědem? +uculí se+ můžeš bejt jaká chceš vědma. jenom dostatečně tajuplnááá. +uculí se+ jo, něco se tam určitě najde, a když tak něco přešijeme. +přikývne+ no, jak budeš potřebovat. kdykoliv. +pousměje se na ni a trochu mu zrudnou uši+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 23:22

No tak třeba ještě cikánský vědmy. Jako hodně budeš někde! A velký špatný vidím! +ukáže mu a cuká se smíchy+ Já budu nějaká tajuplná a klidně orientální, slibuju. +směje se+ kdykoli a jakkoli? Abys toho slibu nelitoval. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 23:33

a to bys byla radši? +směje se+ tak jo. důležitý je si v roli najít to svý, aby byl člověk přesvědčivej. +pousměje se+ a měli bysme ti dát paruku, aby tě pak nikdo nepoznal na ulici až vědma odjede. +uculí se+ no, to už jsem ti slíbil na svatbě ne? +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 23:37

No, jenom kdyby se ti to moc líbilo a nemohl jsi odolat. +zasměje se+ Tak jo. +přikývne+ Dáme mi černou paruku, a dlouhou, jo? A halenku co padá z jednoho ramene. +plánuje si to už+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 23:46

já myslím že tajemná a orientální by mě přitahovala ještě víc. to uvidíme na zkoušce kostýmu. +uculí se mlsně+ tak jo, a nějaký cinkající naušnice? +navrhne a přimhouří oči, jak si to představuje+ tak jo, ty máš moc hezký ramena. +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 23:52

Tak to můžeme zkusit+. zasměje se+ Tak pojď, půjdeme rovnou něco zkusit, co ty na to? +tahá ho z postele, protože je z toho celá nadšená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 bře 2018 00:00

chceš? tak jo. +zasměje se, a vyskočí z postele, natáhne si kalhoty, aby zas nedostal na chodbě vynadáno, že pohoršuje ostatní, a už za ní klopýtá přes nohavice do šatny, kde je trochu bordel od posledně, kdy tam kluci něco hledali+ někde tu byla taková sukně... +přimhouří oči+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí